Yok yok merak etme seninkiler asil seklini almaya baslamis ne güzel ıste.benimki high profil degil ultra high profil ondan kaynaklanirmi bilmemYa bide silikon modelleri oluyoya sekil olarak acaba farkli bisini yapti . benim altta ustte dolu ama ust assagiya indikce sisiyo bunlar koltuk altima yayilcak ele gelicek diye korkuyorum yani okumustum burda öyle ele gelen falan diye Allah korusun
Insallah dediginiz gibi olurbaby_27 mutluluk ne diyo bak.. Bence de içimde iyi bi his var. Sabret ve elindeki cicişleri en güzel şekilde giydir ki gözünde kıymeti artsın
Güzel cc ler bence. Dikleştirme olmadan en fazla 2cm kalkar diye biliyorum. Yetecek mi?Cc olarak da 325-350 gibi olacağını söyledi
Valla ne kasmis diyorum artikCnm hangi yöntemle olmuştun şimdi tekrar baktım alt taraf biraz daha boş duruyor ama senin kasların belkide daha uzun vadede salıncak kendini
Kutunun içinden çıkan sertifikalar yanındaysa kutu önemli değilKızlar yaaaa benim ameliyat odamda 2tane protez kutusu vardı.ve ben onları almayı unuttum hastanede odada kaldı napacam ben herşey mi ters gider yaaa bi işte
Sertifikaları kutuda bırakmıyor eliyle teslim ediyor doktor. Kutuları attım ben. Doktor atabilirsin dedi.Kızlar yaaaa benim ameliyat odamda 2tane protez kutusu vardı.ve ben onları almayı unuttum hastanede odada kaldı napacam ben herşey mi ters gider yaaa bi işte
Ben tek başımaydım ameliyat günü sonrasında taburcu olacağım zaman arkadaşım gelip aldı beni o arada yorgunlukla kutuların içine bile bakmadım ki orada unutmuşum inşallah doktor sertifikasını almıştır yani bana birşey demedi çünkü doktorumKutunun içinden çıkan sertifikalar yanındaysa kutu önemli değil
yoksa zaten atmazlar hastaneden alırsın heralde ama o sertifikalar çok önemli hayatın boyunca saklaman gerekir
Canım ben 3. Gün birtek sağ yanıma yatmaya başlamıştım. Dr a sordum yatabiliyorsan yat birtek yüzüstü yatma dedi. Sol tarafa da yeni yeni yatmaya başladım. Yani vücudun ne zaman izin verirse o zaman. Ara ara dene. Çok ayakta kalınca sol memede hep aynı yere batma oluyor. Dinlenince geçiyor.Bugün benim 6.günüm ve evde yavas yavaş hafif isleri yapmaya başladım yemek gibi mesela. Ama bugün kızım banyo diye tutturunca onu yikadim yavaş yavaş ama tabi çok zorlandim agrim oluyor hemen. Daha kendimi yikamadim dun yikanacaktim ama sanki pansumana gittiimdr benim dikiş yerlerime su geçirmez şeyden koydumu emin değilim çünkü üzerinde görünmüyor bende enidise ettim su gecerirmi diye. Bu arada sağ memede anormal bir sızı var yoksa ağrıların yok denecek kadar az. Sadece ne zaman yan yattiniz kızlar ne kadar sonra yani. Benin 6.günde sırtın deliniyor artik. Yana yatmaya çalıştığında sanki alev alıyor gogsum bir kere yanlışlıkla oldu ayyy deliriyordum birşey oldu zannettim memeye.
Evt aslında o batma sizisi yatinca geçiyor gerçekten ayakta kaldigimda daha fena çok ilginç aslında ayakta durunca agrimasi...Canım ben 3. Gün birtek sağ yanıma yatmaya başlamıştım. Dr a sordum yatabiliyorsan yat birtek yüzüstü yatma dedi. Sol tarafa da yeni yeni yatmaya başladım. Yani vücudun ne zaman izin verirse o zaman. Ara ara dene. Çok ayakta kalınca sol memede hep aynı yere batma oluyor. Dinlenince geçiyor.
Hmmmm farklı bilgi bunlar benim için. Bir yorum yapamıyorum. Bir dr fikri daha al derim. Öyle hemen kapılma... Ama bunları anlatmadan ilk gidiyor ve ilk fikir alıyor gibi davran. Acemice fikrim, (sonuçta dr değiliz ama) mantık yürütürsem dikleltirme yapmayacak ve kasüstü koyacak, enteresan geldi. Hani dr ne kadar yetenek sergilese de doğa kanunları var yerçekimi gibi, yaşlanmak gibi doğal bir sürecin etkileri var.Yuvarlak olacakmış .yüksekliğinden bahsetmedi canım ama benim göğsüm yapı olarak zaten asagidaydi o nedenle üst tarafta kas olmadigindan doldurmamız için kas üstü daha iyi olacaktır dedi.eğer çok büyük koyarsa da üstten birden bire iki top gibi çıkar ve yapay bir görüntü oluşur dedi.yaptiklarindan örnek resimler gösterdi. Ben beğendim ikna oldum.yine ameliyatta bakacakmış üstte kas olursa kas altı da yapabilirim dedi.@Derinsu88Cyndyrella
Aynen canım 10 yıl sonra falan yaşlanmanın etkisiyle daha aşağıya inerse o zaman dikleştirme düşünebilirsin dediHmmmm farklı bilgi bunlar benim için. Bir yorum yapamıyorum. Bir dr fikri daha al derim. Öyle hemen kapılma... Ama bunları anlatmadan ilk gidiyor ve ilk fikir alıyor gibi davran. Acemice fikrim, (sonuçta dr değiliz ama) mantık yürütürsem dikleltirme yapmayacak ve kasüstü koyacak, enteresan geldi. Hani dr ne kadar yetenek sergilese de doğa kanunları var yerçekimi gibi, yaşlanmak gibi doğal bir sürecin etkileri var.
