- 2 Ekim 2019
- 20
- 6
- 86
- 32
- Konu Sahibi Moonrosemoon
5 gün önce meme büyütme oldum 175 boy ve 65 kg 320 cc takılmış doğal olsun demiştim ama çok küçük geldiler yaptırdığıma değmedi gibi bu durumu yaşayıp hemen revizyon olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet boyunuza ve kilonuza göre daha büyük takılabilirdi. Bende 315 cc oldum 1.60 45 kiloyum banada ilk başta küçük gelmişti ama şimdi düşünüyorum henüz doğum yapmadım o zaman daha da büyüyor ve sarkıyor küçük meme sarkma daha düşük artık barıştım yapcak bişey yok revizyon olmayı düşünmüyorum çok ağrılıydı tekrar o sürece giremem5 gün önce meme büyütme oldum 175 boy ve 65 kg 320 cc takılmış doğal olsun demiştim ama çok küçük geldiler yaptırdığıma değmedi gibi bu durumu yaşayıp hemen revizyon olan var mı
Bu Arada çok yeni olmuşsunuz ameliyatı kas altı ise ağrılarınız daha yeni yeni geçmiştir revizyon düşünmeniz helal olsun bu sürede5 gün önce meme büyütme oldum 175 boy ve 65 kg 320 cc takılmış doğal olsun demiştim ama çok küçük geldiler yaptırdığıma değmedi gibi bu durumu yaşayıp hemen revizyon olan var mı
Benim ağrım yok denecek kadar az oldu kas üstü aağrınkesici bile içmedimBu Arada çok yeni olmuşsunuz ameliyatı kas altı ise ağrılarınız daha yeni yeni geçmiştir revizyon düşünmeniz helal olsun bu süredeben ilk 5 gün bilseydim bu ağrıyı asla olmazdım demiştim şimdi 3 ay oldu iyi ki oldum diyorum
O zaman daha hızlı atlatırsınız süreci biz kas altılar baya bi zor süreç geçirdikBenim ağrım yok denecek kadar az oldu kas üstü aağrınkesici bile içmedim
Benim ağrım yok denecek kadar az oldu kas üstü aağrınkesici bile içmedi
Hiç öyle düşünmeyin benim açtığım konuyu okuyun bende sizin gibi küçük bulmuştum başta yazımdada belirttim hatta 3-4 gün önce ama gözünüz alışıyor iyi ki böyle olmuş diyorsunuz benim gördüğüm 350 cc ler ilerde sarkma yapıyor hiç gerek yok bence doğum yaptınız mı yani emzirme süreciniz oldu muPolytech yuvarlak orta vallahi bilmiyorum içim içimi yiyor kaç gündür yıllarca bekledim istediğim gibi olmadı
Evet iki çocuk emzirdimHiç öyle düşünmeyin benim açtığım konuyu okuyun bende sizin gibi küçük bulmuştum başta yazımdada belirttim hatta 3-4 gün önce ama gözünüz alışıyor iyi ki böyle olmuş diyorsunuz benim gördüğüm 350 cc ler ilerde sarkma yapıyor hiç gerek yok bence doğum yaptınız mı yani emzirme süreciniz oldu mu
Evet iki çocuk emzirdim
Hiç öyle düşünmeyin benim açtığım konuyu okuyun bende sizin gibi küçük bulmuştum başta yazımdada belirttim hatta 3-4 gün önce ama gözünüz alışıyor iyi ki böyle olmuş diyorsunuz benim gördüğüm 350 cc ler ilerde sarkma yapıyor hiç gerek yok bence doğum yaptınız mı yani emzirme süreciniz oldu müşüz korseyi be göğüs üstü bandı me kadar süre taktınız acaba arkadaşım göğüs üstü bandajı takma memen sarkar dedi kafam karıştı
Korsem vardı benim sadece 6 hafta taktım göğüs üstü bandı yoktusiz korseyi ve göğüs üstü bandı ne kadar süre taktımız acaba arkadaşım göğüs üstü bandajı takma memen sarkar dedi kafam karıştı
Göğüs üstü bandını ne kadar kullanın dedi doktor sizeDaha 5.Günüm takıyorum ben
Her doktor farklı bir şey mi veriyor anlamadım 17 gün oldu taktım artık takmasam korseyle devam etsem diyorum ama emin de olamıyorumKorsem vardı benim sadece 6 hafta taktım göğüs üstü bandı yoktu
Bence önemli olan korse onu her doktor mutlaka en az 4-6 hafta taktırıyor. Gerisi doktordan doktora değişiyor diren göğüs bandı gibi . Sizin kaç cc marka nedir boy kilonuzHer doktor farklı bir şey mi veriyor anlamadım 17 gün oldu taktım artık takmasam korseyle devam etsem diyorum ama emin de
165 58 kg motiva round 240cc cnmBence önemli olan korse onu her doktor mutlaka en az 4-6 hafta taktırıyor. Gerisi doktordan doktora değişiyor diren göğüs bandı gibi . Sizin kaç cc marka nedir boy kilonuz
Geçmiş olsun sizede kasaltı mıydı 3. Aya girdim bende çok memnunum yumuşama başladı ufaktan yan yatmayada başladım ama çok duramıyorum tabi ağrı olmuyor ama biraz tedirgin oluyorum165 58 kg motiva round 240cc cnm
Ben karın germeyle beraber oldum o yüzden biraz daha zor geçiyor benim göğsümden yana bant alerjisi bide arada dikiş sızısı dışında çok sıkıntı yaşamadım.Kas altından yaptı artı dikmeştirmeve meme ucu küçültmesiGeçmiş olsun sizede kasaltı mıydı 3. Aya girdim bende çok memnunum yumuşama başladı ufaktan yan yatmayada başladım ama çok duramıyorum tabi ağrı olmuyor ama biraz tedirgin oluyorum
Keşke gözümüGeçmiş olsun sizede kasaltı mıydı 3. Aya girdim bende çok memnunum yumuşama başladı ufaktan yan yatmayada başladım ama çok duramıyorum tabi ağrı olmuyor ama biraz tedirgin oluyorum
Teşekkür ederim ,sizede geçmiş olsun.sizin ölçüler ve marka nedir bir de bir şey sorucam sizde ameliyat sonrası sırt ağrınız oldumuGeçmiş olsun sizede kasaltı mıydı 3. Aya girdim bende çok memnunum yumuşama başladı ufaktan yan yatmayada başladım ama çok duramıyorum tabi ağrı olmuyor ama biraz tedirgin oluyorum