- 30 Temmuz 2015
- 2.050
- 2.583
- 83
Benim kız genç kız olucak nerdeyseBen de istiyorum kızıma kardeş ama 3-5 sene sonra diyorum daha kızım 2 bile değil :) 22 aylık. seninki kaç yaşında?
Eşimle çok düşündük, süt kanalları zarar görürse ne olur diye ama o beni destekliyor şimdi yaptır diyor, ben de bi kaç sene daha böyle mutsuz, çift kat tişört giyerek yaşamak istemiyorum
Amin canım AminÇocuklarımız sayesinde ayaktayız,dimdik durup meydan okuyoruz her türlü kötülüğe,bize hak etmediğimiz üzüntüler yaşatanlara karşı.. Allah çocuklarımıza uzun ömür sağlık sıhhat versin .. Allah'ta erkeklere akıl,fikir merhamet versin..
Amin inşallah. Ben kendimden ve çocuklarımdan sorumluyum. Çizgimi bozmamak kısasa kısas yapmamak en büyük gurur kaynayım. Allah kötülerle karşılaştırmasın kuzularımı da. Allah kalplerine nefislerine iyilik güzellik versin ne diyeyim. Kendinden sorumlu herkes.Çocuklarımız sayesinde ayaktayız,dimdik durup meydan okuyoruz her türlü kötülüğe,bize hak etmediğimiz üzüntüler yaşatanlara karşı.. Allah çocuklarımıza uzun ömür sağlık sıhhat versin .. Allah'ta erkeklere akıl,fikir merhamet versin..
İyiki buradayım iyiki varsınız kızlarÇocuklarımız sayesinde ayaktayız,dimdik durup meydan okuyoruz her türlü kötülüğe,bize hak etmediğimiz üzüntüler yaşatanlara karşı.. Allah çocuklarımıza uzun ömür sağlık sıhhat versin .. Allah'ta erkeklere akıl,fikir merhamet versin..
Benim ablam benden 10 yaş büyük :) ikinci annem. Çok güzel oluyor valla.Benim kız genç kız olucak nerdeyse8.5 yaşında ablası ben çok geç kaldım
Dün yeni konu açmıştım müsait olunca bakarmısın? hemşire olarak fikrini merak ediyorumBenim ablam benden 10 yaş büyük :) ikinci annem. Çok güzel oluyor valla.
Dün iki seferde diye oyumu kullandım. Eşimlede konuştum. Bizce böyle. Ama işin uzmanı doktorunun da ne dediği önemli.Dün yeni konu açmıştım müsait olunca bakarmısın? hemşire olarak fikrini merak ediyorum
Tatlım,benim kızımda genç kız oldu. Erkek kardeşi var 14 yaşında. Benim ablam kız kardeşim yok,evin tek kızıyım bir abim birde erkek kardeşim var. Ama çok isterdim bir ablam olsun.Benim kız genç kız olucak nerdeyse8.5 yaşında ablası ben çok geç kaldım
Kocaman kız olmuş ne güzel :) kız evlat iyidir. Ben çok istedim ve Allah gönlüme göre verdi :) Eşim önceleri derdi ki ilk çocuğumuz erkek olsa daha iyi olur, kızımıza abilik yapar! Ben de hiç sevmem öyle abilik taslayanları, neyse, ben 12 haftalık hamileyken detaylı ultrasona girmiştim, Florance Nightingale'de. Doktor bayağ uğraştı Ense kalınlığını ölçmek için çünkü içerdeki bebeğim ordan Oraya zıp zıp zıplıyordu. O zıpladıkça eşimin gözleri Kocaman açılıyordu, doktor hanım da o an " maşallah kızınız çok hareketli" diyince ben de bi sevinç çığlığı tabi. Eşimin ise önce bi ağzı açık kaldı, arkasından da " ben zaten hep hissetmiştim kız babası olacağımı" diyor ya... Çıkışta da kız Bebek kıyafetleri almaya gittik o benden hevesli..Benim kız genç kız olucak nerdeyse8.5 yaşında ablası ben çok geç kaldım
Allah hepimizin evlatlarına hayırlı,uzun yıllar versinTatlım,benim kızımda genç kız oldu. Erkek kardeşi var 14 yaşında. Benim ablam kız kardeşim yok,evin tek kızıyım bir abim birde erkek kardeşim var. Ama çok isterdim bir ablam olsun.
Şimdi kızıma diyorum bir Bebek daha yapalım,belki kız olur kızkardeşin başkadır diyorum ama asla istemiyor :) Oğlum istiyor,eşim istiyor. Aslında bende yaş olarak artık hazır hissetmiyorum kendimi. Ayrıca vücuda bu kadar işlem yaptırdım yazık olacak :)) Eşim sen hamile kal doğur vallahi tekrardan tüm ameliyatlarını yaptıracağım diyor ama yok öyle kolaymıHerşey maddiyat degil tabi..
Çocuk iyidir güzeldir,evin Neşe'si dir. Ama hayat da kötü.. Bize en büyük kötülüğü hemcinslerimiz yapıyor. Erkekler zinayı,aldatmayı elimin kiri olarak görmüş..
