• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bana şuan 80 c tam oluyor eskiden B Cup tam doldurmuyırdu cnm
aslında boyuna ve kilona göre ii bi ölçü bence ama işte insanın aynaya bakınca kendini ii hissetmesi çok önemli estetik operasyonlar sonrasında.sonuçta keyfi yaptırıyoruz yani.madem içine sinmedi bu işin hem maddi hem de manevi boyutu var.sadece ameliyat parasıyla da olmuyo ki.kendini hazır hissettiğinde değiştirt gitsin :halay:

Aslında ben bana doğru söylenmesinden yanayım kötü olmuşsa kötü bir kusuru varsa var denmeli banaki bende bileyim doğrusu nedir veya kötü neresi olmuş .güzel durmayan birşeyin güzel durmuş denmesini istemem ben eleştiriye açığım . Ama insanlar acaba kırılırım diye bir şey söyleyemiyoruz ama söylenmeli burası fakir alışverişi yapacağımız bir yer herşey güzel olucak diye birşey yok bu benim fikrim. Bende kötü veya iyi durmuyorsa gerçek düşünce neyse o söylenmeli
Yukarda odemin var dedim diye ustume cullaniyorlar manyakmiyim laf diyeyim ayni ekip beklemede yine saldiriyami gecsin takintili tipler
Daha once ayni ekip bana saldirdi
Ameliyatima iki gun kala cok iyidirler cook
Kocasina kizan isinde kotu gun geciren ne bilim turlu turlu insani var sana hemen saldirmaya hazir artik gercek derleri ne
Lafi bir yerinden anlar bilmem nerelerine cekerler sirf iki laf soyler seninle kavga eder iki tanede kendi gibi birini bulur
Zaten onlardan bol ne
Hemen baslarlar tartismaya:))))

Ama seninkiler seklide guzel kotu olsa yorum yapmam boyle yada hemen gecistiririm

yok benim dikleştirme ve silikon.c cup giyiyodum öncesinde ama dikelşetirme bile olsa bi doku kaybı oluyo biliosun.o yüzden silikon da taktırdım.
Evet benim çok aşırı dokum yoktu ama hiç memesiz değildim emzirmeden dolayı üst lobun boşalmıştı onun için şuan ufak bir dikleştirme yapalım dedi. Tabi azda olsa benimde olan dokum gitti :)

Himm yapay demedim
Ama agrini abartiyormusun kelimesi yada hala yukarda odemin varmis kelimesi
Cok zoruna gitmis
Ya sen sinderellayla konuss
Korler sagirlar birbirini agirlar hesap sizinkisi
Benim zoruma giden bisey olmaz ters bir durum olsa zaten acarim agzimi yumarim gözümü velhasil kelam birsey demedim mübarek kabak tadı yorumlariniza. Ben zaten Cyndyrella Cyndyrella yla konusuyodum.ki siz aramiza girdiniz zaten . evet sizin uslubunuzla cevap vereyim biz birbirimizi ağırlıyoruz sizede iyi sağırlıklar.

Eleştiriye açık ortamdayiz ama insan söylediklerine dikkat etmeli,çünkü zaten protezler takılmış şu saatten sonra ne değişebilir.Tabiri caizse,sidik yaristirmanin ve morel bozmanin alemi yok.
Ben pozitif insanım ve gerçekten iyi niyetli olduğumu düşünüyorum. Düşmanım bile olsa karışımdaki hayırlısı dilerim.
Jeanne darc_ Jeanne darc_ senin seviyene inmeyecegim canım senin için karanlık iyi şartlar altında yaşamıyosun bence onun için herkesi kıskanıyorsun,Allah içine iyi niyet nasip etsin.Eşime gelince merak etme memnun bende ama senin eşine sormalı seni :D çok antipatiksin 10 kişiden 9`u burada öyle demezse ben çıkarım buradan :)

Aynen ben sagligima bakiyorum yok ya ne takicam :KK70: valla benden fazla agrisi olanlarida haftalarca burda pisman olanlarida gordum onlari okudukca zaten ameliyttn korkup okadar agladim. Demekki onlar da abartmissss:))) hayir yani anlamadim bendeki amac ne ? Ah öldüm vah öldum demedim kalkarken yaniyor dedim abartti oldum . Cyndyrella Cyndyrella . Senin ameliyat gunun gelmeden hep ne dedim korkma sakin 3gun gectimi is bitti cocuk dogurmus kadinsin sinek ısırığı bu dedim yani. Okadar vahim durumun olsa abartmis olurdum .. Hic birseyi abartmadim tek sıkıntım 45kilo olmam kaslarimin cok zayifligi bünyesizliğim. Bunun icinde 10gun daha fazla sutyen takicam . maksimum 10 gün gec normal yasantima dönucem. Hayir yani bundan ben rahatsizlik duymuyorum da abartilmis oluyor . bak demet sende olan agrida bir baskasinda olmamis abartma bence okadar diyorum bende. Neyse velhasil kelam memlunum ben halimden
Bu arada 41 kiloyla 3.750 gram cocuk dogurdum
Ilk dogumumdu 18 saat surdu sancim
3. Gun ayaktaydim
Zayiflikla bu kadar artik bagdastirma
Senin bunyen boyleymis demek
Gecmis olsun dedik
Ve 167 boyundayim
53 kilo girdim bende ameliyata boyuma gore bende zayifim canim zayiflik
Bende sıkınti olmadi
Sende olmus nokta

