Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

valla ben kendı adıma konusayyım biraz ağrılı bir süreç geçirdim hep oturark uyudum 19. günden sonra düz yattım 22 günlüğüm hala yan yatamıyorum o yüzden zorlamıyorm

bencede kafanı bulandırma çok sonra benım gbi 7/24 korkudan ağlarsın
Aynen yavrum, bayramdan sonra gidicem doktora yaticam masaya yeter da
Anamıda biraz ikna etmeye başladım caymadan
Senin kararını nasıl karşıladı ailenin Betüs ? Sen bekarsin ben bide evliyim annemden hala tirsarim

Aynen yavrum, bayramdan sonra gidicem doktora yaticam masaya yeter da
Anamıda biraz ikna etmeye başladım caymadan
Senin kararını nasıl karşıladı ailenin Betüs ? Sen bekarsin ben bide evliyim annemden hala tirsarim
ben anneme bir kere çıtlattım 'saçmalama yok daha neler kapa konuyu ' dedi. ertesi gün konuyu tamemen açtım sonra birde üstümü çıkarıp gösterince annem şokkkk hemen doktor bakalım dedi dolgulu sutyenle yine ele avuca gelıyor gibi gözüküyoduda çıplak görünce kadın iptal oldu kendiside doktorun yanında çalıştığı için doktorla paylaştı ilerdeki sorunları vs. anne işte çok korktu benden fazla arastırdı sonra içi rahatladı benden çok istekli oldu genç kızsın fiziğin yerinde özgüvenin eksik olmaz dedi.. saolsun 3 teyzem nişanlım annem ,5kişi desteklerini eksik etmedıler üstümden amelıyt öncesi ve sonrası.

Ben anneme açtım konuyu aha kalbim sıkıştı diyo devamlı açık geziyom yanında kadın bana ne güzel fındık gibi diyo bana örnek ayşe, fatma teyzenin kızlarını örnek gösteriyor 100 küsur sudyen takıyorlar onlar ne yapsın göbeğinde memeler diyo
Ama Sizinkiler ne güzel destek olmuş sevindim senin adına

Anne yuregi iste kalp seker tansiyon hepsi biraraya geldi. Ameliyta girmesen once ben agliyorum annemde agliyor doktorum da resimlerimi cekerken hem annemi hem beni sakinlestiriyodu ayse fatma teyzenin kızlarına bir masallahh cekiyoruz anne onlarinki göbeginde benimki dimdik karsida olucak de bende hic bukadr destek beklemiyodum ama ucunda ben mutsuzsam herkes benden yana oluyor :)

Bu. Diren takılınca ne oluyor ?bana takicakmis doktorum korkmalimiyim
Ameliyattan sonra icerdeki kanın dısarı cikmasini sağlıyor . kiminin 2.3gun duruyor .. Kiminede takma geregi duymuyolar doktorlarin yöntemi farkli olup yakarak kansız ortamda ameliyti yapiyolar.

Kuzum geçmiş olsun. ALLAH'IM acil şifalar versin.doktoruna güven en güzelini deneyip koymuştur.merak etme.en güzel ve en sağlıklı olan cc yi

Derinsu88 . Hatun kayboldun naber nasilsin ağrılar ne alemde
Betüşüm ağrı olarak bişeyim yok çok şükür tabi sırtımda ve omuzlarımda sanki üşütmüşüm soğuk vurmuş gbi bi ağrı var onu saymıorum ama bi hapşurmam ya da çok gülmem canımı acıtmama yetio sanki dikişlerim yerinden fırlicakmış gibi oluo ama onun dışında iyiyim banyo yapmak istiorum hepsi bu ama korkumdan yapamıorum yanlış bişey yapcam die

Okumaktan,meme bakmaktan ve doktor bakmaktan beynim sulandı yaa
Esimde diyo git yaptır daha çok böyle kafan karışıyor
Geçen gün Annemle oturuoruz sürekli bi meme bakma halindeyim sokaktaki tv deki herkesin memelerine bakıorum istemdışı annem de kızım yeter artık erkeklerden daha çok bakmaya başldın memelere dio

Bu. Diren takılınca ne oluyor ?bana takicakmis doktorum korkmalimiyim
Yok dren korkulcak bişey değil içerdeki kirli kanın atılmasını sağlıo ama benim doktorum ben büyütme ameliyatlarında dren kullanmıorum demişti en başında her doktor ihtiyaç duymuo çalışma yöntemleri farklı olduğu için sanırım

Mrb arkadaşlar bn 12 gün önce kas altı büyütme ameliyatı oldum 5. Günden sonra ağrı konusunda gayet iyiydim bayaa ayaklanmıştım ama 2 gündür sağ göğsüm nefes alırken batma şeklinde ağrı tekrar başladı bu sefer omzumun ön tarafı da aynı şekilde ağrıyor ilaçlar ile gün içinde hafiflesede tamamen kesilmiyor normalmi acaba

Hapsururken gulerken orta kemige bastiriyodum ben sen yıkanma zaten tek basina annen yikasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…