Eşin merhametli iyi bir insansa,çocuk istiyorsanız düşünün tabi. Ama dünya kötü olmuş,bu dünyaya bir çocuk daha vermek .... Büyük konuşmakta istemiyorum ,Allah her zaman hayırlısını versin rabbim diyorum...
Çok güzel yazmışsın,zevkle okudumKocaman kız olmuş ne güzel :) kız evlat iyidir. Ben çok istedim ve Allah gönlüme göre verdi :) Eşim önceleri derdi ki ilk çocuğumuz erkek olsa daha iyi olur, kızımıza abilik yapar! Ben de hiç sevmem öyle abilik taslayanları, neyse, ben 12 haftalık hamileyken detaylı ultrasona girmiştim, Florance Nightingale'de. Doktor bayağ uğraştı Ense kalınlığını ölçmek için çünkü içerdeki bebeğim ordan Oraya zıp zıp zıplıyordu. O zıpladıkça eşimin gözleri Kocaman açılıyordu, doktor hanım da o an " maşallah kızınız çok hareketli" diyince ben de bi sevinç çığlığı tabi. Eşimin ise önce bi ağzı açık kaldı, arkasından da " ben zaten hep hissetmiştim kız babası olacağımı" diyor ya... Çıkışta da kız Bebek kıyafetleri almaya gittik o benden hevesli..
İnşallah biz de görürüz Kocaman kız olduğu günleri :) çok uzun yazdım sorry
Valla ilk hamileliğinde nüyüme fazla olmadıysa ikincidede fazla olmaz herhalde. Ama her hamilelikte değişik geçiyor,heleki ikinci üçüncü ler ilke göre daha zor. Forumda ameliyat olup emziren arkadaşlarımız oldu,deforme olmadı . Sadece kıvam görüntü daha doğallaştı dedilerarzum77 sen bilirsin hamilelikte ve doğumdan sonra protezli memelerde büyüme olurmu?
Benim memeler hamilelikte hiç büyümemişti ama inek gibi sütüm vardı.
Kiz cocuk bambaskadirKocaman kız olmuş ne güzel :) kız evlat iyidir. Ben çok istedim ve Allah gönlüme göre verdi :) Eşim önceleri derdi ki ilk çocuğumuz erkek olsa daha iyi olur, kızımıza abilik yapar! Ben de hiç sevmem öyle abilik taslayanları, neyse, ben 12 haftalık hamileyken detaylı ultrasona girmiştim, Florance Nightingale'de. Doktor bayağ uğraştı Ense kalınlığını ölçmek için çünkü içerdeki bebeğim ordan Oraya zıp zıp zıplıyordu. O zıpladıkça eşimin gözleri Kocaman açılıyordu, doktor hanım da o an " maşallah kızınız çok hareketli" diyince ben de bi sevinç çığlığı tabi. Eşimin ise önce bi ağzı açık kaldı, arkasından da " ben zaten hep hissetmiştim kız babası olacağımı" diyor ya... Çıkışta da kız Bebek kıyafetleri almaya gittik o benden hevesli..
İnşallah biz de görürüz Kocaman kız olduğu günleri :) çok uzun yazdım sorry
arzum77 sen bilirsin hamilelikte ve doğumdan sonra protezli memelerde büyüme olurmu?
Benim memeler hamilelikte hiç büyümemişti ama inek gibi sütüm vardı.
Benim kizim cok istiyor bir kiz kardesTatlım,benim kızımda genç kız oldu. Erkek kardeşi var 14 yaşında. Benim ablam kız kardeşim yok,evin tek kızıyım bir abim birde erkek kardeşim var. Ama çok isterdim bir ablam olsun.
Şimdi kızıma diyorum bir Bebek daha yapalım,belki kız olur kızkardeşin başkadır diyorum ama asla istemiyor :) Oğlum istiyor,eşim istiyor. Aslında bende yaş olarak artık hazır hissetmiyorum kendimi. Ayrıca vücuda bu kadar işlem yaptırdım yazık olacak :)) Eşim sen hamile kal doğur vallahi tekrardan tüm ameliyatlarını yaptıracağım diyor ama yok öyle kolaymıHerşey maddiyat degil tabi..
Çocuk iyidir güzeldir,evin Neşe'si dir. Ama hayat da kötü.. Bize en büyük kötülüğü hemcinslerimiz yapıyor. Erkekler zinayı,aldatmayı elimin kiri olarak görmüş..
Eşin merhametli iyi bir insansa,çocuk istiyorsanız düşünün tabi. Ama dünya kötü olmuş,bu dünyaya bir çocuk daha vermek .... Büyük konuşmakta istemiyorum ,Allah her zaman hayırlısını versin rabbim diyorum...
Canım ben dondurulmuş embriyolara ilgili konu açtım meme değilmagic angel canım bi konu açtım diye yazmıştın ama bulamıyorum!?
Benim de çok merak ettiğim bi konu; hamilelikte silikonlu meme ne olur sorusu... Pek de yanıt bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?