Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar dun oglen ameliyata girdim 2 saat sürmüs lolipop seklinde diklestirme yapmıs kasaltı 250cc protez takmıs cepin kücüktü zorlamak istemedim dedi. Nasıl birsey oldu bilmiyorum sarili düsundugumden daha az agrili oldu ben daha kotu olurum diye bekliyordum eve ciktim sadece kalkmak ve yatmak sorun oluyor taş baglamislar gibi bakalim nasil olacak

Çok geçmiş olsun hızla toparlanırsınız inşallah. Hayırlı olsun bir de :))

Çok geçmiş olsun. Yazmayınca merak etmiştim sizi.

Cok geçmiş olsun canim darısı bekleyenlerre

Geçmiş olsuun. Lolipop şeklinde derken?

Canım ben çarşamba oldum ameliyat 350 kas altı pazartesi sütyen takacak s istedi çok dar olmaz mı gece gündüz mü takılı olacak birde
Doktor size şu sütyenin şu bedenini alıp getirin mi diyor? Ben direkt ameliyat çıkınca hastanede özel bi ameliyat sütyeni giydiriyorlar sanıyordum :)

Doktor size şu sütyenin şu bedenini alıp getirin mi diyor? Ben direkt ameliyat çıkınca hastanede özel bi ameliyat sütyeni giydiriyorlar sanıyordum :)
Genelde ameliyathanede giydiriyorlar aslında ama doktora bağlı.ben hiç giymedim mesela. 1 ay hiç birşey giyme sonra istediğini giyebilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…