Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayy çok az kalmış hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım . Kist olayı iyiymiş bu arada :))
Evet daha önce böyle bir problemim olmuştu. Zaten o dönem sönmüştü memişler de. Çok heycanlıyım
İyileşme sürecini düşünmeden edemiyorum. Kızımı ne kadar süre kucağıma alırım diye düşünüyorum

Kucağına alırsın da kaldıramazsın bir süre . Onu da bir şekilde idare edersiniz artık :) ben senin süreci gayet rahat karşılayacağına eminim. Tiramisu demişti dersin inş :))

Kucağına alırsın da kaldıramazsın bir süre . Onu da bir şekilde idare edersiniz artık :) ben senin süreci gayet rahat karşılayacağına eminim. Tiramisu demişti dersin inş :))
İnşallah canım hesabımı buldum. Bununla devam edeyim artık :) ama yine resimleri göremiyorum ben ya neden acaba

Çok karışık olmuş canım fotoğrafının altına biraz yorum yapmıştım , yalnız 260 cc mentorun sitesinde Yok farklı bir marka mı takılacak yoksa ccyi yanlış hatırlıyor olabilir misin? Ben mentorun sitesinden karşılaştırıp bakacaktım ama 340 cc de Yok 260 cc de :))

Göğüs dokun az ve sen de benim gibi zayıfsın, genelde bu boyutta olan kişiler b cup oluyor . Öyle bi makale okumuştum iriler D cup olabilir yapıdan dolayı Çünkü meme de oluyor onlarda , ama narin yapılı olanlar genelde b cup oluyor Çünkü meme de olmuyor . Her 200 cc 1 cup artışa sebep oluyor , 325 cc bana 10-11 cm doku vermişti (kas altı) muhtemelen dolu b cup olursun , ama eğer cildin ve kasların yeterince salarsa küçük c de olabilirsin. Kaç cm doku istiyordun peki ?

Sizin resimlerinizi görmem için sizin de beni mi takip etmeniz gerek yardımcı olurmusunuz

Benim resimlerimi mi ? İzlemeye almadım seni ondan canım :) sen de fotoğraf yüklersen neden olmasın ? :)
Anladım canım. Ben resim koymadan olmuyor mu acaba. Bu memelerle utanıyorum açıkcası. Ameliyat sonrası koyabilirim sanırım. Özgüven duygumun gelmesi gerek. Ameliyat sonrası izleme alırsın olmadı

Anladım canım. Ben resim koymadan olmuyor mu acaba. Bu memelerle utanıyorum açıkcası. Ameliyat sonrası koyabilirim sanırım. Özgüven duygumun gelmesi gerek. Ameliyat sonrası izleme alırsın olmadı

Canım ameliyat öncesi ben atletli fotoğrafımı koymuştum yani çıplak koymak zorunda değilsin hem hepimizin göğsü aşağı yukarı seninkisi gibiydi eğer iyi olsaydı zaten ameliyat olmazdık değil mi utanmana hiç gerek Yok canım benim . Yine de koymak istemezsen sen bilirsin tabii

Tiramisu35 canım bana Natrelle marka koyulacak. Dediğim gibi protez boyutlarını tam hatırlamıyorum sol memeye ya 240 ya 260 cc yüksek profil dedi diye hatırlıyorum. Sağ memene 340 cc falan denerim, daha da fazlası olabilir dedi ve sağ memeye yüksek profil önerdi. Bu arada sende kaç cc var canım, çok hoş olmuş senin maşallah

Evet atletli olabilir :) yarın çekip koyayım

O fotoğraf ameliyat olduktan 1 ay sonrasına ait aslında albümü bir süreliğine kapatmıştım ama sen ve birkaç kişi izlemeye alınca kendimi kötü hissettim siz de görmek istersiniz diye düşündüm . Bu fotoğraf en sevdiğim foto diyebilirim :)) 325 cc hp . Ama mentor marka . Bu arada doktorun kim merak ettim hem natrelle kullanıyor hem de farklı profil kullanıyor?

Bir de sen doktor musun ? Branşın ne ? Realselfi biliyor musun canım aslında ordan da araştırma yapabilirsin belki senin durumuna yakın olan birilerini bulabilirsin. Hem orda fotoğraflar da var . Fikir edinmiş olursun :)

Doktorum Ferruh Bey canım, yoruma da yazdım, görmüşsündür
Evet ben de doktorum, ancak bir uzmanlığım yok şu an, pratisyenim daha. Doktorumun niçin Natrelle tercih ettiği konusunda bir fikrim yok bu arada canım.

Tiramisu cnm benim şu mesajın okadar mutlu etti ki beni anlatamammm
Kilomu boyumu sormuşsun 1.56 - 52 kilom ama öyle çıtı pıtı zayıf narin bir yapım yok 38 bedenim vücut hatlarim gayet çıkıntılı :) sadece göğüs yok onuda ful dolgularla halledebildigim kadar hallediyorum işte resimlerde görmüşsündür
Bu cup olayını okadar güzel anlatmışsinki senin dediğin gibi C cup oluyum daha ne isterim , çok çokk teşekkür ederim yorumun için 6 Nisan büyük gün kaldı 8 gün

Hadi bakalım kızlar sizle beraber Şafak sayacağım ben de 9 cm dokuyla küçük d cup olursun ahanda şuraya yazıyorum sonucun Harika olacak içimde güzel hisler var :)) inşallah hepinizin de gönlüne göre olsun ... demek 38 bedensin kıvrımı severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…