meme ameliyatı öncesi ultrason, mamografi isteniyor mu

seli54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
1.045
487
Meme buyutme ameliyatı öncesi sadece kan tahlili istedi doktorum ameliyat olan arkadaşlar ultrason ya da mamografi istediler mi sizden

Meme buyutme ameliyatı öncesi sadece kan tahlili istedi doktorum ameliyat olan arkadaşlar ultrason ya da mamografi istediler mi sizden
Benim doktorum da istemedi.ben fibrokistlerim var deyince istersen ameliyattan önce yaptır,istersen 1 ay sonrasından itibaren yaptırtabilirsin dedi.bence baktırtmakta fayda var.ben tahlillerle birlikte yaptırırım düşüncesiyle son güne bıraktım.o sırada da ilgilenen doktor yokmuş,kaldı öyle.sonra da ihmal etim.40 yaşından önce mamografi değil,ultrasonla baktırmak gerekiyor birde.göğüs dokusu sıkı olunca mamografi tam sonuç vermiyor.

Teşekkür ederim cevabın için benim yaş 34 o yüzden istemedi galiba kist falan da yok ameliyata az zaman kaldı heyecanlanlaniyor insan. Senin ne kadar oldu sonuçlardan memnun musun

İnşallah ben de böyle cümleler kurabiliRım :) karın ve göğüs beraber olacak korkuyorum biraz darısı başıma diyeyim

Canım Dr benden de meme ultrasonu istedi.ameliyat tarihi almaya gideceğim zaman değerlendirecek .

Doktor bana o ultrason görüntüsünün gerekli olduğunu, hem bi sorun olup olmadığını görmek için hem de ileride kist veya kanser gibi bi sıkıntı olursa , ameliyat öncesi ve sonrasını kıyaslamak için gerekebilir dedi.( bu arada meme kanserinin silikonla alakalı olmadığını da belirtti.)

Epey zaman varmış ben de 3 aydır bekliyorum bir ayım kaldı, beklemek zor olup bitse diyorum bir an önce, hemen hemen her gün bunu dusunup duruyorum, sen nerede olacaksın?

Epey zaman varmış ben de 3 aydır bekliyorum bir ayım kaldı, beklemek zor olup bitse diyorum bir an önce, hemen hemen her gün bunu dusunup duruyorum, sen nerede olacaksın?
Ankara'da inşallah, Volkan Tayfur'a.Tabi yine de araştırıyorum.Sen nerede ve kime? Meme dokun var mı?

Ben de buradaki arkadaşlarımın güzel sonuçlarını görünce çok mutlunoldum.çevremizde kaç tane silikon koyduran var ki? Ya da vardır da gizliyorlardır.Tıpkı benim yapacağım gibi :KK66:

Benim de birkaç arkadaşım,ailemden de birkaç kişi biliyor sadece.ama eski halimi bilen,yazın beni bikiniyle görecek kişiler anlarmı,sorarlarmı,sorarlarsa ne derim bilemiyorum:)))

Benim de birkaç arkadaşım,ailemden de birkaç kişi biliyor sadece.ama eski halimi bilen,yazın beni bikiniyle görecek kişiler anlarmı,sorarlarmı,sorarlarsa ne derim bilemiyorum:)))
Canım şöyle diceksin: kilo aldım, emzirme de büyüttü, bi de İbrahim Saraçoğlu nın meme büyütme kürünü kullandım, susam yağı ile mememe masaj yaptım, kistler için ilaç kullanınca onlar da kortizonluymuş memem büyüdü ... Inanırlar çünkü çok doğal duruyorlar :KK66: ben bu forumda sizlerin doğal memelerini görmeden önce her silikonlu kadının memelerinin top gibi durduğunu sanıyordum .ha bi de yüzdüm o da mememi çok büyüttü diyebilirsin. :KK70:

Ben de ankarada olacağım devlet hastanesinde tuba hilal karadag doktorum. Özellere bütçem yetmedi karınla birlikte olunca fazla tutuyor hayırlısı inşallah hepimiz sonuçtan mutlu oluruz

Ben de ankarada olacağım devlet hastanesinde tuba hilal karadag doktorum. Özellere bütçem yetmedi karınla birlikte olunca fazla tutuyor hayırlısı inşallah hepimiz sonuçtan mutlu oluruz
Şimdiden geçmiş olsun canım hem karın hem meme çok zorlamaz inşallah seni:KK66:Ankara'daki devlet hastanelerimiz çok başarılı doktorlarla dolu:KK66:

X