- 28 Mart 2018
- 13
- 5
- 1
- 37
Evet daha önce böyle bir problemim olmuştu. Zaten o dönem sönmüştü memişler de. Çok heycanlıyımAyy çok az kalmış hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım . Kist olayı iyiymiş bu arada :))
Seni izlemek istiyorum ama benim albümüm fotoğrafım yok yeni uyeyim görebilir miyim yinedeKızlar yeni foto yükledim :)
Takibe aldım ama resimler görünmüyor bende. Yeni üye olduğum için mi acaba. Çok eski hesabım vardı. 1 yıldır giriş yapmadığımdan unutmuşum onuAyy çok az kalmış hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum canım . Kist olayı iyiymiş bu arada :))
Kucağına alırsın da kaldıramazsın bir süre . Onu da bir şekilde idare edersiniz artık :) ben senin süreci gayet rahat karşılayacağına eminim. Tiramisu demişti dersin inş :))Evet daha önce böyle bir problemim olmuştu. Zaten o dönem sönmüştü memişler de. Çok heycanlıyım
İyileşme sürecini düşünmeden edemiyorum. Kızımı ne kadar süre kucağıma alırım diye düşünüyorum
İnşallah canım hesabımı buldum. Bununla devam edeyim artık :) ama yine resimleri göremiyorum ben ya neden acabaKucağına alırsın da kaldıramazsın bir süre . Onu da bir şekilde idare edersiniz artık :) ben senin süreci gayet rahat karşılayacağına eminim. Tiramisu demişti dersin inş :))
Seni izlemek istiyorum ama benim albümüm fotoğrafım yok yeni uyeyim görebilir miyim yinede
Kızlar resim yükledim, boyut açısından yorum bekliyorum sizden. İki memem arasında bayağı bir fark var, o yüzden sol mememe orta profil 260 cc, sağ mememe 340 cc yüksek profil protez planlamıştık doktorumla. Ancak protez ölçülerini çok hatırlayamıyorum, çok heyecanlıydım çünkü. Dolu b cup, küçük c cup istiyorum tam büyüklük olarak. Sizce bu cclerle bahsettiğim cup büyüklüğünü elde edebilir miyim?
Benim resimlerimi mi ? İzlemeye almadım seni ondan canım :) sen de fotoğraf yüklersen neden olmasın ? :)İnşallah canım hesabımı buldum. Bununla devam edeyim artık :) ama yine resimleri göremiyorum ben ya neden acaba
Anladım canım. Ben resim koymadan olmuyor mu acaba. Bu memelerle utanıyorum açıkcası. Ameliyat sonrası koyabilirim sanırım. Özgüven duygumun gelmesi gerek. Ameliyat sonrası izleme alırsın olmadıBenim resimlerimi mi ? İzlemeye almadım seni ondan canım :) sen de fotoğraf yüklersen neden olmasın ? :)
Sizin resimlerinizi görmem için sizin de beni mi takip etmeniz gerek yardımcı olurmusunuz
Anladım canım. Ben resim koymadan olmuyor mu acaba. Bu memelerle utanıyorum açıkcası. Ameliyat sonrası koyabilirim sanırım. Özgüven duygumun gelmesi gerek. Ameliyat sonrası izleme alırsın olmadı
Çok karışık olmuş canım fotoğrafının altına biraz yorum yapmıştım , yalnız 260 cc mentorun sitesinde Yok farklı bir marka mı takılacak yoksa ccyi yanlış hatırlıyor olabilir misin? Ben mentorun sitesinden karşılaştırıp bakacaktım ama 340 cc de Yok 260 cc de :))
Göğüs dokun az ve sen de benim gibi zayıfsın, genelde bu boyutta olan kişiler b cup oluyor . Öyle bi makale okumuştum iriler D cup olabilir yapıdan dolayı Çünkü meme de oluyor onlarda , ama narin yapılı olanlar genelde b cup oluyor Çünkü meme de olmuyor . Her 200 cc 1 cup artışa sebep oluyor , 325 cc bana 10-11 cm doku vermişti (kas altı) muhtemelen dolu b cup olursun , ama eğer cildin ve kasların yeterince salarsa küçük c de olabilirsin. Kaç cm doku istiyordun peki ?
Evet atletli olabilir :) yarın çekip koyayımCanım ameliyat öncesi ben atletli fotoğrafımı koymuştum yani çıplak koymak zorunda değilsin hem hepimizin göğsü aşağı yukarı seninkisi gibiydi eğer iyi olsaydı zaten ameliyat olmazdık değil mi utanmana hiç gerek Yok canım benim . Yine de koymak istemezsen sen bilirsin tabii
Tiramisu35 canım bana Natrelle marka koyulacak. Dediğim gibi protez boyutlarını tam hatırlamıyorum sol memeye ya 240 ya 260 cc yüksek profil dedi diye hatırlıyorum. Sağ memene 340 cc falan denerim, daha da fazlası olabilir dedi ve sağ memeye yüksek profil önerdi. Bu arada sende kaç cc var canım, çok hoş olmuş senin maşallah
Doktorum Ferruh Bey canım, yoruma da yazdım, görmüşsündürO fotoğraf ameliyat olduktan 1 ay sonrasına ait aslında albümü bir süreliğine kapatmıştım ama sen ve birkaç kişi izlemeye alınca kendimi kötü hissettim siz de görmek istersiniz diye düşündüm . Bu fotoğraf en sevdiğim foto diyebilirim :)) 325 cc hp . Ama mentor marka . Bu arada doktorun kim merak ettim hem natrelle kullanıyor hem de farklı profil kullanıyor?
Bir de sen doktor musun ? Branşın ne ? Realselfi biliyor musun canım aslında ordan da araştırma yapabilirsin belki senin durumuna yakın olan birilerini bulabilirsin. Hem orda fotoğraflar da var . Fikir edinmiş olursun :)
9 cm yok gibi micanım sen şu an b cupsın ve açıkcası göğüslerini çok beğendim daha önce söylemiştim benimki gerçekten dümdüzdü 1 cm doku vardı sadece . Büyük ihtimalle D cup olacaksın her 200 cc 1 cup artışa sebep oluyor , 300 cc takılsa muhtemelen küçük D cup olursun. Boyun kilon kaç bu arada ? İri kişilerin D , minyonların b cup olması gibi birşey okudum son zamanda mantıklı da geldi açıkcası :))
Tiramisu cnm benim şu mesajın okadar mutlu etti ki beni anlatamammm
Kilomu boyumu sormuşsun 1.56 - 52 kilom ama öyle çıtı pıtı zayıf narin bir yapım yok 38 bedenim vücut hatlarim gayet çıkıntılı :) sadece göğüs yok onuda ful dolgularla halledebildigim kadar hallediyorum işte resimlerde görmüşsündür
Bu cup olayını okadar güzel anlatmışsinki senin dediğin gibi C cup oluyum daha ne isterim , çok çokk teşekkür ederim yorumun için6 Nisan büyük gün kaldı 8 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?