- 22 Mart 2016
- 383
- 674
- 41
Sanada hayırlı ağrısız ameliyatlar cnm :)))Gecmis olsun simdiden. Bende yarin,)
Sanada hayırlı ağrısız ameliyatlar cnm :)))Gecmis olsun simdiden. Bende yarin,)
Canım maalesef kendisi memelerini koymuş zaten o yüzden de kızdı biraz ama güven vermedi izlemeye almadım bu kdar basit istediğimi izler istediğimi silerim yaniCnm sen suçlu falan değilsin karşındaki hadsiz kimseyi izlemek zorunda değilsin yada göğüslerini göstermek zorunda değilsin biz nasıl zamanında silikon yaptırtmadan önce küçük memelerinizi çekine çekine koyduysak onlarda koysun takma kafanı boşver![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1378 gün geçti.
Aynenn öyle cnmCanım maalesef kendisi memelerini koymuş zaten o yüzden de kızdı biraz ama güven vermedi izlemeye almadım bu kdar basit istediğimi izler istediğimi silerim yani![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 475 gün geçti.
Çok geçmiş olsunKizlarrr selam ben ameliyattann ciktiiiimmmmmm... iyi dileklerinizi okudum cook tesekkurler hepinize ayri ayri.... soz konusu cc 325 kas alti yuvarlaksimdilik her sey iyi umarim daha iyi olucam.. bandajlarla sarili durumdayim nefes alirken cok agrim oluyor suan bunlar disinda skintim yok
![]()
Ohhh hayırlısı olsun canım benim yeni memişlerinle mutluluklarrrrrKizlarrr selam ben ameliyattann ciktiiiimmmmmm... iyi dileklerinizi okudum cook tesekkurler hepinize ayri ayri.... soz konusu cc 325 kas alti yuvarlaksimdilik her sey iyi umarim daha iyi olucam.. bandajlarla sarili durumdayim nefes alirken cok agrim oluyor suan bunlar disinda skintim yok
![]()
Hadi gözün aydın, çok geçmiş olsun. Kolayca atlatacağın bir süreç olur inşallah. ÖpüyorumKizlarrr selam ben ameliyattann ciktiiiimmmmmm... iyi dileklerinizi okudum cook tesekkurler hepinize ayri ayri.... soz konusu cc 325 kas alti yuvarlaksimdilik her sey iyi umarim daha iyi olucam.. bandajlarla sarili durumdayim nefes alirken cok agrim oluyor suan bunlar disinda skintim yok
![]()
Cok gecmis olsun. Bende yarin ameliyat olucam. Nerde oldunuz?Kizlarrr selam ben ameliyattann ciktiiiimmmmmm... iyi dileklerinizi okudum cook tesekkurler hepinize ayri ayri.... soz konusu cc 325 kas alti yuvarlaksimdilik her sey iyi umarim daha iyi olucam.. bandajlarla sarili durumdayim nefes alirken cok agrim oluyor suan bunlar disinda skintim yok
![]()
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 936 gün geçti.