Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum da istemedi.ben fibrokistlerim var deyince istersen ameliyattan önce yaptır,istersen 1 ay sonrasından itibaren yaptırtabilirsin dedi.bence baktırtmakta fayda var.ben tahlillerle birlikte yaptırırım düşüncesiyle son güne bıraktım.o sırada da ilgilenen doktor yokmuş,kaldı öyle.sonra da ihmal etim.40 yaşından önce mamografi değil,ultrasonla baktırmak gerekiyor birde.göğüs dokusu sıkı olunca mamografi tam sonuç vermiyor.Meme buyutme ameliyatı öncesi sadece kan tahlili istedi doktorum ameliyat olan arkadaşlar ultrason ya da mamografi istediler mi sizden
Canım Dr benden de meme ultrasonu istedi.ameliyat tarihi almaya gideceğim zaman değerlendirecek .Meme buyutme ameliyatı öncesi sadece kan tahlili istedi doktorum ameliyat olan arkadaşlar ultrason ya da mamografi istediler mi sizden
Canım inşallah Haziran ortası gibiSenin ne zaman ameliyatın? İnşallah sonuç istediğin gibi olur :)
Ankara'da inşallah, Volkan Tayfur'a.Tabi yine de araştırıyorum.Sen nerede ve kime? Meme dokun var mı?Epey zaman varmış ben de 3 aydır bekliyorum bir ayım kaldı, beklemek zor olup bitse diyorum bir an önce, hemen hemen her gün bunu dusunup duruyorum, sen nerede olacaksın?
Canım şöyle diceksin: kilo aldım, emzirme de büyüttü, bi de İbrahim Saraçoğlu nın meme büyütme kürünü kullandım, susam yağı ile mememe masaj yaptım, kistler için ilaç kullanınca onlar da kortizonluymuş memem büyüdü ... Inanırlar çünkü çok doğal duruyorlar ben bu forumda sizlerin doğal memelerini görmeden önce her silikonlu kadının memelerinin top gibi durduğunu sanıyordum .ha bi de yüzdüm o da mememi çok büyüttü diyebilirsin.Benim de birkaç arkadaşım,ailemden de birkaç kişi biliyor sadece.ama eski halimi bilen,yazın beni bikiniyle görecek kişiler anlarmı,sorarlarmı,sorarlarsa ne derim bilemiyorum:)))
Şimdiden geçmiş olsun canım hem karın hem meme çok zorlamaz inşallah seniAnkara'daki devlet hastanelerimiz çok başarılı doktorlarla doluBen de ankarada olacağım devlet hastanesinde tuba hilal karadag doktorum. Özellere bütçem yetmedi karınla birlikte olunca fazla tutuyor hayırlısı inşallah hepimiz sonuçtan mutlu oluruz