Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Anladım. Daha 4. Günüm olduğu için fotoğraf yüklemedim. Kaçıncı gün böyle güzel göründü gözünüze?
2 hafta oldu benim hala çok beğendiğimi söyleyemem aslında. Çünkü henüz çok yapay duruyor. Aşağıya inip, yumuşaması lazım. Birbirine yaklaştıramıyorum mesela o kadar sert şuanda..

İnşallah kolay geçer ama çok çok ağrılı olsa insanlar protezlerini daha büyüğüyle değiştirirler mi? Bir daha cesaret edebilirler mi? Böyle düşünün. Gerçekten çok zor değil.
Hiç böyle düşünmemiştim haklisin galiba

2 hafta oldu benim hala çok beğendiğimi söyleyemem aslında. Çünkü henüz çok yapay duruyor. Aşağıya inip, yumuşaması lazım. Birbirine yaklaştıramıyorum mesela o kadar sert şuanda..
Daha çok yeni canim ki bence su haliyle bile cok iyi

Arkadaslar ben ne zaman duz tek yastikla yatabilirim popom curudu resmen yari oturur yatmaktan
Ağrın devam ediyor mu? Ben hergün biraz daha yatar pozisyona geçerek alıştırdım kendimi. Kademe kademe :)) öyle dene istersen. Çünkü sırtım popom bitmişti artık dayanadım

kızlar benim 20 gün korkunç ağrım oldu. hatta saçlarımı bile toplamak için kaldıramıyordum kollarımı.Ama diğer arkadaşlarımın çok kısa sürdü, 2 gün sonra dışarı çıkan gezen tozan vardır. Bünyeye göre değişiyor

Ya sizin nasil kaç cc kas altı mı

Ağrın devam ediyor mu? Ben hergün biraz daha yatar pozisyona geçerek alıştırdım kendimi. Kademe kademe :)) öyle dene istersen. Çünkü sırtım popom bitmişti artık dayanadım
Ya benim yatarken ozellikle kramp giriyo nefes alirken normal mi ayaktayken birsey yok gunduz islerime basladim ben kollarimi hareket ettiriyorum birsey yok ama gece yari oturur yatiyorum ama sabak ilk kalkarken oluyorum heryerime kramplar giriyor normal mi

Ya bir de sey soracam ben kas alti oldum ya hala sertlik malum. Onda sıkıntı yok ama memelerin en ustune soyle dokunuyorum hafif surter gibi yapiyorum poset sesi gibi hisir hisir ses geliyo sizde de var mi oldu mu gecer mi

İlk başlarda olmuştu bana, bütün gece kaslar salıyo tabi kendini, sabah ilk harekette sızlıyordu. Kramp yaşamadım ama normaldir bence kaslar zedelendi ister istemez

Ya bir de sey soracam ben kas alti oldum ya hala sertlik malum. Onda sıkıntı yok ama memelerin en ustune soyle dokunuyorum hafif surter gibi yapiyorum poset sesi gibi hisir hisir ses geliyo sizde de var mi oldu mu gecer mi
Bende su sesi vardı :))) ödemdenmiş normalmiş şimdi kalmadı. Poşet sesi dediğiniz su sesi olabilir mi? Baloncuklar vardı üst kısmında

ben 45 kiloyum, bünyem biraz zayıf, sen bana bakma kimse benim gibi olmadı. ama bunun 2 kat daha acısını çekeceğimi bilseydim yine yaptırırdım.
Ya bende zayıfım hatta o kadar ki gün içinde fenalasma hissi yaşıyorum kendime gelebilmem için 3 ayim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…