Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ay sabah sabah iyi güldüm sayende saol balım

O sadece sütyen baskısı. Silikonun ne ağırlığı nede baskısı yok. Missss misssss!

şair burda silikonların ele gelmediğini anlatmak istiyor
Ahahahaa aynen. Gündüz 3saat onları serbest bırakma, sevme iznim var. Ele gelmiyor, ağırlık baskı yapmıyor. Doğal bir meme hiç güzel gelmiyor artık bana meme dediğin silikonlu olur. Misss

aman dikkat et sen nie aldın kucağına çocuk fln var mı şimdi ağrın?
Ay kuzum kimse ameliyat olduğumu bilmiyo benim, tak diye ayyyy ablasııı bak ne tatlııı diye çocuğu verdiler :) annem bana bakıyo ben anneme bakıyom sonra annem ay sıla çocuk mocuk tutamaz o düşürür dedi aldı kucağımdan da kurtuldum :) ya şu an dekolte yerlerim ağrıyo böyle kol altına doğru giden kısım ağrıyo ya yatıyorum hiç kol falan oynatmıyorum

Ahahahaa aynen. Gündüz 3saat onları serbest bırakma, sevme iznim var. Ele gelmiyor, ağırlık baskı yapmıyor. Doğal bir meme hiç güzel gelmiyor artık bana meme dediğin silikonlu olur. Misss
ayh ben daha elleyemiyorum.korkuyorum niyeyse.dikişler kaynadı ama ya açılırsa ya bişi olursa die sadece üstten dokunuyorum şişler mi değiller mi anlamak için

sırtım tutuldu ağır kaldıramıyorum fln deseydin keşke.bişi olmamıştır da ağrı yapar tabi birden alınca kucağına.aman sanki çocuğun tatlılığı kucağa almadan anlaşılmıo

sırtım tutuldu ağır kaldıramıyorum fln deseydin keşke.bişi olmamıştır da ağrı yapar tabi birden alınca kucağına.aman sanki çocuğun tatlılığı kucağa almadan anlaşılmıo
Hahahah valla haklısın. Ya ağrı yok da şey gibi böyle kas çekilmesi gibi hişi. Cuma pansumana gidicem bakalım orda doktor beyciğime sorarım. Ya da yakışıklı asistanına da sorabilirim..........

Hahahah valla haklısın. Ya ağrı yok da şey gibi böyle kas çekilmesi gibi hişi. Cuma pansumana gidicem bakalım orda doktor beyciğime sorarım. Ya da yakışıklı asistanına da sorabilirim..........
Sen bi ac goster cocuga suraya bi dokunun oralarim cok agriyor icerde bisey olmusmudur diye bi sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…