- 20 Ekim 2010
- 157
- 203
- 103
ayh tabi ya güzelleşelim derken sağlıktan olmamak lazımSütyenBetus123 ün kaslarına yük açısından destek vermek zorunda kas zorlanır yani yapısına göre hem zayıf kız hem de kaslar zayıf.. Sağlık da önemli güzelleşmek kadar. Ben 2 hafta takıyorum slikon otursun, kapsül oluşmasın, kaslar iyileşsin yetiyormuş. Kas gücüm bir bayana göre fazlaymış
Ben dun normal sutyen aldim 25. Gundeyimkızlarrrr özlediniz mi beniben sizi çok özledim ay burası bağışıklık yapıyormuş resmen. İşe başladım bugün ama buraya girmeden duramıyorum vallahi. Ağrım var mı var biraz bugün 8. günüm ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil benim ki sadece sağ meme de garip bir bıçak sızısı gibi birşey oluyor özellikle ayağa kalkınca. Yarın kontrolüm var ama yinede siz prof lara sormak istedim bu gıcık babaanne sütyeni ve üstüne taktığım bandajtan ne zaman kurtulucam. Yarın bana bir sporcu sütyeni verir sanırım diye umuyorum. Yani cici sütyen şart değil çok sabırsızlanıyroum almak için ama şimdilik sporcu sütyenine de razıyım. Çünkü bu bana küçük sanırım nefes alamıyorum vallahi. Birde dediğiniz gibi sırt üztü yatmaktan sırtım mememden daha çok ağrıyor. Seviyor ve öpüyorum sizi sexy arkadaşlarım hahaha memeliyiz artık ne de olsa
Ben doktora agrim var demedim agrim olacagini zaten biliyordum. Gunluk yasantima nezaman dönebilirim dedim geriden geliyosun birazcik cok zayifsin kaslarinda öyle bünyende. Gordugun gibi benim 3cm.lik dokum vardi. Genel yorumlarda 2.3 ay olmusta sabah kalkarken agri oldugunu soyleyende var . benimde tanidigim 5 ay oldu kas alti hala arada bi batmalari oluyomus. Abartiyolar dimiiiii:)))) bende sana bitane sütyen hediyeye edeyim benden önce iyilestin masallah hediyem olsunSimdi bende doktora agrim var dersem oda der iyilesmen geriden geliyor diye
Bu tamamen benim sikayetlerimden dolayi verdigi bir yanittir.
Ama sende gerginlik hala cok var
Dokun az oldugundan olabilir benim dokum daha cabuk uyum sagladi
Ama genel yorumlarda da hep bu kadar surede iyilestigini soyluyor
Ben dun sutyen almaya gittim 3 tane alip geldim cok guzel oldular
Param olmasaydi daha cok alirdim:))
Ama sen 40. gune daha alicam diyorsun
Bilemem sonuç herkeste farkli olabilir
Ben aslinda oldum olasi boyleyim
Canim tatli degildir. Aci esigim yuksektir.
Cani tatli olanlarada hep derim aci yok acik yok.
8inci gün yine ii maaşallah.silikon büyüklüğünü sağ memende denemiş orası daha ellenmiş olabilir.veya reglin yakınsa o zaman da batma oluyo.her doktorun tedavi şekli farklı.ben bandajı 15 gün sonra sütyeni 1 ay sonra attım.sırt ağrısına da 15 günden sonra insan mı alışıyo yoksa sırt yatış şekline mi alışıo bilemedim bi türlü ama ağrı baya azalıokızlarrrr özlediniz mi beniben sizi çok özledim ay burası bağışıklık yapıyormuş resmen. İşe başladım bugün ama buraya girmeden duramıyorum vallahi. Ağrım var mı var biraz bugün 8. günüm ama öyle dayanılmayacak bir ağrı değil benim ki sadece sağ meme de garip bir bıçak sızısı gibi birşey oluyor özellikle ayağa kalkınca. Yarın kontrolüm var ama yinede siz prof lara sormak istedim bu gıcık babaanne sütyeni ve üstüne taktığım bandajtan ne zaman kurtulucam. Yarın bana bir sporcu sütyeni verir sanırım diye umuyorum. Yani cici sütyen şart değil çok sabırsızlanıyroum almak için ama şimdilik sporcu sütyenine de razıyım. Çünkü bu bana küçük sanırım nefes alamıyorum vallahi. Birde dediğiniz gibi sırt üztü yatmaktan sırtım mememden daha çok ağrıyor. Seviyor ve öpüyorum sizi sexy arkadaşlarım hahaha memeliyiz artık ne de olsa
Benimde kas gucum azmis iste zıkkımSütyenBetus123 ün kaslarına yük açısından destek vermek zorunda kas zorlanır yani yapısına göre hem zayıf kız hem de kaslar zayıf.. Sağlık da önemli güzelleşmek kadar. Ben 2 hafta takıyorum slikon otursun, kapsül oluşmasın, kaslar iyileşsin yetiyormuş. Kas gücüm bir bayana göre fazlaymış
Ben ne zaman gunluk yasantima geri donerim dedigindeBen doktora agrim var demedim agrim olacagini zaten biliyordum. Gunluk yasantima nezaman dönebilirim dedim geriden geliyosun birazcik cok zayifsin kaslarinda öyle bünyende. Gordugun gibi benim 3cm.lik dokum vardi. Genel yorumlarda 2.3 ay olmusta sabah kalkarken agri oldugunu soyleyende var . benimde tanidigim 5 ay oldu kas alti hala arada bi batmalari oluyomus. Abartiyolar dimiiiii:)))) bende sana bitane sütyen hediyeye edeyim benden önce iyilestin masallah hediyem olsunneye takildin anlamadim zaten 1 ay taktiriyolar ben 10 gun daha fazla takicam atla deve degilki. Benimde canim tatli degil ilk ameliyatlarim degil yani amma velakin buna bünyem kaldirmadi hic hemde.
