Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

çeker canım çeker olsun da kurtulayım artık die bakıo insan gün yaklaştıkça.
Fiziksel acı geçicidir. Ruhsal acıların altında daha çok eziliyor insan. Bu ameliyata karar verdiğimde başkaları için o kadar acı çektim ki bir kerede kendim mutlu olmak için çekeyim dedim. İnanmayacaksınız belki ama şu an mutluluktan mı geçmişteki hala geçmeyen acıların depreşmesinden midir bilmiyorum ağlayarak yazıyorum bunları. Burada anlatılan ameliyat acıları benim hissettiklerimin yanında hafif kalır. Ruhsal acıyı bilen var mı bilmiyorum. Burada yazanların katmerlisini çektim, elim ayağım tutmadı, yemeğimi yiyemedim, ciğerime öyle bir baskı vardı ki taş oturmuş gibi. Nefes alamıyordum kalbim patlayacak gibi atıyordu, dik yürüyemiyordum. Heryerim sızlıyordu. Bıçakla kesseler acımaz o an. Başedilmez, tarif edilmez, geçmez, Allah kimseye yaşatmasın. Bir evladımdan, iki kocamdan can verdim. Yani anlayacağınız öldüm ama hayattayım nasıl bir şeyse bu. Korkmuyorum artık ameliyat acılarından Allah evlat acısı yaşatmasın. Bir kere de kendim için çekeyim ama güzel son olsun inşallah diyorum. Kendiniz için mutlu olmak için yapmanız gereken hiç birşeyden sakınmayın arkadaşlar. Bir tek Allaha isyan etmeyelim o hep yanımızda bu inanç bana güç veriyor. Düşsemde yeniden ayağa kaldırıyor. Çok şükür be!

Bir şeyler engelmiş gibi hep gelir bize. Ama herşeyin bir vakti saati vardır hayırlısını diliyorsak. Saati gelince kimse önüne geçemez ol der oluverir herşey.

canım benimmm allahım inşallah çektiğin acıları kefaret saysın.ne güzel ki kendini bırakmamışsın toparlamışsın.bu çekeceğin acının sonunda mutlu olcaksın inşallah.aslına bakarsan öyle çok bi acı da çekilmiyo da işte.keyfine gidip kestiriyoruz kendimizi ama sonra aynaya bakınca hepsi unutuluyo dökeceğin tek gözyaşı mutluluktan olsun

Allahım yardımcın olsun.dualarımız seninle canım

Yok kuzum yaaa bunlardan haberim yok.ben sadece tvdekiler silikon taktırır zannederdim.çok fahiş fiyatlara.kk yı keşfettim tesadüfen geçtiğimiz ekim ayında.Aaaaa bide ne göreyim benim gibi normal vatandaşta silikon taktırıyormuş.hemde benim hayal ettiğim gibi 20 -30 bin falanda değilmiş.gözümde nekadar büyüttüysem.cahillik kötü şeymiş.hep koştur ama zamanın gerisinde kal...mutlulukcum hikayen bana ümit verdi.umarım bende bu mutluluğa ererim.bu arada bana ilk güvenip resim paylaşan arkadaşım Birdmom ya teşekkür ederim.ilk gördüğüm en güzel silikonlu memeydi.bayılmıştım.şaşırmıştım.bunlar gerçekmi acaba demiştim.sonra sizleri tanıyıp görüp doktor ismi öğrenip bir sürü bilgi sahibi oldum.hamdım şimdi pişmeye hazırım.Allahım hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah.sizlerinki gibi güzel memelere bende kavuşurum bir gün-umarım-

Sen yine tv dekiler silikon taktırıyor birtek sanıyormuşsun. Ben memeliler ünlü oluyor birtek sanıyordum. Düşün yani sağlık camiasından biriyim. Ta ki 5 yıl önce arkadaşım silikon taktırınca bende jeton düştü. İnşallah sende hayırlısıyla kavuşursun eksikliğini hissettiğin herşeye.

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olun çok güzel günlerin olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…