Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Gayet normal merak etmeyin

ben ameliyattan sonra 7nci günde yıkanmıştım.daha erken de olabilirdi ama drenlerim çekildikten 3 gün sonra yıkan demişti doktorum.yıkanabilirsin sen de bence ama kendini yıkaman zor olabilir.kollarını yukarı pek kaldıramıyo çünkü insan.istese de vücut izin vermiyo yani ben de öyle olmuştu.ben 1 aydan sonra yan yatmaya başladım mutluluktan ağlıcaktım herhalde o gece

Bende direnler çekildikten sonra yapmıştım banyomu,eşim sağolsun o yıkadı,ama ilk su değince tenime kendimi balta girmwmiş ormanlarda tarzan gibi hissettim,sanki ilk defa banyo yapıyodum su değdikçe tenime kıkır kıkır güldüm eşimde ne gülüyon diyodu bilmiyoki neler hissttiğimi,hele de memelerim koluma ilk kez yandan değdiğinde bi hoş olmuştum o yaşıma kadar daha koluma yandan değen bi tenim olmamıştı memeli olmak harikaydı,memişleri seve seve yıkadım onları,kapatıp sargı yaptığım zamanlar iae özlüyordum açıp baktığımda mutlu oluyodum haniymiş benim memişlerim diye severdim valla evdekiler kafayı yedğimi düşünüyolardı
Helede yan yatmak gibi heyecan verici bişey yoktu mıtluluktan uyıyamadım bu sefer

Bandajları çıkart. Ameliyat çizgisinin üzerinde şeffaf bantlar var ince, onlar kalacak birtek. Yahu o bandajlar bende alerji yaptı ilk günden çıkardık. Sizde alerji, su toplama gibi bişii olmuyor mu bantların yapıştığı yerde?

Yok walla kuzu bana bişey yapmadı daha alt tarafına bakamadım bile meraktan ölüorum açıp bakmak istiorum da dikişlere bişi olur die korkumdan açamıorum

Son derece normal batma,bıçak saplanması gibi hisler bi süre devam eder

Çok sağolun kızlar inşallah tez vakitte iyileşiriz uzun zamandır sizi takip ediyordum bugüne nasip oldu yazmak

sarkık olmayan dolgun göğüslerim var.ilerde illa deforme olacak.5 aydır yumuşamaya başladı.birlikte olduğum kişi seneye bişeyler yaptırırsın diyor.daha farklı yolu yokmu.

Malesef yok
Tek yolu ameliyat
göğüslerim gerçekten idealdi.sarkık olmayan dolgundu.bikiniye bile çok dikkat ederdim evliyken dikat çekmesn diye.yaş ilerliyor tabi.bide şimdikinin en sevdiği şey:) yaşlandığını hissetmek kötü.doğum yapmadım da hiç.cinselliğin etkisi yoktur derdim saçma gelirdi ama gerçekmiş.küçültme mi mantıklı

Doktorla görüşmek mantıklı ...Ama zaten hem sarkık değil hem dolgun diyorsunuz şikayetiniz ne anlamadım doğrusu...

5 aydı
Doktorla görüşmek mantıklı ...Ama zaten hem sarkık değil hem dolgun diyorsunuz şikayetiniz ne anlamadım doğrusu...
3-4 aydır yumuşama ve hafif sarkıklık oluştu.başlayınca dönüşü yok.güzel görünümü 2 yıl önce falandı.

Sağ memede ki garip sızı beni deli ediyor. Özellikle ayağa kalkınca batıyor 3 -5 saniye sürüyor ağrısı ama iste yere kapanacak kadar batıyor. Yarin is başı bakalım nasil olacak. Gerçi benim kızım evde beni pek dinlendiriyor sayilmaz o yuzden belki isyerinde dinlenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…