Sen ve korkmak! Çok şaşırdım :) korkma canım. Yumul valla. Bişii olmaz artık senin dikişlere.ayh ben daha elleyemiyorum.korkuyorum niyeyse.dikişler kaynadı ama ya açılırsa ya bişi olursa die sadece üstten dokunuyorum şişler mi değiller mi anlamak için
hhahhahahahah sorma ameliyattan korkmayıp 40 günlük dikişlerden korkuyorumSen ve korkmak! Çok şaşırdım :) korkma canım. Yumul valla. Bişii olmaz artık senin dikişlere.
Kullandığımız bir çok eşya, havada, parfümlerde hep silikon alıyoruz vucuda. Bence başka bişiiKızlarrrr bu silikon alerji yapar mı göğsümde sivilceler çıktıAlerjik astom başladı bende acaba yediklerim mi o sivilceyi yaptı kiiiii
Allahım yardımcın olsun.dualarımız seninle canımYoooook gün bitti betüşüm bugünü sayıorum artıkyarın ameliyat günü Allah nasip ederse
Betüş canım bu 860 noluyo. Benim beden 75. Bide sen ölçtünmü şuan göğüsüstü ve altı ölçün kaçBen ameliyat sonrasi sütyeni ayyildizin 860ini kullaniyorum resimlerimdede var önden kopçalı bayağı sıkı
Gogus olcum eskiden 70 di simdi 85 di heralde gecen ölctum hatirlamiyorum. Gogus altimi ölcmedim. Canisi 860 ayyildizin modeli oluyor internetten yazip bulabilirsin ben bunun 80inini aldimacayıp sıkıyorBetüş canım bu 860 noluyo. Benim beden 75. Bide sen ölçtünmü şuan göğüsüstü ve altı ölçün kaç
O batmalar kramplar hic gecmicek sanıodum:) her gecen günden sonra gece oldugunda acaba bu gece yan yatabilcek miyim diye deniodum:) normalde yattıgımda yorgan hallaç pamuguna döner ameliyattan sonrasında yattıgım gibi kalktıgım icin yatak bile bozulmuodu :d biri yazmıstı burda vucut zaten yan yatıcagınız zamana kendi izin verio diye ne kdar dogruymus önce hafif yan derken sonra bi baktım bildigin yan yatabiliyorum :₺Alistim tabikide su siralar duz yatma çabasini sergiliyorumtek sıkıntım koltuk altlarima dogru meme yanlarim cok acıyor bide gogus ortasi yanlardan icerden bıcak batiyor gibi ara ara nefes aldirtmiyor ha birde kollarım hala kısıtlı kaplunbağa moduna devamım onun haricinde bombayım cok sukurrrrrr:)
İnsallah cok iyi gecer simdiden hayırlı olsun cok az kalmısss:)Ayyy evet artık bende bir memeli olcam yarından itibarenwalla memeli olduktan sonra tabiki de sizlere göstercem canım yiğidin malı meydandadır hesabı
ayy kuzumm inşllh yarın bu saatlerde iyiyim hoşum haberlerini okucaz. hayırlısıyla sağ salim ağrısız sancısız atlat da kurtul hemen inşllh.Ayyy evet artık bende bir memeli olcam yarından itibarenwalla memeli olduktan sonra tabiki de sizlere göstercem canım yiğidin malı meydandadır hesabı
Çok küçük 300 den aşağıya koydur ma pişman olursunslm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??
Valla bende hergun evdekilere soruyorum ben duzelcekmiyyim acaba diyeO batmalar kramplar hic gecmicek sanıodum:) her gecen günden sonra gece oldugunda acaba bu gece yan yatabilcek miyim diye deniodum:) normalde yattıgımda yorgan hallaç pamuguna döner ameliyattan sonrasında yattıgım gibi kalktıgım icin yatak bile bozulmuodu :d biri yazmıstı burda vucut zaten yan yatıcagınız zamana kendi izin verio diye ne kdar dogruymus önce hafif yan derken sonra bi baktım bildigin yan yatabiliyorum :₺
Bunu 15 temmuz 2011 de yazmis cevap ne alaka simdiÇok küçük 300 den aşağıya koydur ma pişman olursun
Iveetttt nisanliym önümzdeki yaz kısmetseeeeBetus123 sen nişanlısın dimi?
Ne zaman evleniyorsun?
Gelinliktede ne güzel durur memisler hee
Kalp yaka alırsın göster,ahada memem var ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?