Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım benim çok sağolll. Burda tabiki hepimiz birbirimize desteğiz ama o o kadar pozitif ki daha bi kere offf demedi bende öyle olnak istiyorum. Benim ameliyat tarihim belli oldu 20 Nisan inşallah.

Biz anneler öyle kolay salamıyoruz kendimizi çocuklar için hep ayakta ve koşturuyor olmamız lazım. O zaman iyileşmen daha çabuk olur diye düşünüyorum , ameliyatını söylemek istemediğin kişilere belim tutulmuş vs gibi şeyler söyleyebilirsin ne kadar iyi hissetsen de yukarı uzanamadığın ani hareketler yapamadığın için normalden biraz daha yavaş oluyorsun . Ameliyatın ne zamandı bu arada unuttum ? Bir de doktorun kim ?

Canım benim çok sağolll. Burda tabiki hepimiz birbirimize desteğiz ama o o kadar pozitif ki daha bi kere offf demedi bende öyle olnak istiyorum. Benim ameliyat tarihim belli oldu 20 Nisan inşallah.
Canım benim inşallah Harika sonuçlarla çıkacaksın Allah’ın izniyle. Herşey çok güzel olacak hayallerine kavuşacaksın bazen bazı şeyler zor atlatılsa bile sonucu insanı mutlu edecekse katlanmaya değer ama sen yinede pozitif bak sorunsuz geçecek gözüyle bak düşünceler çok önemli çünkü.

Aminn canımmm Allah hepimize aynı güzel mutluluklar yaşatsınn

11 nisan canım. Doktorum Atay Atabey
Daha önce bi kist problemim olmuştu. Annemle karar verdik. Kist ameliyatı oldum dicem eşimin tarafına

11 nisan canım. Doktorum Atay Atabey
Daha önce bi kist problemim olmuştu. Annemle karar verdik. Kist ameliyatı oldum dicem eşimin tarafına

Ayy çok az kalmış hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım . Kist olayı iyiymiş bu arada :))

Kızlar doktorumun önerdiği boyutlar konusunda çok kararsızım. İlk denediğim protez boyuna hemen bu beni tatmin eder dedim, başka denemediğim için şimdi kafam karıştı, başka boyutlar da denesem memnun olur muydum diye resim eklemek istiyorum, bana fikir verin diye, ancak nereden ekleyeceğimi bulamadım o kadar eziyeti çekip sonra da keşke biraz daha mı büyük olsaydı demek istemiyorum

K KK_askeri neredesin? Whatsapp’tan da yazdım yoksun canım. Ameliyata karar vermek sorun değilmiş, bekledikçe kafası karışıyor insanın. Bir an önce olsam da düşünmekten kurtulsam

Albümlerden yeni fotoğraf ekleye geliyorsun . Fotoğraf larini " takip ettiklerim" diye ayarlayıp fotoğraf ini yüklüyorsun hepsi bu kadar :)

Kızlar nasılsınız ben pansuman yaptıkça çöküntüye uğruyorum geçsin artık kapansın ya

Al
Benim natrelle orta profil canim 325 cc yumusakligi normal meme kivaminda benimkiler hala biraz sert tabi :)))
Canim birkac cesit yazmislar kafamız karisti valla kendi doktoruma sordum iyi bir marka dedi :) cesitleri hakkinda bilgin var mi baktim netten hic birsey anlamadım ben

Kızlar resim yükledim, boyut açısından yorum bekliyorum sizden. İki memem arasında bayağı bir fark var, o yüzden sol mememe orta profil 260 cc, sağ mememe 340 cc yüksek profil protez planlamıştık doktorumla. Ancak protez ölçülerini çok hatırlayamıyorum, çok heyecanlıydım çünkü. Dolu b cup, küçük c cup istiyorum tam büyüklük olarak. Sizce bu cclerle bahsettiğim cup büyüklüğünü elde edebilir miyim?

Canım yorum yazdım farklı bir doktordan daha fikir mi alsan acaba yüksek profil ve orta profil demesi bana biraz tuhaf geldi çok fark yaratmaz mı cc'lrr farklı zaten

Canım ben farkı dengelemesi açısından doktoruma güveniyorum, izlediğim videolarında bu konuda oldukça başarılı görünüyor. Benim tek endişem o büyüklükteki protezlerle dolgun b cup görüntüsünü elde edebilecek miyim resimde ne kadar anlaşılıyor bilmiyorum ama büyüklük açısından iki memem arasında gerçekten çok fark var.

Bende cup konusunda bilgisizim diğer arkadaşlar yardımcı olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…