• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım tebrikler sana ne güzel basrali evlat yatistirmissin inşallah bizimkilerde öyle olur.Seninde yüzünü Allah evlatlarından güldürmüş ne güzel :)
Eşin ne iş yapıyor bu kadar çok saat çalışıyor vakit ayiramiyor size merak ettim valla :KK70:
İnşaat malzemesi, taşeronluk , köprü, baraj ....Zor işler çook zor ;)

aynen 40bin e geliyo nerdeyse.nie o kadar pahalı anlamış değilim.benim 2 arkadaşım ona yaptırdı.birininki benimkiyle aynı ameliyat 4 sene fln oluo.öbürürün sadece büyütme.sormaya korktum kaça yaptırdınız die :KK70:
Korkma, korkma sor gitsin:KK53::KK53:

aynen 40bin e geliyo nerdeyse.nie o kadar pahalı anlamış değilim.benim 2 arkadaşım ona yaptırdı.birininki benimkiyle aynı ameliyat 4 sene fln oluo.öbürürün sadece büyütme.sormaya korktum kaça yaptırdınız die :KK70:
Kız sor kız, mutluluk aplamla mecık eyncıl aplam merak ediyo de :KK70:

Canım tebrikler sana ne güzel basrali evlat yatistirmissin inşallah bizimkilerde öyle olur.Seninde yüzünü Allah evlatlarından güldürmüş ne güzel :)
Eşin ne iş yapıyor bu kadar çok saat çalışıyor vakit ayiramiyor size merak ettim valla :KK70:
Amin Can'ım, benim kız biraz inektir :KK70: çok azimli bi çocuk, Allah utandırmasın. Hayırlı kapılar açsın cümlesinin evladına ;)

Bes bucuk saate degmis canim ya masallah nasilsin smdi
yatakta yatiyom hala kiz, kucagimda bilgisayar karsimda tv :) bi yere carpmadigim surece agri aci yok ama baston yutmus gibi dimdik yuruyom :) bi de hareket ettikce basim donuyo ya sana da olmus muydu? bisiler yerken de cok yoruluyorum sanki dunyayi yemis gibi sisiyorum nefes nefese kaliyorum. haftasonuna dogru daha iyi olurum heralde :)

Ay ptt de ayakta sıra bekliyorum önümde 30 kisi var zaten zor duruyorum ayakta ya bağırsammı acaba ' abiler amcalar ablalar goguslerim simdilik agir geliyor ayakta yoruluyorum izin verirmisiniz en öne geceyim ' diye bir soru yöneltsem linç olurmuyum acaba :D

Ay ptt de ayakta sıra bekliyorum önümde 30 kisi var zaten zor duruyorum ayakta ya bağırsammı acaba ' abiler amcalar ablalar goguslerim simdilik agir geliyor ayakta yoruluyorum izin verirmisiniz en öne geceyim ' diye bir soru yöneltsem linç olurmuyum acaba :KK70:
hhhahahahah ben o duruma "memelerim yoruldu" diyorum :KK70:

yatakta yatiyom hala kiz, kucagimda bilgisayar karsimda tv :) bi yere carpmadigim surece agri aci yok ama baston yutmus gibi dimdik yuruyom :) bi de hareket ettikce basim donuyo ya sana da olmus muydu? bisiler yerken de cok yoruluyorum sanki dunyayi yemis gibi sisiyorum nefes nefese kaliyorum. haftasonuna dogru daha iyi olurum heralde :)
Ohh kebap yat yat :D. Carpma zaten cok dikkat etmelisin hassas cunku. Kiz ne guzel dimdik yuruyorsun ben kambur oldum bildugin kambur cikti. Olur canim daha cok erken uyuyp dinlenmene bak sen daha uzun operasyon atlattn bas dönmesi normal. Ben 7.8 gün nefessiz yasadim resmen konusurken son nefesimi veriyo gibi konusuyodum ya hala ara ara öyle oluyorum.aynen ilk 1 haftani atlat sonra miss :) benim 11.günüm yururken cabuk yoruluyorm yavas yuruyorm baski hissi hala devam yani.

Kocalar çekiştirilmiş. Acayip işim var. Ben de yazıvereyim.

Ben de şanslı olanlardanım. Hatta şanslı demek az bile sayılır, çok şanslı diyelim biz ona. :-)

Bir de ben çok beğeniyorum Taşpınar'ın vücudunu. Ona daha büyük olmazdı zaten. Ben de ufak bir protez taktırmak istediğim için hep sempati duyuyorum ufak taktıranlara. :-) 225/250 cc ile mutlu olurdum.

Back
X