Bendede batma oluyodu 1 ay sonra geçti şükür,kalıcı değil canım geçiyo..Kızlar dünden beri sağ göğsünde arada bir deli gibi bir bıçak batması var ve beni deli ediyor ve çok açıyor sizde de olmuş muydu?
valla ben kendı adıma konusayyım biraz ağrılı bir süreç geçirdim hep oturark uyudum 19. günden sonra düz yattım 22 günlüğüm hala yan yatamıyorum o yüzden zorlamıyormBugün benim 6.günüm ve evde yavas yavaş hafif isleri yapmaya başladım yemek gibi mesela. Ama bugün kızım banyo diye tutturunca onu yikadim yavaş yavaş ama tabi çok zorlandim agrim oluyor hemen. Daha kendimi yikamadim dun yikanacaktim ama sanki pansumana gittiimdr benim dikiş yerlerime su geçirmez şeyden koydumu emin değilim çünkü üzerinde görünmüyor bende enidise ettim su gecerirmi diye. Bu arada sağ memede anormal bir sızı var yoksa ağrıların yok denecek kadar az. Sadece ne zaman yan yattiniz kızlar ne kadar sonra yani. Benin 6.günde sırtın deliniyor artik. Yana yatmaya çalıştığında sanki alev alıyor gogsum bir kere yanlışlıkla oldu ayyy deliriyordum birşey oldu zannettim memeye.
bencede kafanı bulandırma çok sonra benım gbi 7/24 korkudan ağlarsınOkumaktan,meme bakmaktan ve doktor bakmaktan beynim sulandı yaa
Esimde diyo git yaptır daha çok böyle kafan karışıyor
Aynen yavrum, bayramdan sonra gidicem doktora yaticam masaya yeter dabencede kafanı bulandırma çok sonra benım gbi 7/24 korkudan ağlarsın
ben anneme bir kere çıtlattım 'saçmalama yok daha neler kapa konuyu ' dedi. ertesi gün konuyu tamemen açtım sonra birde üstümü çıkarıp gösterince annem şokkkkAynen yavrum, bayramdan sonra gidicem doktora yaticam masaya yeter da
Anamıda biraz ikna etmeye başladım caymadan
Senin kararını nasıl karşıladı ailenin Betüs ? Sen bekarsin ben bide evliyim annemden hala tirsarim
al benden de okadar allak bullakımOkumaktan,meme bakmaktan ve doktor bakmaktan beynim sulandı yaa
ben anneme bir kere çıtlattım 'saçmalama yok daha neler kapa konuyu ' dedi. ertesi gün konuyu tamemen açtım sonra birde üstümü çıkarıp gösterince annem şokkkkhemen doktor bakalım dedi dolgulu sutyenle yine ele avuca gelıyor gibi gözüküyoduda çıplak görünce kadın iptal oldu kendiside doktorun yanında çalıştığı için doktorla paylaştı ilerdeki sorunları vs. anne işte çok korktu benden fazla arastırdı sonra içi rahatladı benden çok istekli oldu genç kızsın fiziğin yerinde özgüvenin eksik olmaz dedi.. saolsun 3 teyzem nişanlım annem ,5kişi desteklerini eksik etmedıler üstümden amelıyt öncesi ve sonrası.
al benden de okadar allak bullakım
Bu. Diren takılınca ne oluyor ?bana takicakmis doktorum korkmalimiyimGeçmiş olsun sanada bende de dren yok aynı gün ameliyata girmişiz inşallah istediğimiz gibi olur herşey.ağrın masıl canım senin
Yok kuzu dren takmadı yürürken batması sıkıntı verio bana işte
Anne yuregi iste kalp seker tansiyon hepsi biraraya geldi. Ameliyta girmesen once ben agliyorum annemde agliyor doktorum da resimlerimi cekerken hem annemi hem beni sakinlestiriyoduBen anneme açtım konuyu aha kalbim sıkıştı diyodevamlı açık geziyom yanında kadın bana ne güzel fındık gibi diyo bana örnek ayşe, fatma teyzenin kızlarını örnek gösteriyor 100 küsur sudyen takıyorlar onlar ne yapsın göbeğinde memeler diyo
Ama Sizinkiler ne güzel destek olmuş sevindim senin adına
Ameliyattan sonra icerdeki kanın dısarı cikmasini sağlıyor . kiminin 2.3gun duruyor .. Kiminede takma geregi duymuyolar doktorlarin yöntemi farkli olup yakarak kansız ortamda ameliyti yapiyolar.Bu. Diren takılınca ne oluyor ?bana takicakmis doktorum korkmalimiyim
Kuzum geçmiş olsun. ALLAH'IM acil şifalar versin.doktoruna güven en güzelini deneyip koymuştur.merak etme.en güzel ve en sağlıklı olan cc yiİyiyim hemde gayet iyi maşşallah.ama ferruh beye kafamdaki şeyi tam anlatamadım sanırım orta bişeler taktı nebilim şuan oyüzden mutsuzum inan ağlicam okadar üzgünüm.yeniden ameliyat olmayı düşünüyorum kesinlikle.ferruh beyin gerçekten eli hafifmiş dün ameliyat oldum ama hala gayet iyiyim.beni tatmin edecek boyut 390 cc falanmış.yeniden ameliyat olmak için nekadar süre geçmesi gerekiyor??
Betüşüm ağrı olarak bişeyim yok çok şükür tabi sırtımda ve omuzlarımda sanki üşütmüşüm soğuk vurmuş gbi bi ağrı var onu saymıorum ama bi hapşurmam ya da çok gülmem canımı acıtmama yetio sanki dikişlerim yerinden fırlicakmış gibi oluo ama onun dışında iyiyim banyo yapmak istiorum hepsi bu ama korkumdan yapamıorum yanlış bişey yapcam dieDerinsu88 . Hatun kayboldun naber nasilsin ağrılar ne alemde
Geçen gün Annemle oturuoruz sürekli bi meme bakma halindeyim sokaktaki tv deki herkesin memelerine bakıorum istemdışı annem de kızım yeter artık erkeklerden daha çok bakmaya başldın memelere dioOkumaktan,meme bakmaktan ve doktor bakmaktan beynim sulandı yaa
Yok dren korkulcak bişey değil içerdeki kirli kanın atılmasını sağlıo ama benim doktorum ben büyütme ameliyatlarında dren kullanmıorum demişti en başında her doktor ihtiyaç duymuo çalışma yöntemleri farklı olduğu için sanırımBu. Diren takılınca ne oluyor ?bana takicakmis doktorum korkmalimiyim
Hapsururken gulerken orta kemige bastiriyodum benBetüşüm ağrı olarak bişeyim yok çok şükür tabi sırtımda ve omuzlarımda sanki üşütmüşüm soğuk vurmuş gbi bi ağrı var onu saymıorum ama bi hapşurmam ya da çok gülmem canımı acıtmama yetio sanki dikişlerim yerinden fırlicakmış gibi oluo ama onun dışında iyiyim banyo yapmak istiorum hepsi bu ama korkumdan yapamıorum yanlış bişey yapcam die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?