- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
- 333
ayh nasıl uyuyosun oturarakEveet kasaltı canım bide ben sırt üstü bildiğin oturarak uyuyorum yatmaktan korkuorum
İlk 2 gün bende oturarak uyumuştum. Yatınca müthiş bir gerilme.ayh nasıl uyuyosun oturarakdaha çok ağrıtmıyo mu sırtını?ben denemiştim de mahvolmuştum.tek yastıkla yatman zor olur zaten ama yastığının üst arka kısmına bi yastık daha koyup yatmayı da dene.ben en çok böyle rahat etmiştim.
sen nasıl oldunnnnn?toparlanmışsındır baya diye düşünüyorum.kaç gün oldu ameliyat olalı?İlk 2 gün bende oturarak uyumuştum. Yatınca müthiş bir gerilme.
Bugün 10. Günüm. Gayet iyiyim çok şükür. Günler ne çabuk geçiyor. 7 gün sonra sütyenden kurtulucam. 3gündür denizdeydim, teknede. Dr 1ay deniz suyu değmeyecek ama güneşlenebilirsin dedi. Bikini bulamadım giyecek :) süngersiz bir bikinim vardı birtek meme uçlarını kapadı. Onu da giydirmedi kocam ühü ühüü.. Bende tişörtlerle gölgelendim. Şu 1 ay dolsa artıkkksen nasıl oldunnnnn?toparlanmışsındır baya diye düşünüyorum.kaç gün oldu ameliyat olalı?
Olmaz cnm merak etme :)Kızlaar sabah farkında olmadan 3 kere esneme hareketi yaptımm memelerime de kasılma oldu 3 kere şimdi böle hafif memelerimin altı içi ağrıo gibi ama korkuorum bişi olmaz dimibugün 4.günüm
10 günde doktorunun güneşlenmene izin vermesi çok iyi ben 1 ay dan önce doktorların yasakladığını biliyordum 10 günde iyi toparlamışsın hangi yöntemle oldun cnmBişiii olmaz. Hapşururken esnerken öksürürken kasıyor göğüs kasları benim hala öyle. Sabah uyanıp kollarımı gere gere esnemeyi gerilmeyi özledim yahu!
Ya o kadar nazik davranıorum ki hani çiçeklerle konuşur ya insanlar walla her gün canlarıım die açıp seviorumBende dokunuyordum hafif hafif hatta parmağımla şöylee bir içe doğru bastırıp yokluyordum yumuşuyormuş diye hiç birşey olmadı zaten doktor kontrolde iki eliyle tutup ortaya birleştiriyor korkma cnm birşey olmaz sadece nazik davran Memiş'lere :)
Dual plan. Ama dikiş yerleri güneş görmeyecek 1 ay denize yüzmeden çimmek bile yasak. Ameliyat sütyenini gece asla, gündüz 2-3 saat çıkarmam serbest. O yüzden o sürede bikinini giy güneşlen dedi.10 günde doktorunun güneşlenmene izin vermesi çok iyi ben 1 ay dan önce doktorların yasakladığını biliyordum 10 günde iyi toparlamışsın hangi yöntemle oldun cnm
ohh ii olmuş yazı getirmişsin.ayh eski bikiniler kapak gibi oluyo resmenBugün 10. Günüm. Gayet iyiyim çok şükür. Günler ne çabuk geçiyor. 7 gün sonra sütyenden kurtulucam. 3gündür denizdeydim, teknede. Dr 1ay deniz suyu değmeyecek ama güneşlenebilirsin dedi. Bikini bulamadım giyecek :) süngersiz bir bikinim vardı birtek meme uçlarını kapadı. Onu da giydirmedi kocam ühü ühüü.. Bende tişörtlerle gölgelendim. Şu 1 ay dolsa artıkkk
Hadi hayırlısı güle güle kullan arkadaşları:)Dual plan. Ama dikiş yerleri güneş görmeyecek 1 ay denize yüzmeden çimmek bile yasak. Ameliyat sütyenini gece asla, gündüz 2-3 saat çıkarmam serbest. O yüzden o sürede bikinini giy güneşlen dedi.
elle kız elle bişi olmazCannım kızlar size bişi daha sorcammm walla olduğum günden beri memelerime hafif hafif dokunuorumm yani böle avuçlar gibi ama sadece dokunuorum azıcık büyüklüğünü hissediyim die bunda bişi olur mu yani sıkıntı olur muya çok soru soruorum bunaltıorum biliorum özür dileriiiiiimm
Yok toplam 2 hafta takmış olacam. Hatta 4-5 günüm kaldı çıkarmama. Sonra sporcu sütyenine mi geçecem dedim. Yok istediğin telsiz sütyeni takacan dedi. Ama 1aydan önce birsürü sütyen alma 1 ay sonrası tam haline kavuşacak memeler dedi.ohh ii olmuş yazı getirmişsin.ayh eski bikiniler kapak gibi oluyo resmen1 ay takmıcan mı sütyeni?
Senin foto göremiyorum cnm.Hadi hayırlısı güle güle kullan arkadaşları:)
Bana 345cc damla high profile takıldı canım benim kasaltı sana kaç cc oldu hangi yöntemle ?Aynen cnm bende öyleydim sanki banada 2 tane çok kıymetli Yakut takmışlar gibiydim yani Okan'dan değerliler bizim için :) ay kıyamam ben onlara onlar bizim kıymetlilerimiz. Bu arada kaç cc hangi yöntemle takıldı
Teşekkürler. Sen de güle güle kullan.Hadi hayırlısı güle güle kullan arkadaşları:)
Ben Ramazan'da kaldırdım Ramazan'dan sonra inşallah yenilerini koyacağım ozamanda 9 haftalık olacaklar zaten bakalım yorumlar ne olacak ben boyutundan memnun değişimde çok pişmanım küçük yaptırdığımaSenin foto göremiyorum cnm.
ayh senin iyiymiş canım.ben 1 ay gece gündüz taktımYok toplam 2 hafta takmış olacam. Hatta 4-5 günüm kaldı çıkarmama. Sonra sporcu sütyenine mi geçecem dedim. Yok istediğin telsiz sütyeni takacan dedi. Ama 1aydan önce birsürü sütyen alma 1 ay sonrası tam haline kavuşacak memeler dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?