İnşallah güzel haberler veririm canım teşekkür ederimmGüzel haberlerini bekliyoruz yarın merakla
ya ben çok yastıkla yatamadım hiç.oturarak bi denedim mükün olmadı uyumam.1 tane yastık koydum kendi yastığımın altına öyle yattım.gece kaydığına göre artık demek ki vücut oturarak uyumak istemioYok oyle bi batma degil kemik batmasi gibi yukardan yukardan nefesimi kesiyor . kaslarmı kayniyor acep bilmiyorumki. Kız bende oturarak uyuyorm artk gece arkamdaki yastiklardan kaya kaya düz uyumusum sabah gozumu actim cama bakcagima tavana bakiyorum tövbebismillaaahhhh imdaaattt dedim helpp meee dedimbugun 19.günnn
korkma korkma çok güzel olcakYaaa inşallah balım inşallah bugün çıkışta haber veririm mutlakaa bide selamını da sölerimmm
Aynennn benimde aklımda walla dün gibi betüş çok güzel olcak dayan nolur bak geçicek diodum senin geçti benim kaldıAy ben heyecan yaptim yanlis yazdimvay be cidden gunler cok cabuk geciyor ben daha ameliyt olmadan diyodum sana sen am.oldugunda ben 20 gunluk olucam iyilesicem diyodum taaa o zaman eyyy gidi günlerr bee yaşlanıyoruz ahh ahh daha dün gibi aklımda
Sırt ağrıların için sürekli evde kısa kısa yürüyüşler yap çok iyi geliyorKızlar canimsiniz sagolun gerçekten ama bu agridan yatmanin ihtimali yok birde sırt ağrısı çabası ayyy vallahi yarin direnler çıkınca rahatlarim diye umuyorum sadece.
Heyecan var mı heyacanYok canım yanlış hatırlamıosun yarın ameliyat
Yarın da acı varmı acı diye sorarızHeyecan var mı heyacan
Ya heyecan basmaya başladı walla yalan yok ama önümde sizler olduğunuz için çok güzel bi heyecan yani gözümü kapatıcam bi açıcam hooop 2 füze olmuş birde tabi hem senin hemdeHeyecan var mı heyacan
Acı yok acı beynimizi şartlamıoruzYarın da acı varmı acı diye sorarız
Ay ben o zaman bugün nooooolur beni burun ameliyatından sonra alın diiim kafanız rahat olsun hocam nolur bi derdiniz sıkıntınız olmasın lütfen hallederiz falan diiimya ben çok yastıkla yatamadım hiç.oturarak bi denedim mükün olmadı uyumam.1 tane yastık koydum kendi yastığımın altına öyle yattım.gece kaydığına göre artık demek ki vücut oturarak uyumak istemiopozisyon değişikliğine gitmen lazım
korkma korkma çok güzel olcakbakalım ne zaman alcak ameliyata.başka ameliyatı da varsa yarın sabahtan alır inş.gerçi bana şu cümleyi kurmuştu.burun ameliyatından sonra meme ameliyatı yapmayı seviyorum meme ameliyatı beni dinlendiriyo değişik bi dinlenme şekli dedim kendi kendime
Hahahah sana gülmekten ağrıyo asıl benim kaslarım :)Kız bosver dönerse senindir dönmezse senin olmamistiray yok bunu silikona değil giden sevgili icin söylüyoduk
kız benim ameliyatım sabahtandı üstüme 2 burun yaptıAy ben o zaman bugün nooooolur beni burun ameliyatından sonra alın diiim kafanız rahat olsun hocam nolur bi derdiniz sıkıntınız olmasın lütfen hallederiz falan diiim
aman dikkat et sen nie aldın kucağına çocuk flnHahahah sana gülmekten ağrıyo asıl benim kaslarım :)
Ayyy evet artık bende bir memeli olcam yarından itibarenYaaa yarınDerinsu88 de memeliler kervanına katılıyoorr :) valla herkes memesini sırayla açtı kuzum, yarından sonra senden bekliyoruz
Kaç cc nasıl silikon takılacak canım sana? Drenlimi olacak?Acı yok acı beynimizi şartlamıoruzböle konuşuorum da hadi hayırlısı
Evet kuzu meme altından yapcak ben adet sancısını doya doya yaşayan birine bu çok koymazmış gibi gelio da hadi hayırlısıkız benim ameliyatım sabahtandı üstüme 2 burun yaptısenin uzun sürmicek zaten inşallah. hemencik olup bitcek.sonra ağrın da olmıcak.kız yarım metre dikişle benim ağrım olmadı valla hiç.senin hiç olmaz die düşünüyorum.meme altından yapcak di mi?
canım 345cc high profile damla demiştik doktorumla da bakalım ameliyatta görcez sanıorum ki ama dren kullanmıo benim doktorumKaç cc nasıl silikon takılacak canım sana? Drenlimi olacak?
Meme üçüzü olcaz seninlecanım 345cc high profile damla demiştik doktorumla da bakalım ameliyatta görcez sanıorum ki ama dren kullanmıo benim doktorum
bişi anlamıcan emin ol.ağrın olmıcak ama baskı hissine bişi diememEvet kuzu meme altından yapcak ben adet sancısını doya doya yaşayan birine bu çok koymazmış gibi gelio da hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?