• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba evet kas zarı altı oldum çok ağrılı geçti özellikle yataktan kalkarken öldüm öldüm dirildim :)) ve 2 hafta işyerinden izin kullandım .ilk hafta ödem ağrı ve şişlikleriniz yavaş yavaş azalır ikinci hafta kendinize gelirsiniz ciddi bir ameliyat oluyosunuz ve 1 hafta kesinlikle yeterlı değil 2 hafta ideal..benim ameliyat olucaklara tavsiyem o hayal ettiğiniz mankenlerin göğüsleri çok büyük cc’ler olabilicek en büyük cc yi isteyin ikincisi ameliyat sürecinizde bol bol dinlenin gezmeyin ben bu hatayı yaptım ...bol bol vitaminli ve protein ağırlıklı beslenin asla spor filan yapmayın (ben bel ağrım için çok hafif squat yapmıştım ilk hafta )
Yaa gerçekten mii:( of 2 hafta izin almam mümkün değil en fazla 5 gün alabiliyorum h.sonu dahil olunca 7 gün oluyor anca...ya ameliyttan vazgeçmem gerekir yada risk alıp olucam işe gidicem paşa paşa acı çekicem.275-300 dedi dr ama 325 denerim dedi ben 325 istemedim çok zayıfım aşırı büyük olur diye korkuyorum

İzlemeye aldım. Çok ödemliyim şuan o yüzden yaniltmasın ama sizi..
canım gordum resımlerını evet cok odemın var ama zamanla sıslıkler ındıkten sonra dahaguzel olacaklardır emınım. boy ve kılonuz kactı

Ameliyat sonrası ağrı ve iyileşme herkeste aynı değil. Bir arkadaşım 2-3 haftada kendine gelebildi, ben 5 günde... o yüzden şimdiden bunu düşünmeyin bence

Evet çok yeni. Teşekkür ederim. bugün fotoğraf ekliycem şimdiki halini. Ödemler azaldıkça normal görünmeye başlıyor
tamam canım . zaman gectıkce odemler ınecektır daha guzel bı goruntu olusacaktır emınım. bıraz sancılı bı surec ama degıyor herseye

Yaa gerçekten mii:KK43: of 2 hafta izin almam mümkün değil en fazla 5 gün alabiliyorum h.sonu dahil olunca 7 gün oluyor anca...ya ameliyttan vazgeçmem gerekir yada risk alıp olucam işe gidicem paşa paşa acı çekicem.275-300 dedi dr ama 325 denerim dedi ben 325 istemedim çok zayıfım aşırı büyük olur diye korkuyorum
Çok zayıfsanız ve büyük bir meme düşünmüyorsanız bence 325 seçmeyin. 275-300 de gayet ideal bir meme boyutu bence

tamam canım . zaman gectıkce odemler ınecektır daha guzel bı goruntu olusacaktır emınım. bıraz sancılı bı surec ama degıyor herseye
İlk 3 gün herkes pişman oluyormuş bu doğru. Gerçi ben pişmanlık duymadım ama biraz asabım bozulmuştu o da rahat hareket edememekten.. şimdi iyi ki diyorum ve 8. Günüm olmasına rağmen

Çok zayıfsanız ve büyük bir meme düşünmüyorsanız bence 325 seçmeyin. 275-300 de gayet ideal bir meme boyutu bence
48 kiloyum 1:69 boyum. Sizin fotolarınıxa baktım daha çok yeni 8 gün olmuş silikonlar daha aşağıya inicek oturucak ama olsun ödemli hali bile eminimki önceki halime göre sizi mutlu ediyordur :)

İlk 3 gün herkes pişman oluyormuş bu doğru. Gerçi ben pişmanlık duymadım ama biraz asabım bozulmuştu o da rahat hareket edememekten.. şimdi iyi ki diyorum ve 8. Günüm olmasına rağmen
Şuan çalışıyo olabilir miydiniz düşününce :) tam 8. Gün iş başıyımm

Evet hahahah olaylı geçti benim biraz siz ameliyat öncesi fotoğrafı paylaşırmısınız.. ha birde neden kas zarı altı yönetimini seçti doktorunuz
Beni izler misiniz ben önceki halini paylaşıcam :) sanırım size baktıktan sonra 300 ccden vazgeçip 325 isticem

48 kiloyum 1:69 boyum. Sizin fotolarınıxa baktım daha çok yeni 8 gün olmuş silikonlar daha aşağıya inicek oturucak ama olsun ödemli hali bile eminimki önceki halime göre sizi mutlu ediyordur :)
Ben 1.60 boy, 50 kiloyum. Siz benden zayıf ve uzunsunuz. Tabiki de bu hali öncekine göre mutlu ediyor. Dümdüzdüm çünkü

Back
X