• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

O güzel ısıtma yöntemi acıbademde de var mı acaba bana da olcak mı ısıtma bende ısınabilecek miyim :KK70:
var canım var kafan rahat olsun hastane açısından.ben bi sıkıntı çekmedim.uyandığımda hemen bi midem bulandı kusmadım bile bi kız geldi sanırım ameliyat ekibindeydi o yanlış hatırlamıyosam.ben demeden hemen mide bulantısı kesmek için ilaç yaptı.bi daha da bulanmadı zaten midem.tek sıkıntı ağrı pompasından dolayı tansiyonum düştü onu geç anladılar allahtan annem sürekli ölçtürüyodu tansiyonumu.aklında olsun :KK66:

Bugünü son günü saymayalım e elimizde 3 gün kaldı ay ne güzeeeeeel :KK36:
Son 3 hayırlısıyla. 15 gündür çok güzel paylaşımlarımız oldu, ameliyat olan yada olmayan arkadaşlardan. Betüşün cesareti, sonucun süper olması, ameliyat olmuş arkadaşların sonuçlarını görebilmemiz kafamızdaki tüm kargaşalığı aldı. Çok güzel insanlar tanıdım, inşallah güzel sonuçlarla paylaşımlarıma devam ederim. Ameliyattan önce ve çıkar çıkmaz yazıcam. Gönülden istediğimiz her hayırlı dileğimize sağlıkla kavuşmak umuduyla!

Aynen bende sizler sayenizde hiç korkmuorum acı çekicem ağrı çekicem ama hiç gözüm korkmuo açıkçası ama süper olcak sonuç bak buna eminim :KK54: haber verirsin dimi ameliyata giriorum çıktım falan die
kız yarım metre dikişe ben ağrı çekmedim acı çekmedim sen hiç çekmezsin.şartlama kendini öyle.baskı hissi oluyo diyolar büyütme yaptıranlar ona bişi diyemem ama.

var canım var kafan rahat olsun hastane açısından.ben bi sıkıntı çekmedim.uyandığımda hemen bi midem bulandı kusmadım bile bi kız geldi sanırım ameliyat ekibindeydi o yanlış hatırlamıyosam.ben demeden hemen mide bulantısı kesmek için ilaç yaptı.bi daha da bulanmadı zaten midem.tek sıkıntı ağrı pompasından dolayı tansiyonum düştü onu geç anladılar allahtan annem sürekli ölçtürüyodu tansiyonumu.aklında olsun :KK66:
Anneme okudum mesajını ve annem sana özellikle bunu yaz o kızıma da çok teşekkür ediorum die söle dedi :anne::KK68:

canım yaz başı olmakta bundan kötü hele bi r izmirli için denizsiz yaşayamam ben
Valla karadan çok denizdeyim. Ameliyat buna engel olacağını düşünmüyorum. Sadece 1ay denize girmem o kadar. 2ay yüzmeyecez sanırım. Serinler çıkarım. Ama denizi görmeden, havasını içime çekmeden bende yapamam.

Güzel insanlar size bişi sormak istiorum özellikle güzel memelere sahip seksi bayanlara :KK70:ameliyattan önce kaç gün önce ne yenilmemesi gerekiodu kafam uçtu bişey hatırlayamıorum :cry:
aman canım haldun hoca çok net bu konuda.ben 15 gün önce yeşil çay içtim diye bana çok kızmıştı.aspirin ve her türlü bitki çayını bırak şimdiden.değişik daha önce yemediğin ya da içmediğin bi ilacı içmemeye çalış.illa ilaç içmen gerekirse de mutlaka yaz whatsapptan cevap veriyo.ben hastalanmıştım içmeden mesaj attım acildeki doktor bana bu ilacı verdi die.içebilirsin bide boğaz spreyi kullan dedi hatta :KK70:

