- 10 Kasım 2015
- 516
- 636
- 103
Şimdilik acıkmadım ama uykum geldi.sahura kadar uyanık kaldık.6 da kalkıp okula geldim.uykum vaaaaar.KıZlarrrrrroruç Nasıl gidiyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik acıkmadım ama uykum geldi.sahura kadar uyanık kaldık.6 da kalkıp okula geldim.uykum vaaaaar.KıZlarrrrrroruç Nasıl gidiyor
![]()
Bizim okulda da aynı muhabbet var öğle arasından beri " bi uyusam bişeyim kalmicak "Şimdilik acıkmadım ama uykum geldi.sahura kadar uyanık kaldık.6 da kalkıp okula geldim.uykum vaaaaar.

Ayyyy kolay gelsin nöbet zor canım.5 te evde olcam ama nöbetim çarşamba 08.oo-17.00 .Allahtan benimki kat nöbeti.iyi nöbetler hocacım.okul sana emanet.Allahım orucunu kabul etsinBizim okulda da aynı muhabbet var öğle arasından beri " bi uyusam bişeyim kalmicak "bi de nöbetçiyim bugün, 7:30- 17:00 bahçe nöbeti
![]()
Eksik olma cnmAyyyy kolay gelsin nöbet zor canım.5 te evde olcam ama nöbetim çarşamba 08.oo-17.00 .Allahtan benimki kat nöbeti.iyi nöbetler hocacım.okul sana emanet.Allahım orucunu kabul etsin
ben 3 gün izinliyimKıZlarrrrrroruç Nasıl gidiyor
![]()

Ben bugünü de saymıorum 2 kalanayh hadi bakalım canım bişi kalmadı valla bekliyorum heyecanlaaç git olur mu kan vericeksin ya.açlık şekerine de bakıyolar çünkü.
![]()
yarın hastaneye gidicem tahlil için ama tok karnına gitcekmişim öle dediler valla ben sormuştum aç tok fark eder mi diye fark etmez dediler ben yine de aç gitmiştim.hazırladın mı çantanı?Ben bugünü de saymıorum 2 kalanyarın hastaneye gidicem tahlil için ama tok karnına gitcekmişim öle dediler
![]()
Hayıırvalla ben sormuştum aç tok fark eder mi diye fark etmez dediler ben yine de aç gitmiştim.hazırladın mı çantanı?
hazırla canım yarın son güne kalmasınHayııryarın akşama hazırlicam ne kdar geç o kadar iyi olur bana zaten liste hazırladım alıncaklar diye
![]()
Ben kullaniyorum scarex jel..4 aydır kullaniyorum ve devam ediyorum hâlâAmeliyat olanlar iz kremi olarak hangisini kullaniyorsunuz? SCAREX'i kullanan varmi aranizda
Memlunmusunuz peki bir gelisme varmiBen kullaniyorum scarex jel..4 aydır kullaniyorum ve devam ediyorum hâlâ
Evet canm memnunum dikiş yerinin renginde açılma var doktorumda cok iyi devam et işe yariyor dedi 1 ay önceki kontrolmde.benim.dikleştirme artı protez olduğundan dikişim çokMemlunmusunuz peki bir gelisme varmi
Benim de aynı sür sür bitmiyorEvet canm memnunum dikiş yerinin renginde açılma var doktorumda cok iyi devam et işe yariyor dedi 1 ay önceki kontrolmde.benim.dikleştirme artı protez olduğundan dikişim çok

Hmm anladim bitane daha vardi count... Devamini hatirlayamadim simdi onuda sordum eczaneye demin ikiside ayni icerikli aralarinda cok bir fark yok dedi. Insallah daha cok iyilesirr:)Evet canm memnunum dikiş yerinin renginde açılma var doktorumda cok iyi devam et işe yariyor dedi 1 ay önceki kontrolmde.benim.dikleştirme artı protez olduğundan dikişim çok