Ahahahhahaha ne güldüm yaaaeniste duymasınnn hatuna kim bilir sabaha kadar naptin
Dimi masumca memelerini sıkıverdin iyi ettinHahahanapicam kız hatuna memelerini sıkıverdim ama protezler elime geldi dalgalı su var gibi içinde uyandım diyorum kendi kendime gerçekten böyle mi acaba,orada öyle hissettim
Dimi masumca memelerini sıkıverdin iyi ettinyok yahu daha neler rüyanda görürsün ancak öylesini
ayyy sapııııkkkMerhaba kızlar,
Bu gece rüyamda memelerle uğraştım yaabir kadınla tanışıyorum göğüsleri silikonmus,sıkabilirmiyim diyorum,tabi diyor, sabaha kadar sıka sıka bir hal oldum kendimi bir tuhaf hissettim sizde görüyormuydunuz böyle rüya?
ayyy sapııııkkk
Diyene bi bak heleeeeayyy sapııııkkk
yasmin2468 yarin ameliyat vaktiiiiii:)) yahu moralini bozma bak benimde sol memeye surekli bıcak saptaniyor gitmedi bi turlu gece uyutmadi sanki bicagi orda unutmus gibiler. Nefes alirkende batiyor. Bozma moralini daha tazeciksin . ah o sütyen yokmu ah ah beklesin o 20 gün sonra yakicam ben onu
Allahım yardımcın olsun.dualarımız seninle canımevettt kızlar bugün gerginim hemde çok yarın ameliyat günü ve ben halen hazır değilmişm gibi. paramı hazırladım yemeklerimi bile yaptım çünkü kızım var 3.5 yaşında ama çok endişeliyim. offff inş iyi olur en çok da sonrasındaki ağrı sızı beni endişelendiriyor. Benim yoğun bir işim var ve hemen işe dönmemi bekliyorlar yani en fazla bir hafta yatabilicem ve bir kızım var sürekli onunla ilgilenmemi istiyor ben öyle yatıp dinlenemicem ve memelere bir şey olur mu endişesindeyim. daha ameliyatı olmadan bir şey olur mu endişesine girmek de ayrı bir şey tabi Napıym evde her şeye yetişen benim kocacığımda destekçi elbette ama kızım kimseyi istemiyor beni görürse bakalım idare edicem ameliyattan 1 hafta sonra ağrı sızı biter inş bana bu yeter.
ah bende hep ameliyat oldugumu görüyorum yoksa boyle firsat kacirilmazAyy ne yapiyim sürekli meme bakıyorum okuyorum,silikonlu hatunda rüyama girince sıkıyım azıcık kacirmiyim bu fırsatı dedim
hahahahahahDiyene bi bak heleeeedemin bunu okudugumda direk aklima sen gelmistin ahahahha
ay benimde oglumda 3.5 yaşında ve hiperaktif ( bence ).. bende memlekete gondermeyi düşünüyorum insallah bi aksilik olmaz yoksa mumkun degilevettt kızlar bugün gerginim hemde çok yarın ameliyat günü ve ben halen hazır değilmişm gibi. paramı hazırladım yemeklerimi bile yaptım çünkü kızım var 3.5 yaşında ama çok endişeliyim. offff inş iyi olur en çok da sonrasındaki ağrı sızı beni endişelendiriyor. Benim yoğun bir işim var ve hemen işe dönmemi bekliyorlar yani en fazla bir hafta yatabilicem ve bir kızım var sürekli onunla ilgilenmemi istiyor ben öyle yatıp dinlenemicem ve memelere bir şey olur mu endişesindeyim. daha ameliyatı olmadan bir şey olur mu endişesine girmek de ayrı bir şey tabi Napıym evde her şeye yetişen benim kocacığımda destekçi elbette ama kızım kimseyi istemiyor beni görürse bakalım idare edicem ameliyattan 1 hafta sonra ağrı sızı biter inş bana bu yeter.
aminnnn kızlar...Allahım yardımcın olsun.dualarımız seninle canım
Kas altımı olucak ?aminnnn kızlar...
ya biz hiç ayrılmadık o yüzden bunalıma girsin istemiyorum biraz hassas bir çocuk helede ben konusında o yüzden kıyamıyorum. Acaba ben bir otele mi yerleşssem hahahahhay benimde oglumda 3.5 yaşında ve hiperaktif ( bence ).. bende memlekete gondermeyi düşünüyorum insallah bi aksilik olmaz yoksa mumkun degil
Allah yardimcin olsun kuzum
evt canım...Kas altımı olucak ?
cok iyi gecer ins evliler icin zor sorumluluklar cok cunku bendede ayni deli sorular rabbim rahatlikla girip cikmayi nasip etsin cnmevt canım...