Son 3 hayırlısıyla. 15 gündür çok güzel paylaşımlarımız oldu, ameliyat olan yada olmayan arkadaşlardan. Betüşün cesareti, sonucun süper olması, ameliyat olmuş arkadaşların sonuçlarını görebilmemiz kafamızdaki tüm kargaşalığı aldı. Çok güzel insanlar tanıdım, inşallah güzel sonuçlarla paylaşımlarıma devam ederim. Ameliyattan önce ve çıkar çıkmaz yazıcam. Gönülden istediğimiz her hayırlı dileğimize sağlıkla kavuşmak umuduyla!
inşallah canım sorunsuz sıkıntısız ağrısız geçirceksin bu süreci :KK66:

aman canım haldun hoca çok net bu konuda.ben 15 gün önce yeşil çay içtim diye bana çok kızmıştı.aspirin ve her türlü bitki çayını bırak şimdiden.değişik daha önce yemediğin ya da içmediğin bi ilacı içmemeye çalış.illa ilaç içmen gerekirse de mutlaka yaz whatsapptan cevap veriyo.ben hastalanmıştım içmeden mesaj attım acildeki doktor bana bu ilacı verdi die.içebilirsin bide boğaz spreyi kullan dedi hatta :KK70:
İşte haldun hoca bana da yeme içme die bişi sölemişti de onların ne olduğunu unuttumm:KK61: ama tabiki sayende hatırladımm bana da uçuk ilacı verdi bende çok sık çıktığı için hani nolur nolmaz o ilacı iç çıkmasın dedi yarın ona başlicam :KK24:

Örtmen hanım nasılsın :KK66: yazılılar bitti mi???? Ben daha notları girmedim , son yazılıları bu hafta yapıcam inş :KK66: sonra da Ramazan zaten :KK66:
Son 11 ler çarşamba bitiyor.oku.eokula gir .analiz yap.ramazan gelmeden bitirmem lazım.benim oğlanında yazılılar var.eşimin yazılılarıda var.evi görsen etüt merkezi sanki...imdaaat diyesim geliyor.:kızgın:sen ne alemdesin örtmenim:KK24:

İşte haldun hoca bana da yeme içme die bişi sölemişti de onların ne olduğunu unuttumm:KK61: ama tabiki sayende hatırladımm bana da uçuk ilacı verdi bende çok sık çıktığı için hani nolur nolmaz o ilacı iç çıkmasın dedi yarın ona başlicam :KK24:
haldun hoca mı verdi ilacı?o vermediyse sor da öyle iç.ben tikliyimdir bu konuda allahtan haldun hocam da tikli çok iyi anlaşıyoruz :KK45: bide uçuk çıkmaya yakın bi zonklama oluyo ya işte tam o zaman tahta kaşığı ocakta ısıt ateşe tutup onu uçuğun üstüne bas :KK66: hemen söndürüyo :KK66:

Valla karadan çok denizdeyim. Ameliyat buna engel olacağını düşünmüyorum. Sadece 1ay denize girmem o kadar. 2ay yüzmeyecez sanırım. Serinler çıkarım. Ama denizi görmeden, havasını içime çekmeden bende yapamam.
olsun canım yaaa netice güzel olsun ol kurtul biran öncede varsın denizi kenarından seyredelim. kova kürek alır çocuklarla kale yaparız kıyıda naapalım seneye yaza bomba gibi girceğimizi hayal eder avunuruz bizde

Valla yazınızı okuduktan sonra Dokturuma dava mı acsam acaba diye düşündüm açıkçası rinoplasti ameliyatı oldum 2 sene oldu,burnumun bir kanadına yeterli kıkırdak koymadığı için nefes almakta zorlanıyorum.Kendisi bana ufak operasyonla kulağından kıkırdak alıp koyarız dedi.Bende düşünmek istiyorum dedim.Sonra araştırdım revizyon ameliyatı deniliyormuş buna tabi ben nerden biliyim ilk defa estetik ameliyat olmusum.
Her neyse asistanıni aradım siz ufak operasyon diyorsunuz ama revizyon ameliyatı deniliyormuş buna dedim.
Aaa beni fırçaladi " sen dedi revizyon ne demek biliyormusun" burun kanadında erime olmuş ona kıkırdak koyulacak bitti o kadar diyor.
Velhasıl 5.000 TL ameliyat oldum dava acsam ne olur bilgilendirirmisin beni canım

