- 24 Aralık 2018
- 32
- 6
- 1
- 39
Anladım. Daha 4. Günüm olduğu için fotoğraf yüklemedim. Kaçıncı gün böyle güzel göründü gözünüze?Fotoğraf paylaşırsanız takip edebilirim. Erkek üye olanlara karşı böyle bir önlem alıyoruz malesef.
2 hafta oldu benim hala çok beğendiğimi söyleyemem aslında. Çünkü henüz çok yapay duruyor. Aşağıya inip, yumuşaması lazım. Birbirine yaklaştıramıyorum mesela o kadar sert şuanda..Anladım. Daha 4. Günüm olduğu için fotoğraf yüklemedim. Kaçıncı gün böyle güzel göründü gözünüze?
Hiç böyle düşünmemiştim haklisin galibaİnşallah kolay geçer ama çok çok ağrılı olsa insanlar protezlerini daha büyüğüyle değiştirirler mi? Bir daha cesaret edebilirler mi? Böyle düşünün. Gerçekten çok zor değil.
Yaa kiyamamArkadaslar ben ne zaman duz tek yastikla yatabilirim popom curudu resmen yari oturur yatmaktan
Daha çok yeni canim ki bence su haliyle bile cok iyi2 hafta oldu benim hala çok beğendiğimi söyleyemem aslında. Çünkü henüz çok yapay duruyor. Aşağıya inip, yumuşaması lazım. Birbirine yaklaştıramıyorum mesela o kadar sert şuanda..
Ağrın devam ediyor mu? Ben hergün biraz daha yatar pozisyona geçerek alıştırdım kendimi. Kademe kademe :)) öyle dene istersen. Çünkü sırtım popom bitmişti artık dayanadımArkadaslar ben ne zaman duz tek yastikla yatabilirim popom curudu resmen yari oturur yatmaktan
Ya sizin nasil kaç cc kas altı mıkızlar benim 20 gün korkunç ağrım oldu. hatta saçlarımı bile toplamak için kaldıramıyordum kollarımı.Ama diğer arkadaşlarımın çok kısa sürdü, 2 gün sonra dışarı çıkan gezen tozan vardır. Bünyeye göre değişiyor
kas altı 325 ccYa sizin nasil kaç cc kas altı mı
Benim de öyle. Sırtım oyuldu resmen.Arkadaslar ben ne zaman duz tek yastikla yatabilirim popom curudu resmen yari oturur yatmaktan
Yaaa anladım cok geçmiş olsunkas altı 325 cc
Ya benim yatarken ozellikle kramp giriyo nefes alirken normal mi ayaktayken birsey yok gunduz islerime basladim ben kollarimi hareket ettiriyorum birsey yok ama gece yari oturur yatiyorum ama sabak ilk kalkarken oluyorum heryerime kramplar giriyor normal miAğrın devam ediyor mu? Ben hergün biraz daha yatar pozisyona geçerek alıştırdım kendimi. Kademe kademe :)) öyle dene istersen. Çünkü sırtım popom bitmişti artık dayanadım
Evet zor kısmı bitti şimdi gögüs cevre de ki kaslar çok hareket edersem ağrıyor biraz ödem var gibi ama Dr ilaçları kullan 4 güne birşey kalmaz dedi bakalımCok geçmiş olsun en zoru bitti canim haberdar et durumundan
Yaaa anladım cok geçmiş olsunkorktum ben şimdi sen öyle deyince
İlk başlarda olmuştu bana, bütün gece kaslar salıyo tabi kendini, sabah ilk harekette sızlıyordu. Kramp yaşamadım ama normaldir bence kaslar zedelendi ister istemezYa benim yatarken ozellikle kramp giriyo nefes alirken normal mi ayaktayken birsey yok gunduz islerime basladim ben kollarimi hareket ettiriyorum birsey yok ama gece yari oturur yatiyorum ama sabak ilk kalkarken oluyorum heryerime kramplar giriyor normal mi
Bende su sesi vardı :))) ödemdenmiş normalmiş şimdi kalmadı. Poşet sesi dediğiniz su sesi olabilir mi? Baloncuklar vardı üst kısmındaYa bir de sey soracam ben kas alti oldum ya hala sertlik malum. Onda sıkıntı yok ama memelerin en ustune soyle dokunuyorum hafif surter gibi yapiyorum poset sesi gibi hisir hisir ses geliyo sizde de var mi oldu mu gecer mi
Ya bende zayıfım hatta o kadar ki gün içinde fenalasma hissi yaşıyorum kendime gelebilmem için 3 ayim varben 45 kiloyum, bünyem biraz zayıf, sen bana bakma kimse benim gibi olmadı. ama bunun 2 kat daha acısını çekeceğimi bilseydim yine yaptırırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?