Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlarrrr bu silikon alerji yapar mı göğsümde sivilceler çıktı Alerjik astom başladı bende acaba yediklerim mi o sivilceyi yaptı kiiiii

Bende katiliyorum. Sicaklik cok onemli dedigim gibi donme riskinden bir de zayif oldugum icin dolgun durmama ihtimalinden bahsedince digerleri vazgectim. Ama bir bayanla fahri beyin ilgilenisi kesinlikle daha iyi

Betüş canım bu 860 noluyo. Benim beden 75. Bide sen ölçtünmü şuan göğüsüstü ve altı ölçün kaç
Gogus olcum eskiden 70 di simdi 85 di heralde gecen ölctum hatirlamiyorum. Gogus altimi ölcmedim. Canisi 860 ayyildizin modeli oluyor internetten yazip bulabilirsin ben bunun 80inini aldimacayıp sıkıyor

O batmalar kramplar hic gecmicek sanıodum:) her gecen günden sonra gece oldugunda acaba bu gece yan yatabilcek miyim diye deniodum:) normalde yattıgımda yorgan hallaç pamuguna döner ameliyattan sonrasında yattıgım gibi kalktıgım icin yatak bile bozulmuodu :d biri yazmıstı burda vucut zaten yan yatıcagınız zamana kendi izin verio diye ne kdar dogruymus önce hafif yan derken sonra bi baktım bildigin yan yatabiliyorum :₺

Ayyy evet artık bende bir memeli olcam yarından itibaren walla memeli olduktan sonra tabiki de sizlere göstercem canım yiğidin malı meydandadır hesabı
ayy kuzumm inşllh yarın bu saatlerde iyiyim hoşum haberlerini okucaz. hayırlısıyla sağ salim ağrısız sancısız atlat da kurtul hemen inşllh.

Çok küçük 300 den aşağıya koydur ma pişman olursun

Valla bende hergun evdekilere soruyorum ben duzelcekmiyyim acaba diye ben yan yatabilcekmiyim diye degil uyuyabilcemmi diyorum ya 2gun önce sırtmdaki yastiktan kaya kaya düz yatmisim sabah cok ağrım vardı denemeye korkuyorum acikcasi

Betus123 sen nişanlısın dimi?
Ne zaman evleniyorsun?
Gelinliktede ne güzel durur memisler hee
Kalp yaka alırsın göster,ahada memem var ohh

Betus123 sen nişanlısın dimi?
Ne zaman evleniyorsun?
Gelinliktede ne güzel durur memisler hee
Kalp yaka alırsın göster,ahada memem var ohh
Iveetttt nisanliym önümzdeki yaz kısmetseeee ahahaha ya kayinvalidecigim kucuk goguslerimi biliyodu cocugun olunca buyur merak etme diyodu simdi haberi yok gelinlikle gorurse oha oha cok kucukmus der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…