Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mrb kizlar benim ameliyatimin 25. Gunu agri falan pek kalmadi artik.
Kizlar simdi spora basliyan varmi erkenmidir acaba
Gogsu yaptirdik karnida tam duzlestirelim bacak basen calisiyim diyorum
Olurmu acaba bileniniz varmi

Eveet kasaltı canım bide ben sırt üstü bildiğin oturarak uyuyorum yatmaktan korkuorum
Duz yatma zaten seni en iyi ben anlarim kaslar yaniyor yattinmi. Ben daha 3.4 gundur duz yatabiliyorum düzden kastım basimda 3 yastik var oda kalkarken kaslarım yanıyor sanki

Duz yatma zaten seni en iyi ben anlarim kaslar yaniyor yattinmi. Ben daha 3.4 gundur duz yatabiliyorum düzden kastım basimda 3 yastik var oda kalkarken kaslarım yanıyor sanki
Nerdeyse bir ay oldu agrini biraz fazla abartiyor olabilirmisin betuş
benimkide kasalti sayilir dual plan ama agri 24. Gunde baya baya azaliyor

Hee patlar dokunma yok kiz ben 3.gunden iyibaren bebe yagiyla avuclaya avuclara yediriyodum yağı bi nevi masaj yapiyodum bide nemlendiren kremler suruyodum ayni sekilde masaj yapiyodum abanamiyodum sadece

Tarih belli oldu: 23.06.2016 hala inanamıyorum.Bu tarihi alabilmek bile çok heyecan verici
Kac cc dusunuyorsun
Burda pismanligini yasiyan cok oluyor
Kasustunde cc daha buyuk duruyor ve ele gelme yuvarlaktada top gibi durabiliyor
ne diyeyim Istedigin gibi olmasi dilegiyle

Nerdeyse bir ay oldu agrini biraz fazla abartiyor olabilirmisin betuş
benimkide kasalti sayilir dual plan ama agri 24. Gunde baya baya azaliyor
Herkesin agri esigi farkli kimi 1 ay surer kimi 5 gun surer seninki gecti diye benimkidemi gecsin ? Benim iyilesme surecim 15gun geriden geliyomus zaten cok zayif oldugumdan kaslarimdan. Daha yeni yeni duz yatiyorum ve yanıyolar yani. Seninki sayılır demekki benimki kas altı. Daha kolumuda tam havaya kaldiramiyorum yani anliycagin gunluk yasantima dönemedim.

Himmm him dual plan kasalti oluyorda tam kasalti degil.
Agri esigin icin bisey diyemiyecem bu birazda insanin beyninde oldugu icin
Insan bazen kendini yersiz korkutabiliyor
Agriyida daha fazla hissedebiliyor
Onu demek istedim
Yoksa 24. Gundesin bende 25. Gundeyim
15 Gunden beri baya rahatim aslinda
Seninki nasil olurda hala bukadar agrili olabiliyor sasirtici geldi sadece

Yok ben yersiz korkutmuyorum doktorun kurdugu cumle yani iyilesme surecin geriden geliyor diye . hala batmalarim yanmalarim mevcut hareketlerim kısıtlı . ben zaten ah ölüyorum vah ölüyorum demedim . yattigimda kalkarken yanmalarım oluyor dedim bunun sasirilcak bi durumu yok.

Yok yok elini korkak alistirma elle ilk zamanlar korkuyoruz haliyle bisi olmuyo doktora kontrole gidince bastirarak eviriyo ceviriyo o zaten

Simdi bende doktora agrim var dersem oda der iyilesmen geriden geliyor diye
Bu tamamen benim sikayetlerimden dolayi verdigi bir yanittir.
Ama sende gerginlik hala cok var
Dokun az oldugundan olabilir benim dokum daha cabuk uyum sagladi
Ama genel yorumlarda da hep bu kadar surede iyilestigini soyluyor
Ben dun sutyen almaya gittim 3 tane alip geldim cok guzel oldular
Param olmasaydi daha cok alirdim:))
Ama sen 40. gune daha alicam diyorsun
Bilemem sonuç herkeste farkli olabilir
Ben aslinda oldum olasi boyleyim
Canim tatli degildir. Aci esigim yuksektir.
Cani tatli olanlarada hep derim aci yok acik yok.

40 gün müüüüüüü
Sütyen Betus123 ün kaslarına yük açısından destek vermek zorunda kas zorlanır yani yapısına göre hem zayıf kız hem de kaslar zayıf.. Sağlık da önemli güzelleşmek kadar. Ben 2 hafta takıyorum slikon otursun, kapsül oluşmasın, kaslar iyileşsin yetiyormuş. Kas gücüm bir bayana göre fazlaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…