Herkese iyi akşamlar tam 5 ay bu forumu okuyarak kendime cesaret verdim. Herkesin hikayesinden kendime bir pay çıkardım ve yalnız olmadığımı bilmek duygusu ile bu işe kalkıştım. Cmt günü ameliyat oldum dual plan 295 cc. High profil (galiba, sormayı unuttum dr.a iyi mi ) protez takıldı. Ameliyattan ciktigim an'dan şu ana kadar (bugün2. Gunum bitiyor) çok sıkıntı veren bir ağrı ya da baskı hissetmedim. Yazmak konusunda çok aktif bir uye değilim ama beni bu forum cesaretlendirdi. Belki bende birilerine cesaret olurum diye yaziyorum. Henüz korkudan atleti açıp ben de tam bskamadigim icin fotom henüz yok ama en kisa zamanda onu da paylasicam. Klasik olarak bana biraz küçük geldi muhabbeti yapmayacağım çünkü iş işten geçtizaten kas tapim cok sıkı olduğu icin daha fazlasını almamış. Yani buyuk meme her kisulds bana nasip değilmişUzun zamandır bsna telefonda ve msjlarla destek olan mutluluk2015 ve bütün KK uyelerine teşekkür ediyorum. Cesur ve icten paylasimlarinizla beni cesaretlendirdiniz...