- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 113
- 46
Dinme riski mi? İlk defa duydum. Benim 2arkadaşım 5yıldır damla kullanıyor.Bende katiliyorum. Sicaklik cok onemli dedigim gibi dinme riskinden bir de zayif oldugum icin dolgun durmama ihtimalinden bahsedince digerleri vazgectim. Ama bir bayanla fahri beyin ilgilenisi kesinlikle daha iyi
canım senin ne zamandı ameliyat benmi yanlış hatırlıyorum yoksa bugün yarın mıydıAz kaldı çok minicik daha çekiceksin bu sıkıntıyı ama sonrası hep güzellik hep mutluluk lütfenn dayan
Ilk 3.4 gün olur öyle seyler sonrasinda hafifliyor rahatliyosun oturma zaten gezin evde. Direnin acısını bilmem bana takmadilar cunku. Ama normal yani bu acılarin hepsini cektik.ki sende benim gibi kas altisin. Ağrılı yöntem sonucta. Bazi doktorlar direne ihtiyacin yok dedi ne demek anlamadim o zaten operasyon sırasında kanama durumuna göre takılan birsey. Disardan ne alaka konusmus oyle anlamadim. Daha tazesin agrilarin cok normal benim 19.günüm bugun kollarimi hareket ettiremiyorum cok kısıtlıym hala meme yanlarim agrili batmalarim var yani senin 3.gun cok normal. Heleki bi gör memisleri degdigine inancaksin. Ben bosuna aglayip zirlamisim diyorum yaniKızlar sabahın 4 inden beri ayaktayim. Feci agrim var bu direnler yüzünden mi acaba? Ağrı kesici aldım mi iyi biraz etkisi geçtimi bittim ben. Memelerim alev alev yanıyor offf bu süreç beni çok gerdi. Bana bazı doktorlar sana direne gerek yok demişti. Allahım bu 3. Gun daha memelerimi görmedim. Su an bu acıyı çektiğim için çok kiziyorum kendime
Bugunude saymiyoruzz sonraaaaaaaaa diskoooooo diskooooooo partizaniiiiiiiAz kaldı çok minicik daha çekiceksin bu sıkıntıyı ama sonrası hep güzellik hep mutluluk lütfenn dayan
damla silikon döner diye bir şey var evet ama doktor cebi silikona göre büyük açarsa var.doktor iyiyse öyle bişi olacağını sanmıyorum ben.benimki de damla dönme ihtimali olduğu aklıma bile gelmioBende katiliyorum. Sicaklik cok onemli dedigim gibi dinme riskinden bir de zayif oldugum icin dolgun durmama ihtimalinden bahsedince digerleri vazgectim. Ama bir bayanla fahri beyin ilgilenisi kesinlikle daha iyi
Yok canım yanlış hatırlamıosun yarın ameliyatcanım senin ne zamandı ameliyat benmi yanlış hatırlıyorum yoksa bugün yarın mıydı
aynen yaaa dün hastanede naptı acabaBugunude saymiyoruzz sonraaaaaaaaa 1 günnnn sonradaaaaaa diskoooooo diskooooooo partizaniiiiiii
Yoooook gün bitti betüşüm bugünü sayıorum artıkBugunude saymiyoruzz sonraaaaaaaaa 1 günnnn sonradaaaaaa diskoooooo diskooooooo partizaniiiiiii
Kız bosver dönerse senindir dönmezse senin olmamistirdamla silikon döner diye bir şey var evet ama doktor cebi silikona göre büyük açarsa var.doktor iyiyse öyle bişi olacağını sanmıyorum ben.benimki de damla dönme ihtimali olduğu aklıma bile gelmio
Dün hastaneye gittim tahlil için doktorla görüştüm kan verdim hastaneye gidince bi garip oldum hani korkusuz cesur yürek kız gitti bi anda
Ben ameliyat sonrasi sütyeni ayyildizin 860ini kullaniyorum resimlerimdede var önden kopçalı bayağı sıkıKızlar benim kullandıpım sutyen önsen kopçalı olandan gevşedikçw sıkıyodum.dün dra gittim. Bi adres verdi ordan git al desi. İyice yapıştırıp sıkmalı dedi. Ama ordaki aütyenler büyük geldi bana. Acaba nerden alırım böyle önden sıkı sutyen
ahhhahahahahah ayh ne silikonum döndün ne de giden sevgili dönsün.gitmesin herkes otursun oturduğu yerdeKız bosver dönerse senindir dönmezse senin olmamistiray yok bunu silikona değil giden sevgili icin söylüyoduk
Alistim tabikide su siralar duz yatma çabasini sergiliyorum
kızzzz korkma yaaaa..süper olcaaaaaakkk.önünde örnek ben varım rahat olDün hastaneye gittim tahlil için doktorla görüştüm kan verdim hastaneye gidince bi garip oldum hani korkusuz cesur yürek kız gitti bi andabugün doktoruma gidiorum son görüşmemizi yapıoruz yarın için saati belirlioruz ay çok heyecan yapmaya başladım
canım benim kasaltı olmadığı ve dokum olduğu halde hala yanlarımda bi acı var elledikçe.dün tam 6 hafta oldu ameliyat olalı.regl zamanın yakınsa batma hissi o zaman oluyo aklında olsunAlistim tabikide su siralar duz yatma çabasini sergiliyorumtek sıkıntım koltuk altlarima dogru meme yanlarim cok acıyor bide gogus ortasi yanlardan icerden bıcak batiyor gibi ara ara nefes aldirtmiyor ha birde kollarım hala kısıtlı kaplunbağa moduna devamım onun haricinde bombayım cok sukurrrrrr:)
Ay ben heyecan yaptim yanlis yazdimYoooook gün bitti betüşüm bugünü sayıorum artıkyarın ameliyat günü Allah nasip ederse
Yok oyle bi batma degil kemik batmasi gibi yukardan yukardan nefesimi kesiyor . kaslarmı kayniyor acep bilmiyorumki. Kız bende oturarak uyuyorm artk gece arkamdaki yastiklardan kaya kaya düz uyumusum sabah gozumu actim cama bakcagima tavana bakiyorum tövbebismillaaahhhh imdaaattt dedim helpp meee dedimcanım benim kasaltı olmadığı ve dokum olduğu halde hala yanlarımda bi acı var elledikçe.dün tam 6 hafta oldu ameliyat olalı.regl zamanın yakınsa batma hissi o zaman oluyo aklında olsunben 1 haftadır gece uyuduğum uykudan bişi anlıyorum valla.yoksa dediğin gibi sırt ağrısı mahvediyo insanı.yürümek iyi geliyo sadece.kaç gün oldu senin?
Güzel haberlerini bekliyoruz yarın meraklaYoooook gün bitti betüşüm bugünü sayıorum artıkyarın ameliyat günü Allah nasip ederse
Yaaa inşallah balım inşallah bugün çıkışta haber veririm mutlakaa bide selamını da sölerimmmkızzzz korkma yaaaa..süper olcaaaaaakkk.önünde örnek ben varım rahat oldoktorumuz süper hastane süper memeler de süper olcak inşallah ayh selam söyle haldun hocamaaaaa..haber ver bize ameliyat saatini merak ederim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?