• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım ben çarşamba oldum ameliyat 350 kas altı pazartesi sütyen takacak s istedi çok dar olmaz mı gece gündüz mü takılı olacak birde
dar olması önemli zaten, protezin oturması gerek. iyileşene kadar içerde hareket edememeli.
sütyenin çok sıkan acıtan yerlerine gazlı bez koyabilirsiniz. sütyenimin altı lastikliydi, ben dikişlerime gazlı bez koyuyordum hep.
geçmiş olsun :)

dar olması önemli zaten, protezin oturması gerek. iyileşene kadar içerde hareket edememeli.
sütyenin çok sıkan acıtan yerlerine gazlı bez koyabilirsiniz. sütyenimin altı lastikliydi, ben dikişlerime gazlı bez koyuyordum hep.
Sizde 3 ay taktınız mı ? ben 3 ay takıcakmışım onu :( normal sütyenle ben evde duramıyorum daraltıyo valla sürekli çok zor

Güzel bi öneri aklimda:KK49:

Yine yetiştin yardımıma canım inşallah teşekkürler

Sizde 3 ay taktınız mı ? ben 3 ay takıcakmışım onu :KK43: normal sütyenle ben evde duramıyorum daraltıyo valla sürekli çok zor
ben 2 ay hiç çıkarmadım, 2 aydan sonra desteksiz balensiz sütyenlere geçtim ama geceleri yatarken yine ameliyat sütyenimi takıyordum.
sütyen evet sıkı ama ödemleriniz inince eskisi kadar sıkmıyor memeler küçüldüğü için. bir de benim sütyenimde 3 sıra kopça vardı, başlarda en sıkısına takıyordum, sonra zamanla ortaya geçtim, sonra yine zamanla en uçtaki kopçalara.

sütyeni ne kadar çok kullanırsanız o kadar iyi emin olun, 2 aydan önce de bence kullanmayı kesmeyin, ödemler 2. ayda tamamen inmiş oluyor hem.
kışın hala kullanırım o sütyeni, kalın bişey zaten sıcacık tutar beni, hem de çatalımı birleştiriyor dekoltesini cok seviyorum sütyen çirkin olsa da :D

Kizlar az once birsey yaptim ben kendimi iyi hissediyorum ellerimi rahat hareket ettiriyorum diye etrafi falan toplarken farkinda olmadan 10-15 kiloluk birsey kaldirdim ciz diye birsey hissetim ama dikislerime ya da iclerde bir yere bir zarar vermismiyimdir ameliyat olali bugun 10 gun oldu nolur iyi birsey soyleyin

Kizlar az once birsey yaptim ben kendimi iyi hissediyorum ellerimi rahat hareket ettiriyorum diye etrafi falan toplarken farkinda olmadan 10-15 kiloluk birsey kaldirdim ciz diye birsey hissetim ama dikislerime ya da iclerde bir yere bir zarar vermismiyimdir ameliyat olali bugun 10 gun oldu nolur iyi birsey soyleyin
Dikişe zarar vermiş olsaydınız kanama olurdu diye düşünüyorum siz yinede ara ara kontrol edin

Bencede kanama olurdu ama siz yinede dikkat edin yüklenmeyin daha çok yeni sonuçta

ben 2 ay hiç çıkarmadım, 2 aydan sonra desteksiz balensiz sütyenlere geçtim ama geceleri yatarken yine ameliyat sütyenimi takıyordum.
sütyen evet sıkı ama ödemleriniz inince eskisi kadar sıkmıyor memeler küçüldüğü için. bir de benim sütyenimde 3 sıra kopça vardı, başlarda en sıkısına takıyordum, sonra zamanla ortaya geçtim, sonra yine zamanla en uçtaki kopçalara.

sütyeni ne kadar çok kullanırsanız o kadar iyi emin olun, 2 aydan önce de bence kullanmayı kesmeyin, ödemler 2. ayda tamamen inmiş oluyor hem.
kışın hala kullanırım o sütyeni, kalın bişey zaten sıcacık tutar beni, hem de çatalımı birleştiriyor dekoltesini cok seviyorum sütyen çirkin olsa da :KK70:
Çok teşekkürler gerçekten bu tecrübeler bize çok yarıcak :))

Kuzu niye rahat durmadin ki telefonu var mı dr un arasan yada yazsan

Back
X