Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu reklamlarda büyük puntolarla yazili dr larada gittim. Ama inanin hicbir fark yok. Dr muhtesem personel muhtesem hrsey cok cok guzel ve herkes cok cok ilgili guleryuzluydu

Yuvarlak highprofil 275cc kas altı. Cumartesi sabah 10.00 ameliyat. Yarın kan vereceğim.
Hangi doktora gittiniz? Ne kadar ücret istedi? Biraz detay verir misiniz lütfen? Ben de Ankara'dayım ve doktor araştırıyorum şu an

Yuvarlak highprofil 275cc kas altı. Cumartesi sabah 10.00 ameliyat. Yarın kan vereceğim.
ben de geçen hafta ameliyat oldum ve 275 cc.kas altı.Meme dokum olduğu halde bence 275 küçük oldu ki epeyde zayıfımdr.şuan ödemliler ve doktorum %15 daha küçüleceğini söylüyor.İsterseniz cc meselesini bir daha düşünün çünkü ben pişman oldum gibi.

Valla illa büyük diye sinirlari zorlamayin sonrasi coook sıkıntılı olur herseyin limiti belli sizin vucudunuzun teninizin kaldirabilecegi bir limit var onun ustu sıkıntı

Ben yeni operasyon oldum 325 hp keşke daha büyük yaptırsaydım diyorum gerçekten küçük görünüyor bence bir daha görüşün dr unuzla o zahmete değsin
Buna katılıyorum tam 3 hafta önce kas üstü 375 cc yuvarlak hp oldum dokum çok az vardı ancak bu kadar olurdu diyorum şimdiden küçülür mü diye endiseleniyorum çok iyi karar verin

Buna katılıyorum tam 3 hafta önce kas üstü 375 cc yuvarlak hp oldum dokum çok az vardı ancak bu kadar olurdu diyorum şimdiden küçülür mü diye endiseleniyorum çok iyi karar verin
Fotoğraflarınız var mı? Eğer varsa beni izler misin lütfen?

5 ay oldu hala üstüne yatamıyorum bi tuhaf rahatsız ... bide bikaç dakika sonra sızlıyo yine yan dönüyorum siz nasıl yatıyosunuz (
En sevdiğim yüzüstü uyumaktı

Canım ilk Bikaç gün rahatsız hissedebilirsin ama devam edersen alışıyorsun aynı zamanlarda olduk sayılır biliyorsun ben yaklaşık 2 aydır yüzüstü yatıyorum.

çok güzel olmuş güle güle kullanın Birşey sormak istiyorum.ameliyat sonrasına göre küçülme ne kadar oldu
Teşekkür ederim canım.
Benim ameliyat sonrası ilk 15 gün çok şişlik oldu ve orantısızdı.1 ayın sonunda eşitlendi sayılır.Son 2 aydır daha dolgun gözüküyorlar,küçülme olmadı bende ameliyat şişlikleri indi ve zamanla daha dolgunlaştı.

Kızlaar, ben yeni üye oldum siteye ama uzuun zamandır yazılanları okuyordum zaten. Ameliyat olmayı düşünüyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Malum henüz ameliyat olmadığım için öncesi-sonrası fotoğraflarım yok ama ŞİMDİKİ HALİMİ PAYLAŞTIM. Lütfen beni izlemeye alır mısınız? Ben birçok kişiyi izlemeye aldım zaten ama geri dönüş yapmadığınız için göremiyorum.

5 ay oldu hala üstüne yatamıyorum bi tuhaf rahatsız ... bide bikaç dakika sonra sızlıyo yine yan dönüyorum siz nasıl yatıyosunuz (
En sevdiğim yüzüstü uyumaktı
ay ben yuzustu yatarım hep zaten ameliyat sonrası sırtustu yatmaya alışık değilim ya sırtustu yatmak en zoruydu ve cok sırt agrısı çekmiştim.
bana doktorum yuzustu yatma dedi
ama zaten kimse yuzustu yatmasın kırısıklıklar cabuk yaslanma yuzustu yatma baya etkilio felan
benyatıyrm yuzutu canım
sole yapıom yastıgı bıraz yukseltiom felan bi şekliller
memenın ustune direkt olrak tum yukum binmesin die anladın mı
ustune yatıom ama yuksekte oldugu için kafam tam da ezilmiolar
ben imkansız yuzustu yatmadan uyuyamam cunku

benim de kuculme olmadı zaten kucuk yaptırmıstım hatta evet biraz daha dolgunlaşıo sanki artık sekillendiğinden veya

canım ben yeni halini koyayım izlicem ya da izleyim yeni halini koyunca bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…