Yok kuzum ya ateşim yok ama memelerim çok ateşli anlamadım gitti:) kaşınma da evet dediğin gibi gerilmeden dolayı olabilirBenim de kaşınıyor cilt gerilip büyüdüğü için diye düşünüyorum. Ateşin yok dimi canım?
Ben de bugün Yeniköy civarlarında en az 3 silikonlu hatun görüp bakakaldımAyy ne yapiyim sürekli meme bakıyorum okuyorum,silikonlu hatunda rüyama girince sıkıyım azıcık kacirmiyim bu fırsatı dedim
Aynen valla , benim de kızım ameliyat zamanım tam 2,5 yaşında bile olmayacak ve sanırım bir gece bile ayrı kalmak zor gelecekya biz hiç ayrılmadık o yüzden bunalıma girsin istemiyorum biraz hassas bir çocuk helede ben konusında o yüzden kıyamıyorum. Acaba ben bir otele mi yerleşssem hahahahh
Umarım dediğin gibi olur denicem zaten başka da şansım yok sağol canım benim. Uyku tutmadı yarin büyük gün offf...Sakin büyütme gözünde cocuk olayini.onlar ķüçük biz anlamaz diyoruz ama azda olsa anliyorlar.benimki 2yasinda bile degil ilk 2 3 gun esim vardi sonra araliklarla hep yalnizdim oglumla. 3 4 gun kucak cok fazla istedi ben uff oldu falan dedimtabi arada bir tekme yemedim diil sonradan kucak istememeye basladi.seninki anliyabilecegi yasta anne hasta oldu dersen anlar eminim
Bol şans diliyorum sana, inşallah çok rahat geçerUmarım dediğin gibi olur denicem zaten başka da şansım yok sağol canım benim. Uyku tutmadı yarin büyük gün offf...
Banada banada lütfeeeeenAllaaaaam sen hayırlarla iftar yapmayı ve @Khaleesi_ ye de meme ameliyatını nasip et
Hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar .ibadetlerimizin ve dualarımızın kabul olması dileğiyleBanada banada lütfeeeeen
Çok kaşınıyordu benim de memelerimBenim de kaşınıyor cilt gerilip büyüdüğü için diye düşünüyorum. Ateşin yok dimi canım?
Bir hafta izin alabildim yetmezmiş ise dönmem için.Gerginlik hepimizde olmuştu ama tatlı gerginlik
Kızınla ilgilenmen biraz zor gibi hareketlerin kısıtlanıcak
1 hafta izin yeterli olacakmı? yanında kimse yokmu?
Allahın izniyle olsun bitsin inşallah...
Can'ım masa başı veya çok aktif olman gereken bi iş değilse tabi ki işe başlatabilirsinBir hafta izin alabildim yetmezmiş ise dönmem için.
Günaydın Yasemin. Ameliyatın kaçta?Bir hafta izin alabildim yetmezmiş ise dönmem için.
Bende masa basindayim doktorum 5.6gün ise gidebilirsin demisti kas alti oldugu icin korkuyodum. Ben 13.gün ise baslayabildim tamamen bünye meselesi ins cabucak iyilesirsinnnn:)Can'ım masa başı veya çok aktif olman gereken bi iş değilse tabi ki işe başlatabilirsinama kollarını aktif kullandığın, sürekli eğilip kalktığın bi işse zor olabilir. İşe gitmek zorundaysan da, belim çok kötü tutuldu de çünkü senin kontrollü hareketlerin insanların dikkatini çekebilir.
Nasılsın canımGünaydın Yasemin. Ameliyatın kaçta?
Ben gayet iyiyim çok şükür.N
Nasılsın canım
yıkan canım çok rahatlarsın.hastanenin ağırlığı oluyo insanın üzerinde.bana kollarımı yukarı kaldırmak yasaktı o yüzden annem yıkamıştıKızlar doktor bana 2gün sonra yıkanabilirsin dedi. Yarın yıkanayım mı sizce? Banyo tecrübeleriniz nedir?
ayh hadi bakalım canım bişi kalmadı valla bekliyorum heyecanlaWalla bişi kalmadı ya bugün de bitti kaldı 3yarın anestezi doktorunu arayıp randevu alcakmışım canım bakalım belki hemen gel der belki de salı günü gel der
Bende 2 hafta yeterli ben 2 hafta almıştım ilk bir hafta hareketlerin sıkıntı 2.hafta sonu anca toparlıyosun...ben tatile Ankaraya gezmeye gidiyorum diye işten izin aldım,iznim bitince 2 füzemle dönüşüm muhteşemmmm olduBir hafta izin alabildim yetmezmiş ise dönmem için.
Ben bugun tutamadim cok kasılmalarım oluyor bıçak batıyor icerden cuma'dan beri dogru duzgun nefes aldirtmiyor . Siddetlenincede doktor kas gevseticiye yüklen dedi icmesem rahatlayamiyorum bugunluk daha agri kesici kas gevseticilere yüklencem kısmetse yarin basliycam insalllaaaahhh.KıZlarrrrrroruç Nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?