Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yok canim en bastan aldim gardimi
Herkes diyor kocan nasil yardim ediyor
Komsum bile dedikodumu yapiyor arkamdan
Benim kocamda cok calisiyor ama yinede evde bana yardim eder cam bile siler yemekte yardim eder haftanin 2 gunu disarda yemege cikarir ve daha pek cok sey yapar.

Isi biter bitmezde evdedir nokta

Bak bunu yaptirmakta bir beceridir
Birde artisi asla etrafina bakmaz ki cok yakisiklidir yani baksa ona bakanlara kim ne diyebilir yada bilebilir
Ama herkes der basini kaldirmiyor seninki ki istiyorsa kaldirsin
Inan butun bu dediklerimi yaptiracak kivama getirmekte buyuk beceridir.
Ama fazla ugrasmadim simdi atmiyim
Bana geldigindede boyleydi
Eş konusunda cok sansliyim

Hemde türkiye 1. ama ben sinir olurdum kocama öterdim valla
sende de iyi sabır varmış valla

Bak böyle şeyleri anlatıp Can'ımı sıkma sen şanslısın, seninki Evcimen bi adam, Evcimen Ada'm eşe de düşkün olur. Benimki işçimen son 9 ayda çocuklar 20 saat yüzünü görmemiştir. Ben artık alıştım. Değişmeyecek, herşeyi yaptım HERŞEYİ.... Muhtaç kadını, beceriksiz kadını, salak kadını.... Oynadım, acısın bana diye. İşe yaramadı. Seksi kadın oldum, o da işe yaramadı. Hep güzler yüzlü, Mutlu kadın oldum... O da işe yaramadı..... Zekam ön plana çıktığında da " mutluluk hanım herşeyi bilir zaten " oldu .... Ne yapacağımı şaşırdım.... Şimdi SIGIR BEKLENTİ SONSUZ MUTLULUK sloganım. Çocuklarım ve nemlerimle bi dünya kurdum, o girmeye çalışsın içine ..... Ama bugünlerde, kızım okulda çok başarılı olduğu için, bana hayranlık duymaya başladı. " Allah razı olsun senden " Dedi . Hayretler içinde kaldım. Demek ki oğlan da lys de ilk 500 e girerse Ada'm eve gelmeye başlayacak bu arada oğlum daha 4 yaşında 14 yıl sonra mutluluk gelecek

Sıfır beklenti sonsuz mutluluk diyecektim.

Canım tebrikler sana ne güzel basrali evlat yatistirmissin inşallah bizimkilerde öyle olur.Seninde yüzünü Allah evlatlarından güldürmüş ne güzel :)
Eşin ne iş yapıyor bu kadar çok saat çalışıyor vakit ayiramiyor size merak ettim valla

Es isi şans isidir. Ben zamaninda cok cektim ama hep sebat ettim simdi
Esimde bunun mukafatini goruyorum diyorum
Cevremde akrabamda hep der sen cok cektin allahta sana gore birini gonderdi
Yoksa adama yaptigim bisey yok

Senin esinde cok calisiyor sonucta size calisiyor. Bu size deger verdigini sorumluluk sahibi oldugunu gosterir
Arada abartsada sorumsuz adamdan katbe kat iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…