• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sen yine tv dekiler silikon taktırıyor birtek sanıyormuşsun. Ben memeliler ünlü oluyor birtek sanıyordum. Düşün yani sağlık camiasından biriyim. Ta ki 5 yıl önce arkadaşım silikon taktırınca bende jeton düştü. İnşallah sende hayırlısıyla kavuşursun eksikliğini hissettiğin herşeye.
:KK70:iyiymiş be yaaaa oda bişeymi bende sadece güzel dişliler şarkıcı oluyor zannederdim teyzem 10 yıl önce porselen dişler yaptırana kadar heh heh heeeeee

Canım çok üzüldüm Allah yardımcın olun çok güzel günlerin olur inşallah:KK200:
Bu arada yanlış anlaşılmasın eşimde oğlum da sağ çok şükür. Oğlumun kronik bir rahatsızlığı eşimin de yaptığı bir hata beni yıkan dağıtan. Ama çok şükür. Öpüp koklamak sarılmak çocuğuma bana yaşama sevinci veriyor.

Sen yine tv dekiler silikon taktırıyor birtek sanıyormuşsun. Ben memeliler ünlü oluyor birtek sanıyordum. Düşün yani sağlık camiasından biriyim. Ta ki 5 yıl önce arkadaşım silikon taktırınca bende jeton düştü. İnşallah sende hayırlısıyla kavuşursun eksikliğini hissettiğin herşeye.

ee öyle ama beş yıl önce internet akıllı telefon verdilerde bizmi kullanmadık bankalar ota boka kredi verdide bizmi çekip ameliyat olmadık ama inandığım birtek şey var Allah izin verdikten sonra insan kafasına koyduğunu er yada geç yapıyor kızlar hepimiz için herşeyin hayırlısını iyisini diliyorum Allah tan inşllh bi aksilik çıkmadan bizlerde mutlu sona varırız

Bu arada yanlış anlaşılmasın eşimde oğlum da sağ çok şükür. Oğlumun kronik bir rahatsızlığı eşimin de yaptığı bir hata beni yıkan dağıtan. Ama çok şükür. Öpüp koklamak sarılmak çocuğuma bana yaşama sevinci veriyor.
Allahım biliyorya seni çok iyi anlıyorum.Allahım beterinden korusun

Can'ım 2 hafta ağladım, çocuk da istemiyorum meme de istemiyorum diye :KK66: sonra izin verdi, ol hadi ameliyatını sus artık Dedi :KK66: hala arada diyo 3. Olsa iyi olur diye, ama İSTEMİYORUM. Allah 2 evladımı bağışlasın güzel kader versin. Yeter :KK66:
:) iyi Mutlu son... Biz ikinciye Nasıl bakarız zor oluyor diye düşünüyoruz üç çocuk düşüncesi çoook uzak. Olan da bize oluyor çocuğu biz doğuruyor, emziriyor, biz bakıyoruz :( zor yani

mutluluk2015 mutluluk2015
Benimde esim bi tane daha cocuk istiyorum diyor du
Ama ben cozumu soyle buldum kapidan iceriye girdigi gibi cocuklarla o ilgilenir
Sabahta kahvaltilarini o verir benden ince uyanir cocuklarla ilgilenir
Yani is bolumu yapar sagolsun
O yuzden artik oda cocuk istemiyor bunlarla zor basediyoruz diyor:KK70:

:) iyi Mutlu son... Biz ikinciye Nasıl bakarız zor oluyor diye düşünüyoruz üç çocuk düşüncesi çoook uzak. Olan da bize oluyor çocuğu biz doğuruyor, emziriyor, biz bakıyoruz :KK43: zor yani
Bakmak, doğurmak emzirmek mesele değil. O yavrucağı kucağımıza aldıkmı canımızdan bile vazgeçiyoruz. Mesele şu ki o çocuklara güzel gelecek verebilmek.

:) iyi Mutlu son... Biz ikinciye Nasıl bakarız zor oluyor diye düşünüyoruz üç çocuk düşüncesi çoook uzak. Olan da bize oluyor çocuğu biz doğuruyor, emziriyor, biz bakıyoruz :KK43: zor yani
Ben düşünüyorum ikinciyi, belki kırklarımız karışır ne dersin ?:rolleyes::rolleyes:

Bakmak, doğurmak emzirmek mesele değil. O yavrucağı kucağımıza aldıkmı canımızdan bile vazgeçiyoruz. Mesele şu ki o çocuklara güzel gelecek verebilmek.
Bizim maddi durumumuz yerinde
Ama oda yeterli degil bu devirdeki cocuklara terbiye vermek dogruyu yanlisi ogretmek oda mesele

Yani onun için zaten şimdilik ikinciyi istemiyoruz ya... Birinciye verdiğimiz sevgi ilgi ve alakayı paylaştırmayalım diye. Üç tane peşpeşe yapıp da çocuklarıma bütün gün bağıran sinir bozucu annelerden olmak istemem.
Çok güzel organize eden de var illa ki ama benim yakından gördüğüm örneklerde anneler zor başa çıkıyor, çocuklarda birebir ilgi görmeden bi şekilde günü bitiriyor. Çocuğumuzun karnını doyurmak onu temizlemek giydirmek vs tek sorumluluk değil ki, çocuğun ruhunu da doyurmak gerek diye düşünüyorum. Ve çok doğru söylüyorsun yavrularımız için Canımızı bile veririz...
Oğluna çok çok geçmiş olsun Canım benim, Allah hepimizin yavrusuna uzun ömür ve sağlık versin inşallah

Kızlar kızçemin gösteri vardı dün insan çok mutlu oluyor gurur duyuyor yavrusuyla,Allah herkese bir kız evlat versin :D erkek anaları saldırmasın simdi bana :D

Eklentiler

• IMG_20160530_191001.webp
    IMG_20160530_191001.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 48
Ben düşünüyorum ikinciyi, belki kırklarımız karışır ne dersin ?:rolleyes::rolleyes:
Ben de istiyorum kızıma kardeş ama 3-5 sene sonra diyorum daha kızım 2 bile değil :) 22 aylık. seninki kaç yaşında?
Eşimle çok düşündük, süt kanalları zarar görürse ne olur diye ama o beni destekliyor şimdi yaptır diyor, ben de bi kaç sene daha böyle mutsuz, çift kat tişört giyerek yaşamak istemiyorum :(

Çocuklarımız sayesinde ayaktayız,dimdik durup meydan okuyoruz her türlü kötülüğe,bize hak etmediğimiz üzüntüler yaşatanlara karşı.. Allah çocuklarımıza uzun ömür sağlık sıhhat versin .. Allah'ta erkeklere akıl,fikir merhamet versin..

Back
X