Çok çok geçmiş olsun Canım inşallah çabuk atlatırsın :)Kızlar ameliyattan çıktım öğlen 1 e doğru ama kendime daha yeni geliyorum sürekli uyku halindeydim ama şimdi kaç cc taktı high oldu mu onu bilmiorum doktorum başka ameliyatta çıkışında gelicek ha bide üzerimde bir öküz mevcut oturdu nefes aldıırmıo saolsun
Ameliyat olmussun ve yazabiliyorsunYürüttüler ama perişan oldum nefes alamadım resmen birazdan bi daha gelcekler yürütmeye ama bildiğin korkuorummm
Bak canım çektiğin acının %80 i kendi korkundan ve kendini kasmaktan. Rahat ol. Korkma. Gücünü topla. İyi olduğunu düşün. Sana bir şey olmayacak. Yürüyeceksin, ne dikişin patlar ne silikonlar yere düşer. Canın mı acıyor? Bu acıyı beynimiz arttırıyor ve olduğundan daha fazla hissediyoruz. Bi dinle vucudunu, onu acıya şartlandırma. Güçlü olacaksın git gide, korkma. Endişe etme. Güvendesin, etrafında herkes..Yürüttüler ama perişan oldum nefes alamadım resmen birazdan bi daha gelcekler yürütmeye ama bildiğin korkuorummm
Sen varya yaşam koçu olmalısın canım motivasyonun süper harikasın iyiki varsınBak canım çektiğin acının %80 i kendi korkundan ve kendini kasmaktan. Rahat ol. Korkma. Gücünü topla. İyi olduğunu düşün. Sana bir şey olmayacak. Yürüyeceksin, ne dikişin patlar ne silikonlar yere düşer. Canın mı acıyor? Bu acıyı beynimiz arttırıyor ve olduğundan daha fazla hissediyoruz. Bi dinle vucudunu, onu acıya şartlandırma. Güçlü olacaksın git gide, korkma. Endişe etme. Güvendesin, etrafında herkes..
Korkma canim yurumen onemli narkozu atacaksin yurudukce ve rahatlicaksin.dren yok di mi sende?Yürüttüler ama perişan oldum nefes alamadım resmen birazdan bi daha gelcekler yürütmeye ama bildiğin korkuorummm
hayırlı olsun canım geldi geçti çok şükür iki günü daha atlattınmı ohhh misss çok çok geçmiş olsun güle güle kullan inşllhEveeeeeettt meme üçüzü olduuuummmm 345 cc damla ve high profile
Kızlar bende minnak memelerimi koyucam nasıl gizlilik ayarlarını düzenleyebilirim?
zzozlem, beni de izle ben de sendenim
Can'ım senin dokun da vardı, 345 çok güzel olmuştur eminimKızlar ben iyiyim şuan hiç ağrım yok ilaçların etkisi galiba çok şükür.tek derdim bunlar küçük olmuş yaaaa sargıdan dolayımı? Kas altı bide 345cc konmuş high profil
Kasaltinda kas baski yapiyordur ondan kucuk gozukuyordur gozuneKızlar ben iyiyim şuan hiç ağrım yok ilaçların etkisi galiba çok şükür.tek derdim bunlar küçük olmuş yaaaa sargıdan dolayımı? Kas altı bide 345cc konmuş high profil
Gerçekten süper geldi yaşam koçluğu yaptın walla teşekkür ederimmmBak canım çektiğin acının %80 i kendi korkundan ve kendini kasmaktan. Rahat ol. Korkma. Gücünü topla. İyi olduğunu düşün. Sana bir şey olmayacak. Yürüyeceksin, ne dikişin patlar ne silikonlar yere düşer. Canın mı acıyor? Bu acıyı beynimiz arttırıyor ve olduğundan daha fazla hissediyoruz. Bi dinle vucudunu, onu acıya şartlandırma. Güçlü olacaksın git gide, korkma. Endişe etme. Güvendesin, etrafında herkes..
Ay ben de ben deeeTamam canım sende beni izle
Yok kuzu dren takmadı yürürken batması sıkıntı verio bana işteKorkma canim yurumen onemli narkozu atacaksin yurudukce ve rahatlicaksin.dren yok di mi sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?