- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Sen yine tv dekiler silikon taktırıyor birtek sanıyormuşsun. Ben memeliler ünlü oluyor birtek sanıyordum. Düşün yani sağlık camiasından biriyim. Ta ki 5 yıl önce arkadaşım silikon taktırınca bende jeton düştü. İnşallah sende hayırlısıyla kavuşursun eksikliğini hissettiğin herşeye.
Bu arada yanlış anlaşılmasın eşimde oğlum da sağ çok şükür. Oğlumun kronik bir rahatsızlığı eşimin de yaptığı bir hata beni yıkan dağıtan. Ama çok şükür. Öpüp koklamak sarılmak çocuğuma bana yaşama sevinci veriyor.Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olun çok güzel günlerin olur inşallah
Sen yine tv dekiler silikon taktırıyor birtek sanıyormuşsun. Ben memeliler ünlü oluyor birtek sanıyordum. Düşün yani sağlık camiasından biriyim. Ta ki 5 yıl önce arkadaşım silikon taktırınca bende jeton düştü. İnşallah sende hayırlısıyla kavuşursun eksikliğini hissettiğin herşeye.
Allahım biliyorya seni çok iyi anlıyorum.Allahım beterinden korusunBu arada yanlış anlaşılmasın eşimde oğlum da sağ çok şükür. Oğlumun kronik bir rahatsızlığı eşimin de yaptığı bir hata beni yıkan dağıtan. Ama çok şükür. Öpüp koklamak sarılmak çocuğuma bana yaşama sevinci veriyor.
Bende oyle dusunuyorum da icimdekilerin izin vermesini bekledim
Bununkilee dogumdan sonra cok sarkmis soyleyelimde diklestirsin bi el atalim
:) iyi Mutlu son... Biz ikinciye Nasıl bakarız zor oluyor diye düşünüyoruz üç çocuk düşüncesi çoook uzak. Olan da bize oluyor çocuğu biz doğuruyor, emziriyor, biz bakıyoruzCan'ım 2 hafta ağladım, çocuk da istemiyorum meme de istemiyorum diyesonra izin verdi, ol hadi ameliyatını sus artık Dedi hala arada diyo 3. Olsa iyi olur diye, ama İSTEMİYORUM. Allah 2 evladımı bağışlasın güzel kader versin. Yeter
Bakmak, doğurmak emzirmek mesele değil. O yavrucağı kucağımıza aldıkmı canımızdan bile vazgeçiyoruz. Mesele şu ki o çocuklara güzel gelecek verebilmek.:) iyi Mutlu son... Biz ikinciye Nasıl bakarız zor oluyor diye düşünüyoruz üç çocuk düşüncesi çoook uzak. Olan da bize oluyor çocuğu biz doğuruyor, emziriyor, biz bakıyoruzzor yani
Ben düşünüyorum ikinciyi, belki kırklarımız karışır ne dersin ?:) iyi Mutlu son... Biz ikinciye Nasıl bakarız zor oluyor diye düşünüyoruz üç çocuk düşüncesi çoook uzak. Olan da bize oluyor çocuğu biz doğuruyor, emziriyor, biz bakıyoruzzor yani
Bizim maddi durumumuz yerindeBakmak, doğurmak emzirmek mesele değil. O yavrucağı kucağımıza aldıkmı canımızdan bile vazgeçiyoruz. Mesele şu ki o çocuklara güzel gelecek verebilmek.
Yani onun için zaten şimdilik ikinciyi istemiyoruz ya... Birinciye verdiğimiz sevgi ilgi ve alakayı paylaştırmayalım diye. Üç tane peşpeşe yapıp da çocuklarıma bütün gün bağıran sinir bozucu annelerden olmak istemem.Bakmak, doğurmak emzirmek mesele değil. O yavrucağı kucağımıza aldıkmı canımızdan bile vazgeçiyoruz. Mesele şu ki o çocuklara güzel gelecek verebilmek.
huhuuuuu boşverin çoluğu çocuğu bana bunlarla gelinKızlar sütyensiz albüm yaptım :)
Ben de istiyorum kızıma kardeş ama 3-5 sene sonra diyorum daha kızım 2 bile değil :) 22 aylık. seninki kaç yaşında?Ben düşünüyorum ikinciyi, belki kırklarımız karışır ne dersin ?
Çocuklarımız sayesinde ayaktayız,dimdik durup meydan okuyoruz her türlü kötülüğe,bize hak etmediğimiz üzüntüler yaşatanlara karşı.. Allah çocuklarımıza uzun ömür sağlık sıhhat versin .. Allah'ta erkeklere akıl,fikir merhamet versin..Bu arada yanlış anlaşılmasın eşimde oğlum da sağ çok şükür. Oğlumun kronik bir rahatsızlığı eşimin de yaptığı bir hata beni yıkan dağıtan. Ama çok şükür. Öpüp koklamak sarılmak çocuğuma bana yaşama sevinci veriyor.
Maşallah ikinize :) Anne Kız ne güzelsinizKızlar kızçemin gösteri vardı dün insan çok mutlu oluyor gurur duyuyor yavrusuyla,Allah herkese bir kız evlat versinerkek anaları saldırmasın simdi bana
yanindaki senmisin yoksaKızlar kızçemin gösteri vardı dün insan çok mutlu oluyor gurur duyuyor yavrusuyla,Allah herkese bir kız evlat versinerkek anaları saldırmasın simdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?