Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Zar altini hic duymadim...ama sonucda kasin altina koyulacak galiba. Benim bildiğime göre kas üstü daha rahat. Ben kas alti yaptırdım ve 3 gün alışverişe ciktim ve banyoyu temizledim, yer vs. Sildim. Zaten ağrı kesici veriyor doktor. Yük kaldirmam yasakdi. Ama benim doktorum 10 kilo fazlasi demişti. Bende kimse fark etmedi. İş yerinde hafif grip numarasi yaparsiniz...
Kendinize positiv telkin verin. Gerçektende aldığım en iyi karardi. Hic korkmaniza gerek yok. Sonuc mükemmel olucak

Gerçekten çok teşekkür ederim insan böyle zamanda sizin gibi deneyimlerini paylaşanlara çok ihtiyaç duyuyor umarım benimde öyle geçer yıllardır hayalini kuruyorum ve artık karar verdim.sanırım sırt tutulması hareketlerde kısıylanma dik duramama vs oluyomuş belim tutuldu falan demeyi düşünüyorum bende :)

Hangi doktora ameliyat olacaksınız? Fiyat paylaşabilir misiniz?
İzmirde ufuk bilkaya olucam daha önce 1 drla görüştüm içime sinmedi çok tavsiye aldım ufuk bilkaya gittim ve direk ondan karar kıldım yaptıran çok tanıdığım var hepsi çok memnun.fiyat vermem doğru olmaz diye düşünüyorum ama bi arkadaş 5 bin demiş onun oldukça üstünde kalıyor fiyat

M Medusamatii sanırım sizde kas zarı altı olmuştu siteyi tam çözemediğim için yanlış yerden size yazdım sanırım :) kas zarı altı sizde okumuştum daha önce tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz

Yanlış birşey yaptım:) bildiğim kadarıyla kas zarı altı kas altına göre daha az ağrılı geçiyor kas altı olupta 1 hafta sonra işe başlayan çok arkadaşım oldu hiç endişelenmeyin 7 gün sonra çok rahat işinize dönersiniz C Ceku1814

Merhaba evet kas zarı altı oldum çok ağrılı geçti özellikle yataktan kalkarken öldüm öldüm dirildim :)) ve 2 hafta işyerinden izin kullandım .ilk hafta ödem ağrı ve şişlikleriniz yavaş yavaş azalır ikinci hafta kendinize gelirsiniz ciddi bir ameliyat oluyosunuz ve 1 hafta kesinlikle yeterlı değil 2 hafta ideal..benim ameliyat olucaklara tavsiyem o hayal ettiğiniz mankenlerin göğüsleri çok büyük cc’ler olabilicek en büyük cc yi isteyin ikincisi ameliyat sürecinizde bol bol dinlenin gezmeyin ben bu hatayı yaptım ...bol bol vitaminli ve protein ağırlıklı beslenin asla spor filan yapmayın (ben bel ağrım için çok hafif squat yapmıştım ilk hafta )

canım ben de sımdıkı hallerını yukledım senı ızlemeye laıyorum sen kac cc dusunuyorsun nerde kıme amelıyat olucaksın

Kas altı.. 1. Haftadayım ben dünden beri çok rahatım. Ağrım acım kalmadı. İnşallah siz de rahatlarsınız biran önce
canım benı de ızlemeye alırmısın 325 cc nasılduruyor merak edıyorum

Kızlar selam 4.ay fotoları attım bakarmısınız
canım bende gorebılırmıyım albumunu. bende arastırıyorum ama kararsızım 300 cc kucuk gelır dıyorlar onun ıcın ıyı dusunup karar vermem gerekecek

Harika görünüyor ilk zamanlara göre epey dolgun gözüküyor küçülüyor diyorlar bu dogru değil o zaman epey dolgun duruyor güle güle kullanın
Teşekkür ederim,küçülme olmuyor aksine kendini salınca daha dolgun gözüküyor.İlk günler çok büyük oldu bunlar diye çok ağlamıştım ama ödemler indikçe şekillenmeye başladı gözümde alıştı tabi :)

Selam bende persembe olacagim 325cc dedi doktor ama 350cc deneyecegim dedi. Diklestirmeyle beraber olacak. Benide izlermisiniz.

Umarım öyle olur ameliyat korkumu geçtim iş stresine girdim :) kafamda bir sürü soru kazaktan anlaşılır mı ya hareketlerimden tahmin ederlerse rezil olurum @Ozden21

Evet hahahah olaylı geçti benim biraz siz ameliyat öncesi fotoğrafı paylaşırmısınız.. ha birde neden kas zarı altı yönetimini seçti doktorunuz
Ölçümler yapıldı meme üstü dokum yeterli olduğu için zar altı olabilirmiş kas altı çoğunlukla yapıyorum ama uygun hastalar için zar altını tercih ediyorum iyileşme süreci daha ağrısız oluyo dedi. Canım bugün foto yüklicem mutlaka bir de sende zayıftın sanırım ben çok zayıfım 325 denerim dedi istemedim büyük olur diye...seninkileri görmem mümkün mü ? Hep yazyıyosun büyük isteyin küçük olfu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…