Betüş sen sağlığına bak canım benim. O ne der bu ne der önemli değil. Hastalık yok Hasta var. Bir çeken anlar. Herkes aynı olmayabilir, aynı yanıtı vermeyebilir her bünye. Senin abarttığını düşünmüyorum ben. Çeken bilir. İlk günlerindeBen doktora agrim var demedim agrim olacagini zaten biliyordum. Gunluk yasantima nezaman dönebilirim dedim geriden geliyosun birazcik cok zayifsin kaslarinda öyle bünyende. Gordugun gibi benim 3cm.lik dokum vardi. Genel yorumlarda 2.3 ay olmusta sabah kalkarken agri oldugunu soyleyende var . benimde tanidigim 5 ay oldu kas alti hala arada bi batmalari oluyomus. Abartiyolar dimiiiii:)))) bende sana bitane sütyen hediyeye edeyim benden önce iyilestin masallah hediyem olsunneye takildin anlamadim zaten 1 ay taktiriyolar ben 10 gun daha fazla takicam atla deve degilki. Benimde canim tatli degil ilk ameliyatlarim degil yani amma velakin buna bünyem kaldirmadi hic hemde.
SaolBen ne zaman gunluk yasantima geri donerim dediginde
Zaten sikayetini dile getirmiş oluyorsunnnn
Neyse zorlamiyalim
Herkes anlayabildigini anlayabiliyor
Buda bunye gibi fazlasini beklemek bazen insanin kendisinin hatasi
Gecmis olsun:))
Dediklerini anlamiyorumBetüş sen sağlığına bak canım benim. O ne der bu ne der önemli değil. Hastalık yok Hasta var. Bir çeken anlar. Herkes aynı olmayabilir, aynı yanıtı vermeyebilir her bünye. Senin abarttığını düşünmüyorum ben. Çeken bilir. İlk günlerindeJeanne darc_ 2saat sonra ameliyata giriyorum diye bir konu açmıştın. Orada ne pişmanlıklar ne sıkıntılar ne acılardan bahsetmiştin. E bende de o anlattıklarının hiç biri olmadı. Hiç keşke olmasaydım demedim, çok sancım var demedim, koltuk altlarım şişmedi. E o zaman Jeanne darc_ arkadaşım? Ağrı eşiğin bayaa düşükmü? Yada abarttık mı biraz? Seviyoruz burda birbirimizi ve destek olmaya calışıyoruz. Öptüm canım.
Aynen ben sagligima bakiyorum yok ya ne takicamBetüş sen sağlığına bak canım benim. O ne der bu ne der önemli değil. Hastalık yok Hasta var. Bir çeken anlar. Herkes aynı olmayabilir, aynı yanıtı vermeyebilir her bünye. Senin abarttığını düşünmüyorum ben. Çeken bilir. İlk günlerindeJeanne darc_ 2saat sonra ameliyata giriyorum diye bir konu açmıştın. Orada ne pişmanlıklar ne sıkıntılar ne acılardan bahsetmiştin. E bende de o anlattıklarının hiç biri olmadı. Hiç keşke olmasaydım demedim, çok sancım var demedim, koltuk altlarım şişmedi. E o zaman Jeanne darc_ arkadaşım? Ağrı eşiğin bayaa düşükmü? Yada abarttık mı biraz? Seviyoruz burda birbirimizi ve destek olmaya calışıyoruz. Öptüm canım.
