Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım çok şükür birtane daha mutlu son. güle güle sağlıklı mutlu günlerde kullan inşllh kuzın naapmış bu arada merak ettim ufaklığı
Kızım babayla vakit geçirdi birazdan eve gidicem aksam okuldan döndüğünde gorucrm ama drenlerim var daha perşembeye kadar kalicakmis umarım beni Üzmez kızım biraz aktif bir çocuk cunku

Evet mukemmel bisiiiii:)

Kızım babayla vakit geçirdi birazdan eve gidicem aksam okuldan döndüğünde gorucrm ama drenlerim var daha perşembeye kadar kalicakmis umarım beni Üzmez kızım biraz aktif bir çocuk cunku
Olsun en zor kısımları atlattınız sayılır minnosunda eline koluna dikkat ettinizmi 2.3gün sonrası tamamdirrr

canım ya maalesef şekil alana kadar o sütyen deli ediyo insanı göğüslerin şişi inmeye başladıkça daha rahat ediceksin

Hoşgeldin aramıza

Gecmis olsun hosgeldin aramiza bandajlar cok fazla baski yapiyor canim merak etme.cikinca hem bi ohhh diyeceksin hemde yeni cicislerin ortaya cikacak.suanki görüntü seni yaniltmasin

evet ya bugun bidaha girmemis.. yasmin2468 insallah hersey yolundadir
Kızlar simdi eve geldim yatagima girdim agrim yok diyemem özellikle direnler beni mahvetti. Birde cok merak ediyorum memeisleri açıp baktım hastanede bana biraz küçük geldi ama zaten minik olduğum için sanırım 260 cc takılmış kutusundan gördüm doktorun sabah gelemedi ama perşembe direnlerim için gidicem. Yani durum bundan ibaret. Benim resimlerim yoktu bilmiyorum nasıl konucagini ama bugün çekip koyucam. Çak tatlisiniz beni merak etmeniz çok hoşuma gitti Betus123 Khaleesi_ Cyndyrella

geçmiş olsun drenler biraz eziyet oluyo maalesef.çıkınca çok rahatlıcaksın.eğer minyonsan 260 cc bence çok doğal olmuştur yuvarlak mı takıldı?

Çok geçmiş olsun....

Hadi hayırlı olsun. Benim de ilk gün moralim bozulmuştu 390 cc yi nereme taktı hani neresinde bu cc ler demiştim. Ama güneş gibi açıyor memeler gün geçtikçe. 

Hoşgeldin geçmiş olsun
İlk görüntü yanıltır çünkü çoookkkk değişecek güzelleşecek Sabır dolu güzel günler diliyorum sana

Geçmiş olsun canım. Dinlen bol su iç.kendine iyi bak.güzel kızın için çabuk iyileşmen lazım.Ağrısız sızısız iyileşirsin inşallah

c
Kızlar bu arada ben de resim koydum. Sizce kaç cc olsa güzel durur. Meme dokusu bakıldığında farkedilebilen birşey mi. Beni izleyebilir misiniz Rica etsem
cancağzım siz hiç bir dr ile görüştünüzmü şukadar olur bukadar olur diye fikir verdimi göğüs ölçüsü olarsk kendime çok benzettim gerçi senin onuzlaron biraz geniş benden ama dr bana 260 belki ameliyatta 280 cc demiyeceğini söylemişti senin dr ne diyor

iyi maşllh sevindim senin adına konser kimin

Merhaba
33 yaşındayım. 3-6 yaşlarında iki oğlum var.Beni resmen sömürdüler diyebilirim Sonuç hiç meme yok Bale öğretmeniyim.Çocukluğumdan beri dans ettiğim için memem çok büyümedi 1.65 boy 54 kg dar omuz ve göğüs kafesi de dar bir bayanım. Doktor araştırıyorum.25 hazirandan sonra göğüs ameliyatı olmak istiyorum.Acaba göğüs büyütme ameliyatı yaz aylarında yapılabiliyor mu? Her türlü bilgi bnm için çok değerli.istanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum.Yardımlarınız için şimdiden tşkler

Bende senin gibiydim amaliyatın ertesi günü memlekete dönerken lokantalarda yemek yedik,ben alışveriş yaptım direnlerimide poşete koyup önümde çaktırmadan taşıyodum Biraz yürüyüşüm amaliyat etkisi ile komikti paytak paytak yürüyordum,yani amaliyata girerken eşim arkadaşım panikti ben ias soğuk kanlı,heyecanlı,ve hep gülüyordum sanırsın onlar amaliyat olucak,amaliyattan uyanınca da yine glüyordum ne demek yılların hasretliği vardı göğsümde o güne kadar ağırlık hissetmemiştşm ve uyandığımda ağırlık vardı bu bile mutlu ediyordu sanki uyandığımda yeniden doğmuş gibiydim keşke yıllar önce olaymışım dedim ben bu hayalleri kurarken
Doktorum Volkan Tayfur geldi ve ilk soru:"kaç cc taktınız?"
Doktor:"415cc taktım ve çok başarılı bir amaliyat geçirdiniz"dedi.
Ben o an duygulandım doktoru görünce ağladım sonra mutlu mutlu odama alındım.
Kızlar korkmayın pozitif olun evrene negatif düşünce yaymayın,gözünü kapatıyorsun uyandığında 2 meeeeee olduğum en güzel amaliyattı değdi...şuan keyfini sürüyorum arada dekolteler filan kadınlığımı sapına kadar hissediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…