Canım benim. Zaten ameliyat öncesi hep düşündüğümüz ilk şey çocukları napacaz? Allah kolaylık versin. Ben çocukları anneme verdim yarın alacaz. Okulları var. Bende yarın 4.günüm biraz daha hareketlerim yerine gelirmi diye düşünüyorum. Ama başa gelince oluyor gidiyor işte. Ağrı sızıdan bir şikayetim yok. Tek sorun kasların tutmuyor kol kasların. İlk 2gün ağrın olmasada kas iptal. Ve sen ilk günlerde o kası asla zorlama canım. Kendim kalkacam diye de uğraşma. Bu ameliyatı oluyoruz okyonusu aşıp derede boğulmayalım. 3,5 yaşında anlar senin hasta olduğunu. İfade et kendini çocuğa. Kolum incindi hareket ettiremiyorum ama 3gün sonra geçecek de. Benimki 3yaşındayken ayağımı burkmuştum. Resmen evde baktı bana kuzum. Su getiriyordu, üstümü örtüyordu. Zorlama, konuş ifade et kendini çocuğa. Allah kolaylık veriyor inan. Şimdiden geçmiş olsun. Bir an önce iyileş inş.evettt kızlar bugün gerginim hemde çok yarın ameliyat günü ve ben halen hazır değilmişm gibi. paramı hazırladım yemeklerimi bile yaptım çünkü kızım var 3.5 yaşında ama çok endişeliyim. offff inş iyi olur en çok da sonrasındaki ağrı sızı beni endişelendiriyor. Benim yoğun bir işim var ve hemen işe dönmemi bekliyorlar yani en fazla bir hafta yatabilicem ve bir kızım var sürekli onunla ilgilenmemi istiyor ben öyle yatıp dinlenemicem ve memelere bir şey olur mu endişesindeyim. daha ameliyatı olmadan bir şey olur mu endişesine girmek de ayrı bir şey tabi Napıym evde her şeye yetişen benim kocacığımda destekçi elbette ama kızım kimseyi istemiyor beni görürse bakalım idare edicem ameliyattan 1 hafta sonra ağrı sızı biter inş bana bu yeter.
Gerginlik hepimizde olmuştu ama tatlı gerginlikevettt kızlar bugün gerginim hemde çok yarın ameliyat günü ve ben halen hazır değilmişm gibi. paramı hazırladım yemeklerimi bile yaptım çünkü kızım var 3.5 yaşında ama çok endişeliyim. offff inş iyi olur en çok da sonrasındaki ağrı sızı beni endişelendiriyor. Benim yoğun bir işim var ve hemen işe dönmemi bekliyorlar yani en fazla bir hafta yatabilicem ve bir kızım var sürekli onunla ilgilenmemi istiyor ben öyle yatıp dinlenemicem ve memelere bir şey olur mu endişesindeyim. daha ameliyatı olmadan bir şey olur mu endişesine girmek de ayrı bir şey tabi Napıym evde her şeye yetişen benim kocacığımda destekçi elbette ama kızım kimseyi istemiyor beni görürse bakalım idare edicem ameliyattan 1 hafta sonra ağrı sızı biter inş bana bu yeter.
ay yerim onu ben yaaCanım benim. Zaten ameliyat öncesi hep düşündüğümüz ilk şey çocukları napacaz? Allah kolaylık versin. Ben çocukları anneme verdim yarın alacaz. Okulları var. Bende yarın 4.günüm biraz daha hareketlerim yerine gelirmi diye düşünüyorum. Ama başa gelince oluyor gidiyor işte. Ağrı sızıdan bir şikayetim yok. Tek sorun kasların tutmuyor kol kasların. İlk 2gün ağrın olmasada kas iptal. Ve sen ilk günlerde o kası asla zorlama canım. Kendim kalkacam diye de uğraşma. Bu ameliyatı oluyoruz okyonusu aşıp derede boğulmayalım. 3,5 yaşında anlar senin hasta olduğunu. İfade et kendini çocuğa. Kolum incindi hareket ettiremiyorum ama 3gün sonra geçecek de. Benimki 3yaşındayken ayağımı burkmuştum. Resmen evde baktı bana kuzum. Su getiriyordu, üstümü örtüyordu. Zorlama, konuş ifade et kendini çocuğa. Allah kolaylık veriyor inan. Şimdiden geçmiş olsun. Bir an önce iyileş inş.
Çok teşekkür ederim inş bizimki anlar bu durumumdan. Çok heyecanlıyım ve gerginim bugün işteyim halen henüz kendime önden düğmeli pijama bile almadım o kadar yoğun bir tempom varki ben niye bu kadar acele ediğ sıkıştırdım bilmiyorum ama demekki zamanı şimdiymiş. 25 temmuz da da tatile gidicem inş o zmana iyileşirim. ama buraya iyiki üye olmuşum sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor insana. Helede kimsesi olmayınca insanın:) Seviyorum sizi kızlar...Canım benim. Zaten ameliyat öncesi hep düşündüğümüz ilk şey çocukları napacaz? Allah kolaylık versin. Ben çocukları anneme verdim yarın alacaz. Okulları var. Bende yarın 4.günüm biraz daha hareketlerim yerine gelirmi diye düşünüyorum. Ama başa gelince oluyor gidiyor işte. Ağrı sızıdan bir şikayetim yok. Tek sorun kasların tutmuyor kol kasların. İlk 2gün ağrın olmasada kas iptal. Ve sen ilk günlerde o kası asla zorlama canım. Kendim kalkacam diye de uğraşma. Bu ameliyatı oluyoruz okyonusu aşıp derede boğulmayalım. 3,5 yaşında anlar senin hasta olduğunu. İfade et kendini çocuğa. Kolum incindi hareket ettiremiyorum ama 3gün sonra geçecek de. Benimki 3yaşındayken ayağımı burkmuştum. Resmen evde baktı bana kuzum. Su getiriyordu, üstümü örtüyordu. Zorlama, konuş ifade et kendini çocuğa. Allah kolaylık veriyor inan. Şimdiden geçmiş olsun. Bir an önce iyileş inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?