• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

2 hafta sonra azalma olacak o kadar sıkıntı çekmeyeceksin ama ciddi rahatlama için 1 ay lazım.. toprakim toprakim sanada çok geçmiş olsun. daha çok erken o yüzden bu tarz sıkıntılar çekmen nnoral. zor ve sabır gerektiren bir süreç. herkesin sandığı kadar basit değil yani.. inşallah sende kısa sürede atlatırsın . Foruma hoşgeldin
Hadi o gunlerde gelir insallahhhhhhh :)
electraa electraa doktorum bana 10 gun dus yapabilirsin dedi bende daha kendime guvenemiorum yaein yqpsam sence bi sqkincasi varmi veya obur gun
Cok pissim haha ;)

Merhaba kızlar sizlere güven vermesi açısından utana sıkıla bir fotoğraf koydum. Operasyon geçiren arkadaşlardan benim durumumda olan varsa kaç cc konuldu ve tavsiyesi nedir ? Bu arada foto gizli mi bakar mısınız lütfen yardım edin

Merhaba kızlar sizlere güven vermesi açısından utana sıkıla bir fotoğraf koydum. Operasyon geçiren arkadaşlardan benim durumumda olan varsa kaç cc konuldu ve tavsiyesi nedir ? Bu arada foto gizli mi bakar mısınız lütfen yardım edin
Fotograf gizli cnm beni izle goreyim
Bende izl3rim

gizli canim ben göremedim

Geçmiş olsun canım Allahım yardımcın olsun acil şifalar dilerim

Mrb canim benim bugun 10. Gunum ve hala kalkqrken yataktan annem yardim eder
Sen daha 5. Gunundesin cok normal yanii
Ve dusunuda almissin
Bana doktorum 10.gununde dusunu al dedi
Ama ben yarin alicam ne olur neolmaz diye
Koll haraketlerimde hala kisitli arada agrilarda oluyor
Burdaki arkadaslar 2 hafta sonra rahatlarsin demisti hadi insallahhh rahatlariz bizde :KK66:

2 hafta sonra azalma olacak o kadar sıkıntı çekmeyeceksin ama ciddi rahatlama için 1 ay lazım.. toprakim toprakim sanada çok geçmiş olsun. daha çok erken o yüzden bu tarz sıkıntılar çekmen nnoral. zor ve sabır gerektiren bir süreç. herkesin sandığı kadar basit değil yani.. inşallah sende kısa sürede atlatırsın . Foruma hoşgeldin

Geçmiş olsun canım 3 gün sonra belki daha da rahatlayacaksın bende öyle oldu dikkat et kalkarken zorlama kendini ben ellerimle bacaklarımı kavrayarak sanki biri elimi tutmuş da çekiyormuş gibi kalkıyorum. Hergün daha iyiye gideceksin merak etme henüz çok çok yeni herşey :KK66: toprakim toprakim
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun

Back
X