Herkesin kendi zevk-i,beğenisi farklıdır. Güzel olan şey görecelidir. Kimi büyük Sever,kimi doğal,kimi küçük. Çok büyük olmuş,bayan meme...
Küçük olmuş,ameliyat olduğuna değmemiş.
Dokun var,amaann gerek yok ameliyat olmana..
Dokun yok,Nasıl durmuşsun bu zamana kadar ...
Daha yeni ameliyat olmuş,ne kadar yapay...
Gibi cümleler bilerek yada bilmeyerek kişileri üzebilir.
Lütfen yapmayalım bunu bayanlar... Bakın mübarek gündeyiz yapmayın. Biz burada birbirimize destek yardımcı olmak için bulunuyoruz. Bırakın laf atmaları kavgaları artık.
Herkesin beğenisine,zevkine saygı gösterin. Saygısızlık yapıpta gülünç duruma düşmeyin asıl!!
Eline koluna yüregine sağlık:KK73:

İşte Betüşcüm hata sende. Baktın ki karşında mikemmel biri hemen önünde diz çöküp "sen en büyüksün ulu haşmetlü padişahımmm" demen lazım. Ahahaha :dondurma::KK70::KK70:
Koptum :KK71: nede söylerim ya öyle seyler :rolleyes: ben simdi bayram tatilinde rahat rahat yüzebilirim dimi yaa ohh sen orda denize ekmek ban :KK71:

Benim zoruma giden bisey olmaz ters bir durum olsa zaten acarim agzimi yumarim gözümü velhasil kelam birsey demedim mübarek kabak tadı yorumlariniza. Ben zaten Cyndyrella Cyndyrella yla konusuyodum.ki siz aramiza girdiniz zaten . evet sizin uslubunuzla cevap vereyim biz birbirimizi ağırlıyoruz sizede iyi sağırlıklar.
Betüş canım benim. Allahın Mübarek Kulu de geç yahu...

zzozlem zzozlem
Kendini boylemi tatmin ediyorsun
Okadarmi tanimadigin insanlari kafanda buyutup o zaten mutsuzdur diyorsun:oha:
Bacim benim kendi evim kendi arabam kendi isim bak kendi isyerim ve en guzeli
Bana asik cok coook yakisikli bir kocam var
Ama ben mutsuzum
Cunku manyagim:KK70::KK70::KK70:
Simdi bunlardan kotu bir sey cikar
Kendini tatmin et ordan:)):KK37:

Yukarda odemin var dedim diye ustume cullaniyorlar manyakmiyim laf diyeyim ayni ekip beklemede yine saldiriyami gecsin takintili tipler
Daha once ayni ekip bana saldirdi
Ameliyatima iki gun kala cok iyidirler cook
Kocasina kizan isinde kotu gun geciren ne bilim turlu turlu insani var sana hemen saldirmaya hazir artik gercek derleri ne
Lafi bir yerinden anlar bilmem nerelerine cekerler sirf iki laf soyler seninle kavga eder iki tanede kendi gibi birini bulur
Zaten onlardan bol ne
Hemen baslarlar tartismaya:))))

Ama seninkiler seklide guzel kotu olsa yorum yapmam boyle yada hemen gecistiririm
Ekipmi? Evet biz muhtesem kızlarız:D ne ekibi ya gulesim geldi . pardonda ben sizinle ne zaman muhattap oldumda size saldirdim? Kendinizi paka cikarmayin herkes ödemin v.s var diyor ben bunun icin sizi terslemedim. 'Hala cok ödem var çok yukardalar benimkiler yukarda diyordum ama seninkine kıyasla benimkiler bayağı doğallasmis yukarda olunca çok yapay geliyor bana ' ayni resime 2 gun sonra hala yukarda ödemin var diyosunuz. Resimdenmi ödem iniyor tekrar hatirlatiyosunuz bunu ? Oysa sizin bir resminiz bile yok ? Amma komiksiniz su laflarinizla belliki esiniz sizi germis biraz bize sarıyosunuz. Neyse

Back
X