Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben bir de tercih olarak kucuk istedim hep doktorum daha buyuk olabilceğini soledi ama ben hep kuçuk istiodum
kucuk tercih ettim
sen nasıl istiosun suan ki dokun ne durumda
sormak istediğin seyler varsa yardımcı olrum
Benim doktorumda 325cc takalim 350 cc denerim dedi. Benim hem diklestirme hem protez olacak. Diklestirme biraz korkutuyor acikcasi 2 cocugum var ve biraz yerinde duramayan biriyim. Birde kimsenin haberi olmayacak ameliyattan biran once olsun bitsin diyorum beklemekte usandiriyor insani

Benide izlermisiisiniz fotolariniza bakabilirmiyim. Benimde 45.gun oldu ameliyatim. 1 yillik halini merak ettim

Benide izler misin benimde 45gun oldu ameliyat olalı biri bayağı yumuşadı diğeri hala sert ve gergin sanki hep böyle kalacak gibi hissediyorum

cnm benm baya kucuk ben de kucukte direttim doktorum daha buyuk yapalım kaldırır dedi ama
225 cnm benim ki
senin kasaltı mı olacak dikleştirmeyi bilmiyırum ama kaszarıaltı mı kasaltı mı olcaksın ona gore yaşayacaklarını üçaşagı5yukarı soleyim:)

Benide izler misin benimde 45gun oldu ameliyat olalı biri bayağı yumuşadı diğeri hala sert ve gergin sanki hep böyle kalacak gibi hissediyorum
canım daha cok erken benim de doğal durmuodu sert duruodu sürekli değişio
bak benim 10.ay ile bir sene arasında fark var
şimdi yumuşacık baya doğallaştı solemesem anlamaz kimse o gerginliği sertliliği hep geçi merak etme

Arkadaşlar merhaba, 1,5 sene önce Bursa Medikal Parkta oldum ben de. Dr. Polat Biçici tavsiye ederim Bursada ameliyat düşünenlere. Kas altı damla uygulandı bana. Çok memnunum.

5 ay oldu hala üstüne yatamıyorum bi tuhaf rahatsız ... bide bikaç dakika sonra sızlıyo yine yan dönüyorum siz nasıl yatıyosunuz (
En sevdiğim yüzüstü uyumaktı

5 ay oldu hala üstüne yatamıyorum bi tuhaf rahatsız ... bide bikaç dakika sonra sızlıyo yine yan dönüyorum siz nasıl yatıyosunuz (
Benim 80.gun ben birkac gundur kendimi yuz ustu buluorum uyurken biraz batio gibi ama cokta degil 30.gun yan yatmaya baslamistim rahatsiz olmustum birkac gece ust uste deneyince alistim yani 34.gun yan yatmaya baslamis oldum yuz ustude denersem birkac gun onada alisacak gibiyim.yani yavas yavs alistirabilirsin kendini

Ne güzel. Darısı başıma. Cumartesi günü ameliyat olacağım ben de. Fotoğraflarınızı görebilir miyim? Benim de doktorum bana küçük öneriyor. Ben de boşu boşuna olmuş olmak istemiyorum. O yüzden sakıncası yoksa görebilir miyim fotoğrafınızı?

Ben yeni operasyon oldum 20 gün falan oldu 325 taktırdım ama beklediğim gibi diil size önerim olabildikçe büyük taktırın

Dün dr kontrolüm vardı 20 gün oldu operasyon olalı yüz üstü yatabilirsin artık dedi yan yatabiliyorum yüz üstünü henüz denemedim:)

Merhaba canım aynı zamanlarda ameliyat olduk biliyorsundur. Ben yüzüstü yatıyorum sorun olmuyor ancak kalktığımda uyandığımda biraz sızlıyor birkaç dk sonra geçiyor. Onun dışında hiçbir şikayetim yok çok şükür. İyiki olmuşum

Merhaba ben daha bugün üye oldum. Sizi izlemeye aldım ama fotoğraflar görünmüyor. Neden acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…