Merhaba benim de albümüm var 1 hafta oldu ameliyat oldum. Beni de izler misiniz? Süreci merak ediyorumKııızlar foto yükledim benim 325cc 350 cc olanlar beni izleyebilir mi
Ben de 325 cc taktırdım 1 hafta önce. Bana da büyük geliypr şuan da. Siz neden memnun olmadınız 325 ten?Dün dr kontrolüm vardı 20 gün oldu operasyon olalı yüz üstü yatabilirsin artık dedi yan yatabiliyorum yüz üstünü henüz denemedim:)
İzledim seni.1 hafta oldu benim de albümüme bakabilirsinKızlaar, ben yeni üye oldum siteye ama uzuun zamandır yazılanları okuyordum zaten. Ameliyat olmayı düşünüyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var. Malum henüz ameliyat olmadığım için öncesi-sonrası fotoğraflarım yok ama ŞİMDİKİ HALİMİ PAYLAŞTIM. Lütfen beni izlemeye alır mısınız? Ben birçok kişiyi izlemeye aldım zaten ama geri dönüş yapmadığınız için göremiyorum.
ameliyattan önceki halimi bulursa ekliycem:) yuvarlak,275 cc konuldu aslında ve kas altı.koltuk altı kesisi ile.Önceden az da olsa meme dokum vardı.cok zayıfım ben o yüzden büyük gelmiş olabilir:)bana küçük geliyor çok teşekkür ederim:)Kozmonut senin ameliyattan önceki fotoğrafların da var mı canım? Önceden nasıldı ve kaç cc takıldı? Yuvarlak mı bi de? Şu anki halin şekil olarak çok güzel. Sadece biraz büyük geldi gözüme. Çok geçmiş olsun
İşe erken dönemde başlamıycam hayır çünkü hemşireyim ve iş yükü ağır.Hastanemde tolere ediyor zaten.Yani rutin de bir ağrı yok.Kesi yeri çok küçük olduğu için onunla alakalı da sıkıntı yok.Ağrı değil de arada batma oluyor ve sırt üstü yatmak sıkıntılıKoltuk altı kesisi mi yaptırdın? Meme altından yapılana göre daha zordur diye tahmin ediyorum öyle mi? Bi de çok ağrın sızın oluyor mu? Şu an ne haldesin? İşe gidebilecek duruma geldin mi?
Kas altina mi konuldu ben 4. Gunumdeyim ellerimi kaldirirken hassasiyet var yataktan kalkarken biraz zorlaniyorum ne zaman geciyor bunlar tam olarakBen de 325 cc taktırdım 1 hafta önce. Bana da büyük geliypr şuan da. Siz neden memnun olmadınız 325 ten?
Evet kas altına konuldu,6.gündeyim bende de o hassasiyet var ne yazıkki ve doktor bi süre daha devam edeceğini de söyledi.Yani bi 10 gün daha sabretmemis gerekiyor.Kas altina mi konuldu ben 4. Gunumdeyim ellerimi kaldirirken hassasiyet var yataktan kalkarken biraz zorlaniyorum ne zaman geciyor bunlar tam olarak
Benim dokum yok gibiydi 325 bana ufak geldi r tık daha büyük olabilirdi 23 gün oldu benimdeBen de 325 cc taktırdım 1 hafta önce. Bana da büyük geliypr şuan da. Siz neden memnun olmadınız 325 ten?
1 haftadan sonra daha hızlı bir iyileşme oluyor benim sürecim öyle olduKas altina mi konuldu ben 4. Gunumdeyim ellerimi kaldirirken hassasiyet var yataktan kalkarken biraz zorlaniyorum ne zaman geciyor bunlar tam olarak
Benimde dokum cok azdi yuvarlak high profile 325 kondu dr ameliyaa girmeden 300 koyarim demisti ben 350 demistim iyiki 325 koymus 350 koysaydi durumum daha agir olurdu heralde bana bu yeter de artar bileBenim dokum yok gibiydi 325 bana ufak geldi r tık daha büyük olabilirdi 23 gün oldu benimde
ben 225 yaptırdım bana bile kocaman balon gibi geliodu bence suan sert sekilsiz kaskatı durdugundanBen de 325 cc taktırdım 1 hafta önce. Bana da büyük geliypr şuan da. Siz neden memnun olmadınız 325 ten?
Evet kaskatı aşağı inince inşallah çok büyük olmazben 225 yaptırdım bana bile kocaman balon gibi geliodu bence suan sert sekilsiz kaskatı durdugundan
Kas altı.. 1. Haftadayım ben dünden beri çok rahatım. Ağrım acım kalmadı. İnşallah siz de rahatlarsınız biran önceKas altina mi konuldu ben 4. Gunumdeyim ellerimi kaldirirken hassasiyet var yataktan kalkarken biraz zorlaniyorum ne zaman geciyor bunlar tam olarak
Arkadaşlar merhaba çok uzun zamandır ben de ameliyat olmayı düşümüyorum.buradaki 5bin sayfayıda okudum nerdeyse :) 2 hafa önce muayene oldum büyük ihtimalle 300 cc takılcak.subat sonu gibi ameliyat olucam desteğinize ihtiyacım var zar altı olucak iş yerinden 1 hafta izin alabiliyorum 7. Gün iş başı yapabilir miyim? Döndüğümde iş yerinde hareketlerimden anlaşılır mı? Zar altı olanların bilgilerine ihtiyacım varr
Kas altı değil biraz daha farklıymış kas zarı altı olarak geçiyor.masa başı iş yapıyorum sadece dosya falan kaldırmam zor olur mu bilemiyorum iş yerindeki kimse bilmicek umarım anlaşılmaz.çok şanslısınız 10 günde kendime gelemedim diyeni çok duydum umarım sizin gibi olur benimdeKas altı olucak galiba. Ben 4 hafta önce oldum ve 3.gün rahatlikla kimildadim. Yani 7 günde bende agri sizi kalmamıştı. İşiniz masa başıysa sorun olmaz galiba.
sizi çok takip ettim süreçlerinizi biliyorumÖzdencim benide takip et artık aynı ölcülerdeyiz merak ettim sende nasıl duruyo
Hangi doktora ameliyat olacaksınız? Fiyat paylaşabilir misiniz?Arkadaşlar merhaba çok uzun zamandır ben de ameliyat olmayı düşümüyorum.buradaki 5bin sayfayıda okudum nerdeyse :) 2 hafa önce muayene oldum büyük ihtimalle 300 cc takılcak.subat sonu gibi ameliyat olucam desteğinize ihtiyacım var zar altı olucak iş yerinden 1 hafta izin alabiliyorum 7. Gün iş başı yapabilir miyim? Döndüğümde iş yerinde hareketlerimden anlaşılır mı? Zar altı olanların bilgilerine ihtiyacım varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?