11 ocakta oldumSiz ne zaman ameliyat olmuştunuz
Aa 13 gün olmuş cok sevindim iyi olmanıza11 ocakta oldum
Oo çok sevindim süpeeer :)Ben çok iyiyim, hiç ağrım sızım yok. Hatta doktorum çok hareketlisin diye kızdı. Bir süre daha dikkatli ol dedi.
Fotolarınızı gördüm cok basarili güle güle kullanin sağlıkla11 ocakta oldum
Çok teşekkür ederim. Zaman hızlı geçiyor :))Aa 13 gün olmuş cok sevindim iyi olmanızageçmişler olsun tekrar
Ne güzel bana Gecmiyo hic bi an once nisan gelsinnnÇok teşekkür ederim. Zaman hızlı geçiyor :))
Kas altı oldum. Dual plane denen yöntem. İlk 3 gün zor ama dayanılmayacak gibi değil. 4. Ginden itibaren hızla iyileştim.Fotolarınızı gördüm cok basarili güle güle kullanin sağlıkla
kas altı olmuşsunuz zor oldu mu banada kas altı diyor drlar
Bir bakmışsınız olmuş bitmiş bile :))Ne güzel bana Gecmiyo hic bi an once nisan gelsinnn
Ohh ohh ne güzel Ben biraz tedirginim deKas altı oldum. Dual plane denen yöntem. İlk 3 gün zor ama dayanılmayacak gibi değil. 4. Ginden itibaren hızla iyileştim.
Yaaa insallahhhBir bakmışsınız olmuş bitmiş bile :))
Anlıyorum ben de çok tedirgindim. Zamanım hep bu forumda geçti. Ama herkes farklı, kimi hiç ağrım olmadı diyor kimi haftalarca kendine gelemiyor. Yalnız şunu söyleyebilirim ağrınız çok olursa da sürekli ağrı kesicilerle bastırıyorlar ve 3 gün çok hızlı geçiyor. Korkmayın o yüzdenOhh ohh ne güzel Ben biraz tedirginim de
Teşekkür ederim :))Oo çok sevindim süpeeer :)
Beni de izler misin canımFotolarınızı gördüm cok basarili güle güle kullanin sağlıkla
Evet galiba bünyeden bünyeye değişiyor kimi kolay atlatıyor kimi zor umarim sizin gibi Bend e kolay bir şekilde atlatabilirim dediginiz gibi ağrım cok olursa ağrı kesiciler varAnlıyorum ben de çok tedirgindim. Zamanım hep bu forumda geçti. Ama herkes farklı, kimi hiç ağrım olmadı diyor kimi haftalarca kendine gelemiyor. Yalnız şunu söyleyebilirim ağrınız çok olursa da sürekli ağrı kesicilerle bastırıyorlar ve 3 gün çok hızlı geçiyor. Korkmayın o yüzden
Seni izliyorum canim senin fotoları da gördüm güle güle kullan sağlıkla insallahBeni de izler misin canım
İnşallah kolay geçer ama çok çok ağrılı olsa insanlar protezlerini daha büyüğüyle değiştirirler mi? Bir daha cesaret edebilirler mi? Böyle düşünün. Gerçekten çok zor değil.Evet galiba bünyeden bünyeye değişiyor kimi kolay atlatıyor kimi zor umarim sizin gibi Bend e kolay bir şekilde atlatabilirim dediginiz gibi ağrım cok olursa ağrı kesiciler var
Yeni cikan demissiniz. Bunun eksileri artilari seneler icinde belli olur. Su an mevcut kullanilan silikonlar bile senelerdir yok soyleydi yok boyleydi derken daha yeni guvenilir oldugu soyleniyor. Pek itibar edip kafanizi karistirmamanizi oneririmBi arkadaş burda yeni çıkan silikon implantlardan bahsetmişti: B Lite
Bunun özelliği normal silikona göre %30 daha hafif olması dolayısıyla daha hızlı iyileşmesi demişti. Ve mantıken yıllar içinde sarkma da daha az oluyormuş. Aklıma geldi de şimdi bi araştırma yaptım nette ama pek bir şey bulamadım. Yeni bir teknoloji olduğu için henüz yaygın değil sanırım. Siz bu konuda bir şey biliyor musunuz? B lite kullanan hekimler var mı bildiğiniz?
Ben de görebilir miyim fotoğraflarınızı eidaa?Fotolarınızı gördüm cok basarili güle güle kullanin sağlıkla
Fotoğraf paylaşırsanız takip edebilirim. Erkek üye olanlara karşı böyle bir önlem alıyoruz malesef.Ben de görebilir miyim fotoğraflarınızı eidaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?