Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ya biz hiç ayrılmadık o yüzden bunalıma girsin istemiyorum biraz hassas bir çocuk helede ben konusında o yüzden kıyamıyorum. Acaba ben bir otele mi yerleşssem hahahahh
Aynen valla , benim de kızım ameliyat zamanım tam 2,5 yaşında bile olmayacak ve sanırım bir gece bile ayrı kalmak zor gelecek

Umarım dediğin gibi olur denicem zaten başka da şansım yok sağol canım benim. Uyku tutmadı yarin büyük gün offf...

Benim de kaşınıyor cilt gerilip büyüdüğü için diye düşünüyorum. Ateşin yok dimi canım?
Çok kaşınıyordu benim de memelerim direnler çıktıktan sonra bebe yağını nazik nazik sürüyordum. Ve sürerken de derim soyuluyordu. Demek ki Dr daha büyük protez taksa çatlardı derim

Bir hafta izin alabildim yetmezmiş ise dönmem için.
Can'ım masa başı veya çok aktif olman gereken bi iş değilse tabi ki işe başlatabilirsin ama kollarını aktif kullandığın, sürekli eğilip kalktığın bi işse zor olabilir. İşe gitmek zorundaysan da, belim çok kötü tutuldu de çünkü senin kontrollü hareketlerin insanların dikkatini çekebilir.

Bende masa basindayim doktorum 5.6gün ise gidebilirsin demisti kas alti oldugu icin korkuyodum. Ben 13.gün ise baslayabildim tamamen bünye meselesi ins cabucak iyilesirsinnnn:)

Walla bişi kalmadı ya bugün de bitti kaldı 3 yarın anestezi doktorunu arayıp randevu alcakmışım canım bakalım belki hemen gel der belki de salı günü gel der
ayh hadi bakalım canım bişi kalmadı valla bekliyorum heyecanla aç git olur mu kan vericeksin ya.açlık şekerine de bakıyolar çünkü.

Bir hafta izin alabildim yetmezmiş ise dönmem için.
Bende 2 hafta yeterli ben 2 hafta almıştım ilk bir hafta hareketlerin sıkıntı 2.hafta sonu anca toparlıyosun...ben tatile Ankaraya gezmeye gidiyorum diye işten izin aldım,iznim bitince 2 füzemle dönüşüm muhteşemmmm oldu Sargılarımla dönmüştüm...benim iş masa başı ama 10 parmak kullanıyorum serilik iateyen bi iş...çok şükür sorun yaşamadım

KıZlarrrrrr oruç Nasıl gidiyor
Ben bugun tutamadim cok kasılmalarım oluyor bıçak batıyor icerden cuma'dan beri dogru duzgun nefes aldirtmiyor . Siddetlenincede doktor kas gevseticiye yüklen dedi icmesem rahatlayamiyorum bugunluk daha agri kesici kas gevseticilere yüklencem kısmetse yarin basliycam insalllaaaahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…