Benim de kas zarı altı olucak dr bunun için uygun olduğumu söyledi.ölçüm ve dokudaki cmlere göre değişiyor sanırım kas zarı altı için uygunsunuz dedi.izmirde ama benim yerimKas zarı altı ameliyat olan kimler var?
Kas zarı altı ameliyat yapan doktorlar kimler? İstanbulda 2 tane var benim bildiğim ama ben Ankarada arıyorum. Var mı bilgisi olan?
Yaaa kas zarı altı mıı? SüpeeerBenim de kas zarı altı olucak dr bunun için uygun olduğumu söyledi.ölçüm ve dokudaki cmlere göre değişiyor sanırım kas zarı altı için uygunsunuz dedi.izmirde ama benim yerimankarada maalesef bilmiyorum
Merhaba kızlar dün 3 te girdim 4:15 te uyandım dün baya iyiydim ağrım pek yoktu ama buğün kas altı olunca gerginle eve cıktım çok hareket edemiyorum ama şükür atlattımHarika olucaklar sizinkileride heyecanla bekliyoruz :)) inşallah
Canım merhaba dün çıkınca cok ağrım yoktu 350 takmış doktorum eve geldim buğün ilaçlarımı 8 de alıcam şuan baskı var ağırlık var umarım bir an önce gecerCanım naptin şuan ameliyatta olmalısın çıkınca haber ver meraklaniriz
Evet ciltten cilde degisior benim iki gun sonra uc ay olacak amaliyat olali ama sanki bir hafta olmus gibi amaliyat izleri benimde sivilce ucuk izleri aylarla gecmez bide doktor baya bi desmis meme kesisini bence hc kapanmiycak o yaraTatlım o doktor meme altından da yapıyor ameliyatı. Sana özelden göndermiştim ya aynı doktorun meme altından ameliyat ettiği bir arkadaşımın fotosunu. Ben de meme altından daha iyi olduğu izlenimine kapıldım.
1) Meme altı kesisi daha çok tercih ediliyor. Eğer koltuk altı kesisi daha iyi sonuç verseydi o daha çok tercih edilirdi.
2) Bir başka sitede koltuk altından koyulan silikonların ameliyat esnasında fark edilmese de memenin yapısı ve silikon artık oturunca (6 aydan sonra) asimetrik oluşunun gözlendiğinden bahsediliyor. Yukarıda bir arkadaş daha bahsetmiş aynı durumdan.
3) Herkesin cilt yapısına göre değişiyor izlerin ne kadar iyileşeceği. Mesela benim cildimdeki sivilce izlerinin bile iyileşmesi çok uzun sürüyor. Ben yazın sürekli ip askılı kıyafetler giyiyorum. Koltuk altımdaki bir izin görünmesi, meme altımdaki bir izin görünmesinden daha yüksek ihtimal. Meme altındaki iz ancak bikiniliysen görünür. Dolayısıyla koltuk altı kesisi ile ameliyat olmuş ve izleri çok belirsiz olan birini görmek bile beni ikna etmeyecektir çünkü ben cildime güvenmiyorum.
Ben hala takmiorum sutyen ya seklini falan bozarim die kac aydi bu balenli destekli sutyen kullanma zamani?75C ve 80a ikiside oluyo tabi destekli desteksiz fark ediyo ben hala çoğu zaman ameliyat sütyeniyle geziyorum nefret ediyodum ama şuan en rahat onunlayım :)))
Sağolunn Ufuk Bilkaya olucamHayırlı olsuuun. Hangi doktora?
Evet meme altı olucak :) umarım ameliyat esnasında bi sorun olmazda zar altı yapmaktan vazgeçmez..Yaaa kas zarı altı mıı? SüpeeerUmarım benim de öyle oluuur. Meme altından mı olacak kesi?
Hayırlı olsun darısı banaKızlaaaar ameliyat günü aldımmm 9 şubat cumartesi oluyorum hayırlısıysa :))))
Cok geçmiş olsun en zoru bitti canim haberdar et durumundanCanım merhaba dün çıkınca cok ağrım yoktu 350 takmış doktorum eve geldim buğün ilaçlarımı 8 de alıcam şuan baskı var ağırlık var umarım bir an önce gecer
Aminn hepimizeHayırlı olsun darısı bana
2. Aydan sonra kullanin zaten balenli ve destekli kullanamazsiniz istesenizde ben destekli giyince ilk aylarda igne batmasi gibi acitiyodu gogsumuBen hala takmiorum sutyen ya seklini falan bozarim die kac aydi bu balenli destekli sutyen kullanma zamani?
Yaa çok geçmiş olsuun. Umarım iyileşirsiniz çabucak. Kesi yerinin fotosunu paylaştınız mı hesabınızda?Evet ciltten cilde degisior benim iki gun sonra uc ay olacak amaliyat olali ama sanki bir hafta olmus gibi amaliyat izleri benimde sivilce ucuk izleri aylarla gecmez bide doktor baya bi desmis meme kesisini bence hc kapanmiycak o yara
Beni de izler misiniz?küçülürler biraz daha. bana 300cc kas altı takıldı. izledim sizi
Siz nasıl oldunuz ? Daha iyi misiniz?Beni de izler misiniz?
Ben çok iyiyim, hiç ağrım sızım yok. Hatta doktorum çok hareketlisin diye kızdı. Bir süre daha dikkatli ol dedi.Siz nasıl oldunuz ? Daha iyi misiniz?
Siz ne zaman ameliyat olmuştunuzBen çok iyiyim, hiç ağrım sızım yok. Hatta doktorum çok hareketlisin diye kızdı. Bir süre daha dikkatli ol dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?