Hangi doktora gittiniz? Ne kadar ücret istedi? Biraz detay verir misiniz lütfen? Ben de Ankara'dayım ve doktor araştırıyorum şu anYuvarlak highprofil 275cc kas altı. Cumartesi sabah 10.00 ameliyat. Yarın kan vereceğim.
Prof. Dr. Emin Mavili. Ücret bilgisi vermem çok uygun olmaz ama yukarıdaki arkadaşın zikrettiği rakamdan oldukça yüksek.Hangi doktora gittiniz? Ne kadar ücret istedi? Biraz detay verir misiniz lütfen? Ben de Ankara'dayım ve doktor araştırıyorum şu an
Oldukça azMeme dokunuz var mı peki
Ben yeni operasyon oldum 325 hp keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum gerçekten küçük görünüyor bence bir daha görüşün dr unuzla o zahmete değsinOldukça az
ben de geçen hafta ameliyat oldum ve 275 cc.kas altı.Meme dokum olduğu halde bence 275 küçük oldu ki epeyde zayıfımdr.şuan ödemliler ve doktorum %15 daha küçüleceğini söylüyor.İsterseniz cc meselesini bir daha düşünün çünkü ben pişman oldum gibi.Yuvarlak highprofil 275cc kas altı. Cumartesi sabah 10.00 ameliyat. Yarın kan vereceğim.
Buna katılıyorum tam 3 hafta önce kas üstü 375 cc yuvarlak hp oldum dokum çok az vardı ancak bu kadar olurdu diyorum şimdiden küçülür mü diye endiseleniyorum çok iyi karar verinBen yeni operasyon oldum 325 hp keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum gerçekten küçük görünüyor bence bir daha görüşün dr unuzla o zahmete değsin
Emzirmeden sonra 2. Bir operasyon görünüyor bana:)Buna katılıyorum tam 3 hafta önce kas üstü 375 cc yuvarlak hp oldum dokum çok az vardı ancak bu kadar olurdu diyorum şimdiden küçülür mü diye endiseleniyorum çok iyi karar verin
Fotoğraflarınız var mı? Eğer varsa beni izler misin lütfen?Buna katılıyorum tam 3 hafta önce kas üstü 375 cc yuvarlak hp oldum dokum çok az vardı ancak bu kadar olurdu diyorum şimdiden küçülür mü diye endiseleniyorum çok iyi karar verin
5 ay oldu hala üstüne yatamıyorum bi tuhaf rahatsız ... bide bikaç dakika sonra sızlıyo yine yan dönüyorum siz nasıl yatıyosunuz(
En sevdiğim yüzüstü uyumaktı
çok güzel olmuş güle güle kullanın Birşey sormak istiyorum.ameliyat sonrasına göre küçülme ne kadar olduKızlar selam 4.ay fotoları attım bakarmısınız
Teşekkür ederim canım.çok güzel olmuş güle güle kullanın Birşey sormak istiyorum.ameliyat sonrasına göre küçülme ne kadar oldu
ay ben yuzustu yatarım hep zaten ameliyat sonrası sırtustu yatmaya alışık değilim ya sırtustu yatmak en zoruydu ve cok sırt agrısı çekmiştim.5 ay oldu hala üstüne yatamıyorum bi tuhaf rahatsız ... bide bikaç dakika sonra sızlıyo yine yan dönüyorum siz nasıl yatıyosunuz(
En sevdiğim yüzüstü uyumaktı
benim de kuculme olmadı zaten kucuk yaptırmıstım hatta evet biraz daha dolgunlaşıo sanki artık sekillendiğinden veyaTeşekkür ederim canım.
Benim ameliyat sonrası ilk 15 gün çok şişlik oldu ve orantısızdı.1 ayın sonunda eşitlendi sayılır.Son 2 aydır daha dolgun gözüküyorlar,küçülme olmadı bende ameliyat şişlikleri indi ve zamanla daha dolgunlaştı.
canım ben yeni halini koyayım izlicem ya da izleyim yeni halini koyunca bakarsınKızlaar, ben yeni üye oldum siteye ama uzuun zamandır yazılanları okuyordum zaten. Ameliyat olmayı düşünüyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Malum henüz ameliyat olmadığım için öncesi-sonrası fotoğraflarım yok ama ŞİMDİKİ HALİMİ PAYLAŞTIM. Lütfen beni izlemeye alır mısınız? Ben birçok kişiyi izlemeye aldım zaten ama geri dönüş yapmadığınız için göremiyorum.
Merhaba benim de albümüm var 1 hafta oldu ameliyat oldum. Beni de izler misiniz? Süreci merak ediyorumBenide alabilirmisiniz benimde allergan marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?