- 16 Ağustos 2015
- 837
- 731
- 23
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duz yatma zaten seni en iyi ben anlarim kaslar yaniyor yattinmi. Ben daha 3.4 gundur duz yatabiliyorum düzden kastım basimda 3 yastik varEveet kasaltı canım bide ben sırt üstü bildiğin oturarak uyuyorum yatmaktan korkuorum
Haydi bakalim geri sayım baslasinTarih belli oldu: 23.06.2016 hala inanamıyorum.Bu tarihi alabilmek bile çok heyecan verici![]()
Nerdeyse bir ay oldu agrini biraz fazla abartiyor olabilirmisin betuşDuz yatma zaten seni en iyi ben anlarim kaslar yaniyor yattinmi. Ben daha 3.4 gundur duz yatabiliyorum düzden kastım basimda 3 yastik varoda kalkarken kaslarım yanıyor sanki
![]()
Hee patlar dokunmaCannım kızlar size bişi daha sorcammm walla olduğum günden beri memelerime hafif hafif dokunuorumm yani böle avuçlar gibi ama sadece dokunuorum azıcık büyüklüğünü hissediyim die bunda bişi olur mu yani sıkıntı olur muya çok soru soruorum bunaltıorum biliorum özür dileriiiiiimm
![]()
yok kiz ben 3.gunden iyibaren bebe yagiyla avuclaya avuclara yediriyodum yağı bi nevi masaj yapiyodum bide nemlendiren kremler suruyodum ayni sekilde masaj yapiyodum abanamiyodum sadeceKac cc dusunuyorsunTarih belli oldu: 23.06.2016 hala inanamıyorum.Bu tarihi alabilmek bile çok heyecan verici![]()
Herkesin agri esigi farkli kimi 1 ay surer kimi 5 gun surer seninki gecti diye benimkidemi gecsin ? Benim iyilesme surecim 15gun geriden geliyomus zaten cok zayif oldugumdan kaslarimdan. Daha yeni yeni duz yatiyorum ve yanıyolar yani. Seninki sayılır demekki benimki kas altı. Daha kolumuda tam havaya kaldiramiyorum yani anliycagin gunluk yasantima dönemedim.Nerdeyse bir ay oldu agrini biraz fazla abartiyor olabilirmisin betuş
benimkide kasalti sayilir dual plan ama agri 24. Gunde baya baya azaliyor
Yok o bizden sansli vvalla kurtuluyo o igrenc sutyendennn ben bile toplam 40 gun takicakmisim kaldimi 17 gunohh ii olmuş yazı getirmişsin.ayh eski bikiniler kapak gibi oluyo resmen1 ay takmıcan mı sütyeni?
Himmm him dual plan kasalti oluyorda tam kasalti degil.Herkesin agri esigi farkli kimi 1 ay surer kimi 5 gun surer seninki gecti diye benimkidemi gecsin ? Benim iyilesme surecim 15gun geriden geliyomus zaten cok zayif oldugumdan kaslarimdan. Daha yeni yeni duz yatiyorum ve yanıyolar yani. Seninki sayılır demekki benimki kas altı. Daha kolumuda tam havaya kaldiramiyorum yani anliycagin gunluk yasantima dönemedim.
Yok ben yersiz korkutmuyorum doktorun kurdugu cumle yani iyilesme surecin geriden geliyor diye . hala batmalarim yanmalarim mevcut hareketlerim kısıtlı . ben zaten ah ölüyorum vah ölüyorum demedim . yattigimda kalkarken yanmalarım oluyor dedim bunun sasirilcak bi durumu yok.Himmm him dual plan kasalti oluyorda tam kasalti degil.
Agri esigin icin bisey diyemiyecem bu birazda insanin beyninde oldugu icin
Insan bazen kendini yersiz korkutabiliyor
Agriyida daha fazla hissedebiliyor
Onu demek istedim
Yoksa 24. Gundesin bende 25. Gundeyim
15 Gunden beri baya rahatim aslinda
Seninki nasil olurda hala bukadar agrili olabiliyor sasirtici geldi sadece
Mucks!Yok o bizden sansli vvalla kurtuluyo o igrenc sutyendennn ben bile toplam 40 gun takicakmisim kaldimi 17 gun![]()
Yok yok elini korkak alistirma elleCannım kızlar size bişi daha sorcammm walla olduğum günden beri memelerime hafif hafif dokunuorumm yani böle avuçlar gibi ama sadece dokunuorum azıcık büyüklüğünü hissediyim die bunda bişi olur mu yani sıkıntı olur muya çok soru soruorum bunaltıorum biliorum özür dileriiiiiimm
![]()
doktora kontrole gidince bastirarak eviriyo ceviriyo o zatenVallahi masallah billahi masallah tillahi masallahhhh:)10. Gün den 3 foto ekledim. Bunlar damla ama neden yuvarlak duruyor. İyiki dr damla koymuş. Meme yapıma göre yuvarlak koysa top gibi mi duracaktı acaba![]()
40 gün müüüüüüüYok o bizden sansli vvalla kurtuluyo o igrenc sutyendennn ben bile toplam 40 gun takicakmisim kaldimi 17 gun![]()
süüper duruyolar canım bayıldımmmmm maaşallah10. Gün den 3 foto ekledim. Bunlar damla ama neden yuvarlak duruyor. İyiki dr damla koymuş. Meme yapıma göre yuvarlak koysa top gibi mi duracaktı acaba![]()
aman ben törenle attım resmen sütyeni.kesecem yakacam diodum.al şuan üstümde manyak gibi giyiyorum aradaEvetttttkaldi 17
![]()
Simdi bende doktora agrim var dersem oda der iyilesmen geriden geliyor diyeYok ben yersiz korkutmuyorum doktorun kurdugu cumle yani iyilesme surecin geriden geliyor diye . hala batmalarim yanmalarim mevcut hareketlerim kısıtlı . ben zaten ah ölüyorum vah ölüyorum demedim . yattigimda kalkarken yanmalarım oluyor dedim bunun sasirilcak bi durumu yok.
Sütyen40 gün müüüüüüü![]()