canim peki kolaltina dogru taşmiyor mu silikon ?Dekolte sütyenleritle birleşiolar ancak.. Valla hic gogus dokusu olmayan benim gibi biri için 450 cc bence birazda doktorun marifetiyle alakalı diye düsünüyorum daha üstüne belki yapım izin vermezdi bilemiyorum bana 300 ü zorlarım ama söz vermiyorum diyen doktorlarda olmustu cünkü.. Şuan 75 c giyiyorum ama gogus arasında 2 parmaklık bosluk var doktoruma sordugumda gogus yapısıyla alakalı dedi yakın koysak bu seferde gogus ucları yana bakardı demişti.. Şuan simetrisi gayet aynı bi de simetri takıntım olmasına ragmen:)
Takip ettim cnm seni bakabilirsincanim peki kolaltina dogru taşmiyor mu silikon ?mutluluk2015 in de ayrikti doktor en fazla 325 koyabildi. yani 450yi aklim almiyor :/
Takip ettim cnm seni bakabilirsin
İzledim canımBenide izleyebilir misiniz acaba ?
Benimde hiç dokum yok gibi birşey merak ettim bende açıkçası :)
İzledim canım
baktım ve şok oldum cok cok begendim harika olmuş ve cok ideal olmus yani 450 diyince kocaman bisi bekliyodum ama cok beğendim canim gule gule kullan cicişleriniTakip ettim cnm seni bakabilirsin
Teşekkür ederimSaol canım.
Gerçekten çok güzel olmuş,abartılı hiç durmuyor o cc rağmen. Doktorun kimdi acaba?
Teşekkür ederimbaktım ve şok oldum cok cok begendim harika olmuş ve cok ideal olmus yani 450 diyince kocaman bisi bekliyodum ama cok beğendim canim gule gule kullan cicişlerini
Ben contractubex kullandım halada kullanıyorum yaklasık 1 ayda scarex jel kullandım . 2 hafta boyunca bi tarafın yarısına scarex diger yarısına contractubex sürmüştüm doktorum öyle demişti hangisinin etkisini daha cok gorursen ona devam et demişti.. İkisinin arasında cok bi farkı gormedigim icin comtractubexe devam ettimAmeliyat olanlar iz kremi olarak hangisini kullaniyorsunuz? SCAREX'i kullanan varmi aranizda
Aslinda mantikli guzel bir fikir ama netten baktim simdi hemen hemen ikiside ayni. Bakalim deneyip görecegizzzz:)Ben contractubex kullandım halada kullanıyorum yaklasık 1 ayda scarex jel kullandım . 2 hafta boyunca bi tarafın yarısına scarex diger yarısına contractubex sürmüştüm doktorum öyle demişti hangisinin etkisini daha cok gorursen ona devam et demişti.. İkisinin arasında cok bi farkı gormedigim icin comtractubexe devam ettim
Aaa süpermişTeşekkür ederimbende ameliyata girmeden önce 450 den bi korkmadım degil hatta daha da buyuk olabilirdi hic olmayınca olduktan sonra hep daha da mı buyuk olsa diosunuz Prof. Fuat yuksel ben cok memnun kaldım doktorumdan
benide izliyebilirmisiniz nasil duruyo o buyukluk merak icindeyim ayrica fuat yuksel fiyat konusunda cok yuksekmiTeşekkür ederimbende ameliyata girmeden önce 450 den bi korkmadım degil hatta daha da buyuk olabilirdi hic olmayınca olduktan sonra hep daha da mı buyuk olsa diosunuz Prof. Fuat yuksel ben cok memnun kaldım doktorumdan
Hadi hayırlısı.Heyoooooo son 4
Canım ben contraktubeks diye krem kullanıyorum amaaaa çok ihmal ediyorum aklıma grlmio sürmekAmeliyat olanlar iz kremi olarak hangisini kullaniyorsunuz? SCAREX'i kullanan varmi aranizda
o zaman dantelli sütyenler gelsinDekolte pek gelemiycek sevdicegim tarafindan yasak :)) her 2 mememdede ufak 2 dikis vardiii onlar alindi
dermatixSi kullanıyorum.2nci tüpüm bitmek üzere.ne bilim pek de bi etkisini görmedim sankiAmeliyat olanlar iz kremi olarak hangisini kullaniyorsunuz? SCAREX'i kullanan varmi aranizda
bişi kalmadı canım valla.ne zaman gitceksin hastaneye tahliller için belli mi?Heyoooooo son 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?