Dava açsanız şöyle sonuçlanır diye afaki bilgilerle yorum yapmak zor. Fakat şöyle söyleyebilirim; doktor hastada bir zarara sebep olmuşsa ve bu zarar (nefes alamama) dava sırasında adli tıp kurumu raporları ile sabit oluyorsa (dava sırasında adli tıbba sevk edilirsiniz. heyet sizi muayene eder) mahkeme sosyal güvenlik kurumundan size ait hastane kayıtlarını, raporları, görüntüleme tetkik sonuçlarını da ister. Sizin daha önce kulak burun boğaz bölümüne gidip gitmediğiniz, kaç kere gittiğiniz, önceden nefes sorunu olup olmadığının tespiti için eski fotoğraf ve tomografi sonuçlarınız da önemli. Doktor ameliyat etti, nefes alamadınızsa bence burada doktor kesinlikle kusurlu. Tazminat sorumluluğu doğar. Açmayı tavsiye eder miyim? Sabırlı olmanız gerekir. Davalar geç sonuçlanır ama hakkınızı alırsınız çok farklı bir durum olmadıkça. Doktorla uzlaşma ve anlaşma yoluna gitmek daha iyidir. Sorun şu, siz yine aynı doktora revizyon ameliyatı olmak ister misiniz? Bu ciddi bir sorun.

Dava açsanız şöyle sonuçlanır diye afaki bilgilerle yorum yapmak zor. Fakat şöyle söyleyebilirim; doktor hastada bir zarara sebep olmuşsa ve bu zarar (nefes alamama) dava sırasında adli tıp kurumu raporları ile sabit oluyorsa (dava sırasında adli tıbba sevk edilirsiniz. heyet sizi muayene eder) mahkeme sosyal güvenlik kurumundan size ait hastane kayıtlarını, raporları, görüntüleme tetkik sonuçlarını da ister. Sizin daha önce kulak burun boğaz bölümüne gidip gitmediğiniz, kaç kere gittiğiniz, önceden nefes sorunu olup olmadığının tespiti için eski fotoğraf ve tomografi sonuçlarınız da önemli. Doktor ameliyat etti, nefes alamadınızsa bence burada doktor kesinlikle kusurlu. Tazminat sorumluluğu doğar. Açmayı tavsiye eder miyim? Sabırlı olmanız gerekir. Davalar geç sonuçlanır ama hakkınızı alırsınız çok farklı bir durum olmadıkça. Doktorla uzlaşma ve anlaşma yoluna gitmek daha iyidir. Sorun şu, siz yine aynı doktora revizyon ameliyatı olmak ister misiniz? Bu ciddi bir sorun.

Teşekkür ederim bilgi için. Burnumda hicbir sorun yoktu sadece görüntü amaçlı olmuştum bu ameliyatı. Şimdide bana diyor göğüslerini de yapalım aslında 9000 TL ama sana 7.500 olur içimden diyorum bedava yapsan bile sana yaptirirmiyim burnunu hallettin bide olmayan memislerimide hallet :D

olsun canım yaaa netice güzel olsun ol kurtul biran öncede varsın denizi kenarından seyredelim. kova kürek alır çocuklarla kale yaparız kıyıda naapalım seneye yaza bomba gibi girceğimizi hayal eder avunuruz bizde
Ahahahaaa benim çocuklarda denizden çıkmıyor. Ben kendim yaparım artık kumdan kale. (meme şeklinde) :)

Back
X