Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hadi hayırlı olsun. Benim de ilk gün moralim bozulmuştu 390 cc yi nereme taktı hani neresinde bu cc ler demiştim. Ama güneş gibi açıyor memeler gün geçtikçe. 
390 cc baya iyi ama 260 cc nedir yahu acaba küçük istiyorum dedigim için mi ama çok minyon bir yapım var gerçi vallahi bilmiyorum henüz acmadim hastanede bir kere açtım görünce küçükmüs dedim daha da bakmadim vallahi.

Canım cc ye takılma herkes de her cc aynı olmaz sana takılan bana küçük gelir ama sende devasal durur...birde şuan memenize takılmayın çünkü görüntü yapay memeye benziyor....şişme bebek gibi hissetmiştim kendimi ama şuan 2.5 ay oldu ve ilk haline höre daha büyü k gibi kaslar kendini salınca meme de kendini koyverdi zaman herşeyin ilacı 100 gün olmasını bekleyin gerçek görüntü içn

Hayırlı uğurlu olsun Canım :)

2 aylık Bebek bile Zor taşınıyorsa, ben 2,5 yaşındaki kızımı ne Zaman taşıyabileceğim çok merak ediyorum

Evt haklisin hic yoktan iyidir tabi neydi ne oldu....

Kız delimisin sen yahu 2 aylik bebegi kucaga almakta nedir cesaret hapımı yuttun canisi sen ben dolu sürahiyi kaldiramiyorum hatun bebek kaldiriyor

Ameliyat olduğumuz anlaşılmasın die yapılması gereken bişeyler var mıdır acaba ameliyattan 10 gün sonra misafirliğe gitmeyi düşünüorum da

Ameliyat olduğumuz anlaşılmasın die yapılması gereken bişeyler var mıdır acaba ameliyattan 10 gün sonra misafirliğe gitmeyi düşünüorum da
Canim ilk 1 ay hareket kısıtlığın var yani ben hala kaplunbağa gibiyim kollarımı hareket ettirirken. Misafirlikte uslu uslu oturursan kimsecikler bisey anlamaz

Merhaba ;

Yıllar sonra ilkkez mesaj yazıyorum... Son sayfaların hepsini okudum. Öyle güzel günlük tutar gibi paylaşmışsınız ki çok bilgim oldu.. Perşembe ben de ameliyat oluyorum inşallah.. Benim de 3 ve 7 yaşında oğlum var ve tek kaygım nasıl koruyacağım ve çabuk günlük hayatıma dönebilecekmiyim?? Çıktık bir yola sonumuz hayır olsun...

Merhaba arkadaşlar ne zamandir bekliyorum estetikle için bu ay sonunda olmak istiyorum artık. Bu süreçte ufuk bilkaya burun için muayeneye gittim ama biraz soğuk buldum kendisini.bir yakınım da burun estetiği oldu ona ama çok memnun değil sonuçtan. Ben burun ve göğüs estetiğini bir arada yaptırmak istiyorum olmusken. İzmir de fahri mola ve cenk tokat çok duyuyorum.onlara ameliyat olanlar varsa bilgi verebilirler mi?benim büyük ihtimal diklestirme ve büyütme olacak.fiyatlar nasıl? Kredi kartı geçiyor mu?

Merhaba ben 4gün önce Fahri Mola'ya ameliyat oldum. Çok çok çok memnunum. Kredi kartına 6 taksit yaptırdım. Sadece 2 banka kartına yapıyorlar. Biri bonus diğerini hatırlamıyorum. Dikleştirmeyi bilmiyorum. Büyütme 7 bin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…