İzlemeye nasıl alıyordum bir türlü yapamadımŞimdilik dikkatli hareketlerle ilerliyoruz bakalım inşallah ödemelerde inecek
Halletimİzlemeye nasıl alıyordum bir türlü yapamadım
Benim 5 gün sargılı olucakmış 5.gün pansuman için gittiğimde takılacakmış korse.sargılar çıkana kadar hiç göremiyor muyuz yani nasıl olduğunu ben çatlarımHerkesin sistemi farkli benim diklestirmede oldugu icin 1 gun sonra takildi korse her hastNe farkli disaridan ben hicbirsey almadim hepsi icindeydi
Nasıl hissediyorsunuz kendinizi?Herkesin sistemi farkli benim diklestirmede oldugu icin 1 gun sonra takildi korse her hastNe farkli disaridan ben hicbirsey almadim hepsi icindeydi
Çirkin filan olmayacak kuzu çok güzel olacak inanarkadaşlar ben şimdiden inanılmaz heycanlıyım ya çirkin olursa ya işte anlaşılırsa ya 1 haftada işe dönemezsem işimden olursam kafamda deli sorular valla kafayı yicem acaba kaç cc olcak sizde benim gibi misiniz
Canım görmesen daha iyi ilk gördüğümde epey korkmustum memeden başka her şeye benziyorduBenim 5 gün sargılı olucakmış 5.gün pansuman için gittiğimde takılacakmış korse.sargılar çıkana kadar hiç göremiyor muyuz yani nasıl olduğunu ben çatlarım
Canım benimm çok sağolÇirkin filan olmayacak kuzu çok güzel olacak inan
Deme oyle deme demeCanım görmesen daha iyi ilk gördüğümde epey korkmustum memeden başka her şeye benziyordu
Hahaha evet bide o var dimiCanım görmesen daha iyi ilk gördüğümde epey korkmustum memeden başka her şeye benziyordu
Rahat ol inan iyi olacak ben inanıyorum sende inanCanım benimm çok sağol
Valla iyiki hepimiz burdayız bizi bizden başkası anlamaz :) gerçekten çok değişik bi süreçRahat ol inan iyi olacak ben inanıyorum sende inan
Ben burda doğum grubunda da bulundum 2016 kasım anneleri ona benziyo hepimiz teker teker doğum yaptık ona benziyo aynı en son ben dogum yapmıştım nerdeyse catlayacaktim şimdi yine aynını yaşıyorumValla iyiki hepimiz burdayız bizi bizden başkası anlamaz :) gerçekten çok değişik bi süreç
Valla ben de bilseydim daha önce üye olurdum:))Ben burda doğum grubunda da bulundum 2016 kasım anneleri ona benziyo hepimiz teker teker doğum yaptık ona benziyo aynı en son ben dogum yapmıştım nerdeyse catlayacaktim şimdi yine aynını yaşıyorum
Canım benim albümümde 10 günlük halim var bildiğin patlamaya hazır iki yuvarlak bomba ama sonra evrim geçirdiler tabi sonra güzel oluyorlar Allah'tanDeme oyle deme deme
Ben sizi izliyorum sizde beni izler misiniz?Kizlar beni izlemeyen arkadaslar izleyebilir mi benim fotom var bugun yarin bir tane daha yukleyecegim firsat bulursam
Evet sizinkilere bakmıştım çok güzel oldular ama maşallah :)Canım benim albümümde 10 günlük halim var bildiğin patlamaya hazır iki yuvarlak bomba ama sonra evrim geçirdiler tabi sonra güzel oluyorlar Allah'tan
Cok gecmis olsun canim dr un daha fazla zorlamadigi iyi olmus bence obur turlu sikayetlerin daha fazla olurdu iyilesme suren daha da uzayabilirdi. Ortalama 7 gunden sonra daha da rahatlar ve iyice alisirsin. Hepimizin zamana ihtiyaci var senelerdir bekliyoruz biraz daha bekleyebilirizMerhabalar dun oglen ameliyata girdim 2 saat sürmüs lolipop seklinde diklestirme yapmıs kasaltı 250cc protez takmıs cepin kücüktü zorlamak istemedim dedi. Nasıl birsey oldu bilmiyorum sarili düsundugumden daha az agrili oldu ben daha kotu olurum diye bekliyordum eve ciktim sadece kalkmak ve yatmak sorun oluyor taş baglamislar gibi bakalim nasil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?