Benim kas alti 325 high profile mentor marka yuvarlak puruzluSenin kas altı miydi kuzu yoksa kas üstü mu iyi olmana sevindim bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kas alti 325 high profile mentor marka yuvarlak puruzluSenin kas altı miydi kuzu yoksa kas üstü mu iyi olmana sevindim bu arada
Yok valla gram agri cekmedim sadece bi kac gün kolumu kaldiramadim bide baski vardi gögüslerimde sanki tas koymuslar gibi ama öldüm bittim diyenlerden degilim sukürYok bence daha büyük olmadığı iyi olmuş daha doğal duruyor güle güle kullan sağlıkla insallah cok ağrı çektin mi canim Kas altıydı sanırım
Anladım canim mutlu musun memnun musunBenim kas alti 325 high profile mentor marka yuvarlak puruzlu
Harikasın sen tebrik ederim seni değmiş güle güle kullan sağlıklaYok valla gram agri cekmedim sadece bi kac gün kolumu kaldiramadim bide baski vardi gögüslerimde sanki tas koymuslar gibi ama öldüm bittim diyenlerden degilim sukür
Tek basima almanyadan istanbula geldim 4 gün kaldim hatta bos bavullan gelmistim tasiyamam diye bavulu doldurdum alisveris yaptim![]()
Olur insallah ama seninkiler masallahi var zatenCanım fark çok bariz yani sen acaba istisna misin hepimizinki böyle olur mu küçülmesin de büyümese de olur![]()
Bende şöyle demeyi düşünüyorum dr a bana kalsa evet dolgun olsun hocam ama en doğru ölçüyü siz bilirsiniz vücuduma anatomik yapıma nasil bir göğüs olursa hangisini kaldırırsa öyle yapalım demeyi düşünüyorumBen bir de şunu söylemek istiyorum hepimiz büyük olsun istiyoruz doktoruma dolu dolu olsun dedim yani biz hiç boyutunu bile konuşmadık cildim o kadar gerilmiş ki daha büyüğü yırtacak gibi gözükür zaten ölü deri atıyor suan göğüslerim ve üst yerleri parlıyor 375 cc çok zorlamıs belli ki bir de bu var yani istiyoruz ama cilde uygun mu vücuda göğüs kafesine bence kimse başkasıyla kendini kıyaslama yapmasın
Koltuk altini bir daha dusun derim. Bazi dr lar onlar icin basit oldugu icin sanirim ben Boyle yapiyorum diyip cikiyor. Ama benden sana tavsiye koltuk alti biraz ? Iyice arastir o zaman. Kas alti evet cok agrili sıkıntılı oluyor iyilesmesi de zaman aliyor ama ilerleyen zamanlar icin en iyisi ben cok arastirdim. Evet iz cok kalmiyor koltuk altinda ama emin ol meme alti kesisinde de 4 cm kadar bir kesi yeri oluyor o da zamanla soluklasiyor hic belli olmuyorBenim kas alti 325 high profile mentor marka yuvarlak puruzlu
Teşekkür ederimOlur insallah ama seninkiler masallahi var zaten![]()
Cok sukur 8 gunumdeyim somdilik hersey yolundaAnladım canim mutlu musun memnun musun
Beni de izler misiniz ? Bana da yüksek ihtimalle 300 olucak 325 i denerim dedi.sizin ameliyat olalı ne kadar oldu?küçülürler biraz daha. bana 300cc kas altı takıldı. izledim sizi
MasallahCok sukur 8 gunumdeyim somdilik hersey yolunda
Merhaba geçmiş olsun darısı bizimde başımıza inşallah :) yeni olanlara hep soruyorum emin olmak istiyorum.. 8. Gün iş başı yapılabilcek hale geliniyor mu? Ben durmaksızın çalışıyorum masa başında bilgisayarda sizce yapılabilir mi çok zorlanır mıyım? Az izin alabiliyorum ve iş yerinden kimse bilmicek dönünce anlaşılır mı?kusura bakmayın çok soru sordum ama her saniye aklımda bunlar varCok sukur 8 gunumdeyim somdilik hersey yolunda
Siz böyle diyince ameliyatı bidaha düşünmeye başladımmyani ben narkozdan uyandığımda
ne zaman ameliyata giricem demişim hemşireye, önümdeki füzeleri farketmemişim bile.
ağrı falan da yok tabi anlamadım
ilk gün dedim ki bu muydu o kadar abarttıkları ağrı.
ağrı kesiciyi dayamışlar tabi hep böyle olucak sanıyorum falan.
geceye doğru ağrılarım başlayınca stres oldum. ertesi gün taburcu oldum 5 saat yol gittim (ameliyatımı başka bi şehirde olmuştum)
o araba tümseklerden geçtikçe benim gözlerim doluyordu
ne günlerdi ya. yemeğimi 10 gün annem yedirdi duşumu o aldırdı.
korkutmak istemem ama ben yaşadıklarımı anlatmalıyım diye düşünüyorum.
sabahları yataktan babam kaldırıyordu, zaten oturarak uyudum ben 10 gün kadar.
arkamda 4-5 tane yastık vardı. babam sırtımdan tutup doğrultuyodu beni ama o acıyı anlatamam size
dikişlerin ağrısı falan değil kesinlikle, göğüslerim ağırlıktan yere düşücekti sanki, yer çekimi o kadar çekiyodu ki kopup düşceklerdi nerdeyse![]()
Benim bi arkadaşım ameliyattan 2 sene sonra doğum yaptı hiçte sorun olmadı çok güzel emzirdi bebişini.kas altı veya üstü olarak emzirmeyi etkilemiyor.meme ucundan ameliyat olunca süt kanalları açısından riskli olduğunu söylemişti doktorum.ki artık neredeyse meme ucundan silikon takan kalmadı bile.en sağlıklısı meme kesi altı kızlar inanılmaz araştırdımKızlar ileride emzirmek açısından fark ediyor mu kas altı ya da üstü olması?
Ne kadar şanslısınızz:) vücut direncine göre herkesin ayaklnması değişiklik gösteriyor sanırım sizin adınıza çok sevindim.Yok valla gram agri cekmedim sadece bi kac gün kolumu kaldiramadim bide baski vardi gögüslerimde sanki tas koymuslar gibi ama öldüm bittim diyenlerden degilim sukür
Tek basima almanyadan istanbula geldim 4 gün kaldim hatta bos bavullan gelmistim tasiyamam diye bavulu doldurdum alisveris yaptim![]()
Bende korkmaya başladım halbuki iki tane sezaryen oldumSiz böyle diyince ameliyatı bidaha düşünmeye başladımmben 8. Gün iş başı yapıcam 10 günüm bile yok ameliyattan sonra.bana da annem bakıcak
ay olup bitsekte rahatlasak her saniye aklımda sorular.narkozdan uyanma anı korkutuyor beni
Sizce neden en sagliklisi meme alti kesisi acaba cok arastirdim demissiniz nedenleri cok merak ettim. Rica etsem biraz bahsedebilir misiniz? Benim doktorum koltuk alti kesi yontemiyle ameliyat yapan bi doktorBenim bi arkadaşım ameliyattan 2 sene sonra doğum yaptı hiçte sorun olmadı çok güzel emzirdi bebişini.kas altı veya üstü olarak emzirmeyi etkilemiyor.meme ucundan ameliyat olunca süt kanalları açısından riskli olduğunu söylemişti doktorum.ki artık neredeyse meme ucundan silikon takan kalmadı bile.en sağlıklısı meme kesi altı kızlar inanılmaz araştırdım