poşet ellemiş gibi. okadar moralim bozldu kihayatım niye öyle oluyor senin anlamadım benben eğildiğimde ne görüntüde nede elleyince öyle birşey yok. Moralini bozma ama , bence rahay bir 3 - 4 ay geçtikten sonra ohh diyebileceğiz. çeşitli değiklikler olacak bu sürede. doktora sordunmu ? bi gösterseydin
Evet o kadar cok forumdakileri okudumki kafam karisti dogrusu.sanirim agri esigiylede alakali kimisi ayaklaniyo kimisi yataklardayanında mutlaka 1 hafta sana destek olup yardım edecek biri lazım.. bende 5. güne işe başlarım diye düşünüyorumdum. 12. günde gittim işe ahlaya vahlaya.. öyle pek küçümsenecek bir operasyon değil
Bende ayni düsünüyorum.senin resimleri gordükten sonra daha iyi anladimValla açık konuşmak gerekirse 290 cc bana küçük geldi yani okadar acıya,paraya,ağrıya ,sızıya değmeli diye düşünüyorum dr tekrar görüş isteklerini net bir şekilde anlat sonra pişman olma
Dekolte mi,seksilik mi,doğalllık mı bunların hepsini açık açık konuş bence
Teşekkür ediyorum canım tamamiyle bitişik zaten istemiyorum , tabi ki arada bi boşluk olacak ama şuan benim çok fazla ayriklik var sanki koltuk altımda memem bu kadarı normal gelmiyorBaktım fotoğraflarına , bencede dokun varmış önceden yani özellikle bir fotoğraf öncesinde bile iyi duruyor :) güle güle kullan gayet güzel olmuş başarılı gözüküyor o gegin şiş hali düzelecek bir süre sonra. ama ayrık göğüs başka bi olay. bitişmeyince bitişmiyor. benimde hala ayrık .. yandan toplayıp bitiştirenle elbette süper duruyor . ama göğüs şeklim bu ..ayrık işte :)
Canım bebişin cennette seni bekliyorBen normal doğum yaptım. İkinci hamileliğimde bebeğimle ilgili sorun yaşadım sezaryen ile aldılar. Yaşamıyor şimdi. İnan sezaryen ağrısı zor normal doğum çok kolay herkese normal doğum tavsiye ederim.Sezaryen izimle yaşıyorum malesef Allah izin verirse memelerden sonra izi kapattıracam. Bu arada profile kendi fotomu koydum meme yok kızlar bakın sıfır meme inşallah memelerime kavuşucam
Canım bebişin cennette seni bekliyor
Ağlama ben de ağlarım. Allah öbür evladını bağışlasın
Selammm ben iyiyim Can'ım buralardayım sen ne yaptın ameliyat ne zamanaysmir canım naber nasılsın? yoktun sanki bayadır? nasıl gidiyo iyileşme sürecin iyidir inşallah.
Amin canım SağolAğlama ben de ağlarım. Allah öbür evladını bağışlasın
sevgili Yeliz bu konuyu nişanlınla paylaşacaksın ama değilmi.. zor bi süreç oek saklanacak birşey değil kolay kolay. ameliyat sonrasında da bi sürü hareketinden belli oluyor insanın böyle bi operasyon geçirdiği
Nasil gecti ameliyat canim?Çok güzel geçti canım tüm ölçümler yapıldı . Yeşil çay içmemem konusunda uyardı. Ameliyatla ilgili bütün merak ertiklerimi hiç sıkılmadan cevapladı en son olarak dikkat etmemi söyledi mevsim geçişleri olduğu için hasta olma dedi. Malum çocuklar var okuldan virüs getirebilir dikkatli ol dedi:) ve eşimde normale döndü . Artık gün 18 mart benim için. Beni izleyebilirmisin:) sitedeki herkes sizin foğ. Beğeniyor bende merak etmiyor değilim
Yaaaa cokmu agrili geciyor gercekten yaaaa offffff deloricdmmmBende yaklaşık 2 ay önce damla silikon taktırdım. İki memem arasında ciddi fark vardı. Biri 255cc biri 370cc . İlk 3 gün çok zorlandım hatta pişman oldum. Keşke daha büyük olsaydı dedim, keşke yuvarlak olsaydı dedim. İlk zamanlar insan o ameliyat acısıyla sağlıklı düşünemiyor. Bundan daha büyük olsaydı facia bir görüntü olurdu. Ben hep damla istedim. İyi ki de öyle yaptırmışım. Damlada göğüs dekoltesi olmuyor diye bir şey yok. Gayet de doğal ve seksi bir dekolte oluyor. Ama ağrılı bir sürece hazır olun. Benim sırt ağrılarım hala geçmedi
AYaaaa cokmu agrili geciyor gercekten yaaaa offffff deloricdmmm
29 mart ameliyat gunum ve cok korkuyorum
Demin dusune dusune aglamaya basladim
Günaydınn hastanedeyim!! Damar yolum açıldı kanım alındı, ameliyat steril önlüğüm giydim bekliyorum birazdan uyuyup uyanacağım herşey bitmiş olucak inşl
Hadi hayirlisi guzel haberlerini bekliyoruz hiiiic korkma bi uyanicaksin ne guzel memisler diyeceksin
Allahım yardımcın olsun dualarım seninle.başarılı bir ameliyat geçirmen dileğiyle çok öpüyorum seni canımGünaydınn hastanedeyim!! Damar yolum açıldı kanım alındı, ameliyat steril önlüğüm giydim bekliyorum birazdan uyuyup uyanacağım herşey bitmiş olucak inşl:))
Yumuşadıkça yakınlaşacaklar canım.biraz zaman birazda masaj ile inşallah.öptüm çokTeşekkür ediyorum canım tamamiyle bitişik zaten istemiyorum , tabi ki arada bi boşluk olacak ama şuan benim çok fazla ayriklik var sanki koltuk altımda memem bu kadarı normal gelmiyor
Simdiden grcmis olsun.Allahım yardımcın olsun dualarım seninle.başarılı bir ameliyat geçirmen dileğiyle çok öpüyorum seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?