325-350dedi canım drKac cc dusunuyorsun
Burda pismanligini yasiyan cok oluyor
Kasustunde cc daha buyuk duruyor ve ele gelme yuvarlaktada top gibi durabiliyor
ne diyeyim Istedigin gibi olmasi dilegiyle
Ozaman baya guzel olur325-350dedi canım dr
Betüşşşş! Sen artniyetsiz bir insansın. Bu her lafından belli canım. Boşver sen! Kız bu dantelli ciciler çok güzel yaaa! Birini giyip birini çıkarıyorum...Aynen ben sagligima bakiyorum yok ya ne takicamvalla benden fazla agrisi olanlarida haftalarca burda pisman olanlarida gordum onlari okudukca zaten ameliyttn korkup okadar agladim. Demekki onlar da abartmissss:))) hayir yani anlamadim bendeki amac ne ? Ah öldüm vah öldum demedim kalkarken yaniyor dedim abartti oldum . Cyndyrella . Senin ameliyat gunun gelmeden hep ne dedim korkma sakin 3gun gectimi is bitti cocuk dogurmus kadinsin sinek ısırığı bu dedim yani. Okadar vahim durumun olsa abartmis olurdum .. Hic birseyi abartmadim tek sıkıntım 45kilo olmam kaslarimin cok zayifligi bünyesizliğim. Bunun icinde 10gun daha fazla sutyen takicam . maksimum 10 gün gec normal yasantima dönucem. Hayir yani bundan ben rahatsizlik duymuyorum da abartilmis oluyor . bak demet sende olan agrida bir baskasinda olmamis abartma bence okadar diyorum bende. Neyse velhasil kelam memlunum ben halimden
İnşallah canım hem ameliyattan korkuyorum hem de sabirsizlaniyorumOzaman baya guzel olur
Hatta buyuk olur ama zaten adi ustunde meme buyutme eger dogal duruyorsa bence bu olculerde kasustu sahane olur
Evet ben doktora bıraktım seçimi boyum 157 kilo 51 kendisi 250 cc demişti ameliyat sırasında 275 cc olmuş onu taktı. 300 cc sende direk ele gelir dedi. Doktoruma ben hep doğal olmasın ele gelmesin dedim. Çok şükür okonuda şuan problemim yok gayet yumuşak hiçbir şekilde elime gelmiyor yüksek HİGH profil yuvarlak silikon takıldı.ona rağmen aynı damla gibi duruyor. Herşeyden memnunum sadece keşke daha büyüğü olabilseydi diyorum . Bir kaç sene sonra değiştirmeyi düşünüyorum doktorumda öyle dedi ileride daha büyüğü takılabilir derdi doku genişleyeceği içingördüm sonradan.doktora mı bıraktınız cc seçimini?boy ve kiloya göre fln mı ayarladı acaba diye düşündüm.
Betüşşşş!
Dediklerinde anlasilmiycak bir durum yokki kısacası sende olan agrilar bende olmadi sen abarttinmi diyor. Kendisi zaten cok sempatik sevimli bi insan. Bence seninde bana bastan bir antipatikligin var yani surekli kotu yorumlar 'yok seninki yukarda yukarda oldumu bana yapay geliyor yok hala çok ödemli yok benimki daha dogal degil diyodum seninki daha hic dogallasmamis ,yok belli oluyomus yok abartiyomusum v.s her yorumun kabak tadıydı yanide bisey demedim. Bide demin hala benimle biseyler yaristiyosun yani durumum boyle boyle diyorum abartiyosun ben iyiyim benim biseyim yok diyosun yani sen iyiysen bendemi iyi olayim napayim anlayamadim acayipDediklerini anlamiyorum canim resimlerimi gormek istedin zamanki sevimliligi keske burda da gosterebilseydin
Ama zaten senin bastan bir antipakligin var bana iste kopruyu gecme mevzusu sendeki
Bendeki de insanlik yoksa senin dedigin gibi benimde seni gormezden gelmem gerekirdi
Simdi lutfen beni engelle ben senin icin bundan fazlasini yazmiycam zamana yazik
Bana senin dedigin gibi senin gibileri gormemezlikten gelmek gerekiyor.
belki de dokunuz anca bunu aldı.büyük taksa çatlama fln da yapabilirdi.ne kadar oldu ameliyat olalı?malum memeler çok şekil değiştiriyo çünkü.en erken sonuç 3 ayda alınıyo diolar.Evet ben doktora bıraktım seçimi boyum 157 kilo 51 kendisi 250 cc demişti ameliyat sırasında 275 cc olmuş onu taktı. 300 cc sende direk ele gelir dedi. Doktoruma ben hep doğal olmasın ele gelmesin dedim. Çok şükür okonuda şuan problemim yok gayet yumuşak hiçbir şekilde elime gelmiyor yüksek HİGH profil yuvarlak silikon takıldı.ona rağmen aynı damla gibi duruyor. Herşeyden memnunum sadece keşke daha büyüğü olabilseydi diyorum . Bir kaç sene sonra değiştirmeyi düşünüyorum doktorumda öyle dedi ileride daha büyüğü takılabilir derdi doku genişleyeceği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?