Hayırlısı olsun canimEvet zor kısmı bitti şimdi gögüs cevre de ki kaslar çok hareket edersem ağrıyor biraz ödem var gibi ama Dr ilaçları kullan 4 güne birşey kalmaz dedi bakalım
Çok geçmiş olsun hızla toparlanırsınız inşallah. Hayırlı olsun bir de :))Merhabalar dun oglen ameliyata girdim 2 saat sürmüs lolipop seklinde diklestirme yapmıs kasaltı 250cc protez takmıs cepin kücüktü zorlamak istemedim dedi. Nasıl birsey oldu bilmiyorum sarili düsundugumden daha az agrili oldu ben daha kotu olurum diye bekliyordum eve ciktim sadece kalkmak ve yatmak sorun oluyor taş baglamislar gibi bakalim nasil olacak
Çok geçmiş olsun. Yazmayınca merak etmiştim sizi.Merhabalar dun oglen ameliyata girdim 2 saat sürmüs lolipop seklinde diklestirme yapmıs kasaltı 250cc protez takmıs cepin kücüktü zorlamak istemedim dedi. Nasıl birsey oldu bilmiyorum sarili düsundugumden daha az agrili oldu ben daha kotu olurum diye bekliyordum eve ciktim sadece kalkmak ve yatmak sorun oluyor taş baglamislar gibi bakalim nasil olacak
Iki memenin iyileşme süresi farklı oluyomuş canim düzelir zamanla Herald EKızlar 14.gün fotoğrafı ekledim. Bir memem diğerinden azcık büyük duruyor, ödemi daha fazla sanırım
Cok geçmiş olsun canim darısı bekleyenlerreMerhabalar dun oglen ameliyata girdim 2 saat sürmüs lolipop seklinde diklestirme yapmıs kasaltı 250cc protez takmıs cepin kücüktü zorlamak istemedim dedi. Nasıl birsey oldu bilmiyorum sarili düsundugumden daha az agrili oldu ben daha kotu olurum diye bekliyordum eve ciktim sadece kalkmak ve yatmak sorun oluyor taş baglamislar gibi bakalim nasil olacak
Çok geçmiş olsunn güle güle kullanın:) nornalde kaç cc demişti 250 ye karar vermiş acab?Cok tesekkur ederim kizlar
Canım beni izler misinKızlar 14.gün fotoğrafı ekledim. Bir memem diğerinden azcık büyük duruyor, ödemi daha fazla sanırım
Çok cok gecmiş olsunÇok geçmiş olsun. Yazmayınca merak etmiştim sizi.
Şimdilik dikkatli hareketlerle ilerliyoruz bakalım inşallah ödemelerde inecekCanım beni izler misin
Ameliyatta her sey değişebiliyor demekki..en önemlisi sağlık ve bence vücudunuza en uygunu olanda karar kılmışlardır eminim çok güzek olucaklar :)325cc konusmustuk
Canım ben çarşamba oldum ameliyat 350 kas altı pazartesi sütyen takacak s istedi çok dar olmaz mı gece gündüz mü takılı olacak birdeben de 2 ay kullandım
Geçmiş olsuun. Lolipop şeklinde derken?Merhabalar dun oglen ameliyata girdim 2 saat sürmüs lolipop seklinde diklestirme yapmıs kasaltı 250cc protez takmıs cepin kücüktü zorlamak istemedim dedi. Nasıl birsey oldu bilmiyorum sarili düsundugumden daha az agrili oldu ben daha kotu olurum diye bekliyordum eve ciktim sadece kalkmak ve yatmak sorun oluyor taş baglamislar gibi bakalim nasil olacak
Çok geçmiş olsun,zor kısmı geçti325cc konusmustuk
Doktor size şu sütyenin şu bedenini alıp getirin mi diyor? Ben direkt ameliyat çıkınca hastanede özel bi ameliyat sütyeni giydiriyorlar sanıyordum :)Canım ben çarşamba oldum ameliyat 350 kas altı pazartesi sütyen takacak s istedi çok dar olmaz mı gece gündüz mü takılı olacak birde
Genelde ameliyathanede giydiriyorlar aslında ama doktora bağlı.ben hiç giymedim mesela. 1 ay hiç birşey giyme sonra istediğini giyebilirsin dediDoktor size şu sütyenin şu bedenini alıp getirin mi diyor? Ben direkt ameliyat çıkınca hastanede özel bi ameliyat sütyeni giydiriyorlar sanıyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?