Hahh işte onu diyen doktordan kaçacan. Çünkü zaten meme yapına göre baya sarkacaklar. Devamlı müşteri gözüyle baktıklarını düşünüyorum böyle diyenlere. Hani dimdik bir meme olur anlarım belki sarkarsa o zaman bakarız deseler. Geçen sene bi dr a gitmiştim hemde medyatik bi tip. Geçen seneki fiyatı da sırf silikon 10bin di. Benim zaten dik yukarı bakan memelere silikon+dikleştirme dedi. Oha sen naptın doktor dedim. Gökyüzüne mi çıkarcan memeleri. E istemiyorsan tamamm sadece silikon koyarız dedi. Bir de 300cc den fazla olmaz dedi. Başka dr a gitmedim ve kaçtım adamdan. Vazgeçmiştim ameliyattan. Bu yıl bu sitede foto baktıkca okudukça işin bir sürü alternatifi var ve dr dan dr a değişiyor anladım. Her doktora inanmamak lazım. Bu site tecrübelerin paylaşımı çok faydalı. O yüzden fikrimi açık açık paylaşıyorum canım. Bu arada memelerinde dikleştirme yapmadan kasüstü 10 yıl dayanmaz kanımca...Aynen canım daha 10 yıl sonra falan yaşlanmanın etkisiyle daha aşağıya inerse o zaman dinlendirmek düşünebilirsin dedi
Canım orada bana çok benzeyen bir göğüs tipinin daha fotoğrafı vardı aynı işlemi yapmış ve gayet iyi olmuş. Eğer müşteri gözüyle baksaydı diklestirmeyi şimdi yapmaliyiz demez miydi?fiyatı da 7000 göğüs 4000 burun ikisi olacağı için 9500 e indi k3ndisi ben hiçbir şey demeden paraci olsa böyle yapmazdı ameliyat randevular bayrama kadar her gün dolu. O nedenle günü bile netlestiremedik.sekreteri doktorla konuşup arayacak beni yurt dışından gelen hastaları vardı 2 gün üst üste ameliyat listesindeHahh işte onu diyen doktordan kaçacan. Çünkü zaten meme yapına göre baya sarkacaklar. Devamlı müşteri gözüyle baktıklarını düşünüyorum böyle diyenlere. Hani dimdik bir meme olur anlarım belki sarkarsa o zaman bakarız deseler. Geçen sene bi dr a gitmiştim hemde medyatik bi tip. Geçen seneki fiyatı da sırf silikon 10bin di. Benim zaten dik yukarı bakan memelere silikon+dikleştirme dedi. Oha sen naptın doktor dedim. Gökyüzüne mi çıkarcan memeleri. E istemiyorsan tamamm sadece silikon koyarız dedi. Bir de 300cc den fazla olmaz dedi. Başka dr a gitmedim ve kaçtım adamdan. Vazgeçmiştim ameliyattan. Bu yıl bu sitede foto baktıkca okudukça işin bir sürü alternatifi var ve dr dan dr a değişiyor anladım. Her doktora inanmamak lazım. Bu site tecrübelerin paylaşımı çok faydalı. O yüzden fikrimi açık açık paylaşıyorum canım. Bu arada memelerinde dikleştirme yapmadan kasüstü 10 yıl dayanmaz kanımca...
Hayırlısı olsun canım. Gönlüne göre içine sindiği gibi olsun.Canım orada bana çok benzeyen bir göğüs tipinin daha fotoğrafı vardı aynı işlemi yapmış ve gayet iyi olmuş. Eğer müşteri gözüyle baksaydı diklestirmeyi şimdi yapmaliyiz demez miydi?fiyatı da 7000 göğüs 4000 burun ikisi olacağı için 9500 e indi k3ndisi ben hiçbir şey demeden paraci olsa böyle yapmazdı ameliyat randevular bayrama kadar her gün dolu. O nedenle günü bile netlestiremedik.sekreteri doktorla konuşup arayacak beni yurt dışından gelen hastaları vardı 2 gün üst üste ameliyat listesinde
Canım batma hissi bense genelde bi yere uzanınca oluyodu şimdi 2.5 aylık oldum batma kalmadı,1.hafta yataktan kalktığımda göğsüme bıçak saplanır gibi sılıyodu 1 dakka içinde gidiyordu birde kalkarken protez yukardan aşağı kayıyormuş gibi geliyodu,vücut ne zaman izin verirse o zaman yatarsın şuan demwkki rahatsız ediyosa zamanı değil uan yatmanın..ben şimdi yüzüstü yatıyorum ohhh dünya varmış :)Evt aslında o batma sizisi yatinca geçiyor gerçekten ayakta kaldigimda daha fena çok ilginç aslında ayakta durunca agrimasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?