Doğru baya külfetli maalesefBi tek onlar mi ? Benim bütçeye dahil olan şeyler bir süre taksi parası en az 10 gün evde 3 çocuk koca yemek parası malum yapamayacağım
Benimde perşembe Çarşamba tahliller var bakalım çok tedirginim....Kizlar benim son 1 gun. Sali yaklastikca heyecan basiyor
Bende dermatix-si jel i kullandım canım ama açıkçası hiç bir gelişme olmadı bende. Hala kopkoyu izlerim. 6 ayım dolacak nerdeyseDermatix si diye bir krem var bu krem olgunlaşmamış yara izinde kullanılıyor yani ameliyat sonrası 7. Gün itibari ile
En azindan çizgi gibi ama izlerin ya. Renk düzelince çok güzel olacak benceBende dermatix-si jel i kullandım canım ama açıkçası hiç bir gelişme olmadı bende. Hala kopkoyu izlerim. 6 ayım dolacak nerdeyse
Evet Allah'tan dikişi im kısa ve muntazam. Genelde 1 yıl sonunda siliklesmis oluyor diye gördüm bir çok arkadaş ta. İzlerim hala geçmedi diyene rastlamadım çok şükür ki :) o yüzden mecbur beklicem bı 6 ay kadar daha. Tek sorun bu olsun o kadar da takmıyorum açıkçasıEn azindan çizgi gibi ama izlerin ya. Renk düzelince çok güzel olacak bence
Güneşe çıkarken güneş kremi sürdünüz müEvet Allah'tan dikişi im kısa ve muntazam. Genelde 1 yıl sonunda siliklesmis oluyor diye gördüm bir çok arkadaş ta. İzlerim hala geçmedi diyene rastlamadım çok şükür ki :) o yüzden mecbur beklicem bı 6 ay kadar daha. Tek sorun bu olsun o kadar da takmıyorum açıkçası
Meme altındaki kesi izime mi ?Güneşe çıkarken güneş kremi sürdünüz mü
Hadi bakalım, iyi haberlerini bekliyoruz :)Kizlar benim son 1 gun. Sali yaklastikca heyecan basiyor
Ben kendimi görmedim öncesinde. SÜtyen içine yerleştirdik, ı boyutta da olduTecrübeli arkadaslara soruyorum. Gogusleriniz sekillendiginde Vectra da kendinizi gördüğünüz gibimiydi ?
Ben boyuta 335 cc de karar kildim ama 355 ile de girecek doktorum.
Abla beni izleyebilir misin?
Önden fermuarlı sütyen takıyorlar diye biliyorum
Ya hiç sorma bende neler neler alacağımmm şu üstü dantel sütyenler hep içimde kalıyordu. Gidip 150₺ bayılmayacağım artık bi sütyeneEvet benim arkadaşlarım ailem ( babam hariç ) bide sevgilim biliyor. Onlarla konuşurken rahatlıyorum.
EvetMeme altındaki kesi izime mi ?
Yok cnm malesefff benim drum sadece bandaj takiyormuş bir bildiği vardır diye düşünüyorum yinede yanımda sporcu sütyenimi götüreceğim eğer bandaj silikonun yerleşmesi yönünde daha iyi ise taktirmayacagim bakalım hayırlısı
Sporcu sütyenlerininde önden fermuarlısı var onlardan alabilirsin yoksa üstten giymek kollarımızı ilk zaman kaldıramayacağımız için zor olur benim dr um sütyen takacakmış perşembe sabah 8 de olacağım operasyonumu bakalım hayırlısı hepimiz sağlıkla güzelliklere kavuşalım inşallahYok cnm malesefff benim drum sadece bandaj takiyormuş bir bildiği vardır diye düşünüyorum yinede yanımda sporcu sütyenimi götüreceğim eğer bandaj silikonun yerleşmesi yönünde daha iyi ise taktirmayacagim bakalım hayırlısı
Sporcu
Sporcu sütyenlerininde önden fermuarlısı var onlardan alabilirsin yoksa üstten giymek kollarımızı ilk zaman kaldıramayacağımız için zor olur benim dr um sütyen takacakmış perşembe sabah 8 de olacağım operasyonumu bakalım hayırlısı hepimiz sağlıkla güzelliklere kavuşalım inşallah
Çok güzelmiş sağlıkla kullan. kas altı damla olacak benim 375cc yada 390cc olabilir dedi dr um. Buradan bütün detayları paylaşmayı düşünüyorum. Ağrıların olacağına alıştırdım kendimi bakalım hayırlısıİnşallah bitanem , ay yıldızın operasyon sonrası sütyeni aldım önden kopcali normal sutyende 75 kullanıyorum ama odemden korktuğum için biraz daha rahat etmek amacıyla 80 B aldım olur diye düşünüyorum dar gelip nefes alamamaktan çekindim aldığım sütyen bu siyah renk sen benden önce olacaksın inşallah hayalindeki ciciklerle kavusursun hayatım merakla bekliyorum süreciniEki Görüntüle 2128524 Eki Görüntüle 2128525
Ay ne güzel ben bir senedir Bir türlü karar veremedim her seferinde Korkumdan geri Vazgeçiyorum inşallah sizinki de kolay ve güzel olur benim bir de sıkıntım doğumlardan ötürü karın gerdirmek istiyorum ikisi de aynı anda zor olur mu bilmiyorum yaptırdığım zaman pişman olmaktan korkuyorumÇok güzelmiş sağlıkla kullan. kas altı damla olacak benim 375cc yada 390cc olabilir dedi dr um. Buradan bütün detayları paylaşmayı düşünüyorum. Ağrıların olacağına alıştırdım kendimi bakalım hayırlısı
Sütyen taktiğim için güneşle temas etmediğinden surmedim hiç Güneş kremi. Sürmeli miydim
Leylacım dedektif gibisin :)Arkadaşım sana bir soru sordum bir kaç dakika önce aktif olduğun halde cvbinj alamadım sen hiç evlilik yasamadinmi dedim ?
Buraya uzun yıllardır üyesin , geçen yıldan beride meme büyütme formunda geziniyorsun , okadar temkinli davranıyoruz ki artık geriye dönük msjlari okuyarak kisinin fake olup olmadigini anlamaya çalışıyorum , madem cvp vermedin burdan yaziyim 2013 yılında nişanlıyim buyil evlencez demişsin, sonra yeni evlendim demişsin geçen yılki msjlarina baktım 2 yıllık evliyim demişsin (nasıl 2 yıl oluyor matematiksel olarak onuda anlamadım ) neyse şimdide sevgilinden bahsetmişsin valla arkadaşım ben sanada ikna olamadım kusura bakma 1 yıldır meme büyütme formundasin milletin resmini görmek istiyorsun ama sen halen bir resim ekleyememissin çok enteresan geldi bana ama bu arkadaşı izleyen de var lütfen dikkat edin ozeliniz başka platformlarda kullanılmasın ...Kazen Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?