Kiz 200 cc ne kiGeçen sene yaptırdı, 200 cc Serdar Eren yaptı. 40000 lira falandır sanırım
200 cc neye yetsin ayhArtık tahta değil 200 cc cik varmış
ayh en son 10000 euro ya yapıyoduGeçen sene yaptırdı, 200 cc Serdar Eren yaptı. 40000 lira falandır sanırım
İnşaat malzemesi, taşeronluk , köprü, baraj ....Zor işler çook zorCanım tebrikler sana ne güzel basrali evlat yatistirmissin inşallah bizimkilerde öyle olur.Seninde yüzünü Allah evlatlarından güldürmüş ne güzel :)
Eşin ne iş yapıyor bu kadar çok saat çalışıyor vakit ayiramiyor size merak ettim valla
Küçük seviyor demekki zaten at gibi kadındoğru olan şeyi doğru zamanda karşımıza
200 cc neye yetsin ayh
Kız Euro kaç lira, 40000 civarı işteayh en son 10000 euro ya yapıyodu
Ama benim hatirladigim top gibi duruyor okadar kucuk cc ragmenGeçen sene yaptırdı, 200 cc Serdar Eren yaptı. 40000 lira falandır sanırım
aynen 40bin e geliyo nerdeyse.nie o kadar pahalı anlamış değilim.benim 2 arkadaşım ona yaptırdı.birininki benimkiyle aynı ameliyat 4 sene fln oluo.öbürürün sadece büyütme.sormaya korktum kaça yaptırdınız dieKız Euro kaç lira, 40000 civarı işte
Korkma, korkma sor gitsinaynen 40bin e geliyo nerdeyse.nie o kadar pahalı anlamış değilim.benim 2 arkadaşım ona yaptırdı.birininki benimkiyle aynı ameliyat 4 sene fln oluo.öbürürün sadece büyütme.sormaya korktum kaça yaptırdınız die
Kız sor kız, mutluluk aplamla mecık eyncıl aplam merak ediyo deaynen 40bin e geliyo nerdeyse.nie o kadar pahalı anlamış değilim.benim 2 arkadaşım ona yaptırdı.birininki benimkiyle aynı ameliyat 4 sene fln oluo.öbürürün sadece büyütme.sormaya korktum kaça yaptırdınız die
Amin Can'ım, benim kız biraz inektirCanım tebrikler sana ne güzel basrali evlat yatistirmissin inşallah bizimkilerde öyle olur.Seninde yüzünü Allah evlatlarından güldürmüş ne güzel :)
Eşin ne iş yapıyor bu kadar çok saat çalışıyor vakit ayiramiyor size merak ettim valla
Kadın çok zayıf ve kaslı. Belki abartı duracağına inanmıştırŞimdi birazcık var yani hayır anlamadığım niye 200 cc daha büyük değilde....sevmiyormu dolgun göğüs acep
Bes bucuk saate degmis canim ya masallah nasilsin smdiKızlar sütyensiz albüm yaptım :)
yatakta yatiyom hala kiz, kucagimda bilgisayar karsimda tv :) bi yere carpmadigim surece agri aci yok ama baston yutmus gibi dimdik yuruyom :) bi de hareket ettikce basim donuyo ya sana da olmus muydu? bisiler yerken de cok yoruluyorum sanki dunyayi yemis gibi sisiyorum nefes nefese kaliyorum. haftasonuna dogru daha iyi olurum heralde :)Bes bucuk saate degmis canim ya masallah nasilsin smdi
hhhahahahah ben o duruma "memelerim yoruldu" diyorumAy ptt de ayakta sıra bekliyorum önümde 30 kisi var zaten zor duruyorum ayakta ya bağırsammı acaba ' abiler amcalar ablalar goguslerim simdilik agir geliyor ayakta yoruluyorum izin verirmisiniz en öne geceyim ' diye bir soru yöneltsem linç olurmuyum acaba
Ohh kebap yat yatyatakta yatiyom hala kiz, kucagimda bilgisayar karsimda tv :) bi yere carpmadigim surece agri aci yok ama baston yutmus gibi dimdik yuruyom :) bi de hareket ettikce basim donuyo ya sana da olmus muydu? bisiler yerken de cok yoruluyorum sanki dunyayi yemis gibi sisiyorum nefes nefese kaliyorum. haftasonuna dogru daha iyi olurum heralde :)
Memelerim yoruldu deyip sonra sıradakilerden biz dinlendiririz anam' demesinlerhhhahahahah ben o duruma "memelerim yoruldu" diyorum
beni izler misin? Benimde 6 günüm kaldı ameliyataFoto yükledim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?