• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de istiyorum kızıma kardeş ama 3-5 sene sonra diyorum daha kızım 2 bile değil :) 22 aylık. seninki kaç yaşında?
Eşimle çok düşündük, süt kanalları zarar görürse ne olur diye ama o beni destekliyor şimdi yaptır diyor, ben de bi kaç sene daha böyle mutsuz, çift kat tişört giyerek yaşamak istemiyorum :KK43:
Benim kız genç kız olucak nerdeyse :KK48: 8.5 yaşında ablası ben çok geç kaldım :KK43:

Çocuklarımız sayesinde ayaktayız,dimdik durup meydan okuyoruz her türlü kötülüğe,bize hak etmediğimiz üzüntüler yaşatanlara karşı.. Allah çocuklarımıza uzun ömür sağlık sıhhat versin .. Allah'ta erkeklere akıl,fikir merhamet versin..
Amin canım Amin

Çocuklarımız sayesinde ayaktayız,dimdik durup meydan okuyoruz her türlü kötülüğe,bize hak etmediğimiz üzüntüler yaşatanlara karşı.. Allah çocuklarımıza uzun ömür sağlık sıhhat versin .. Allah'ta erkeklere akıl,fikir merhamet versin..
Amin inşallah. Ben kendimden ve çocuklarımdan sorumluyum. Çizgimi bozmamak kısasa kısas yapmamak en büyük gurur kaynayım. Allah kötülerle karşılaştırmasın kuzularımı da. Allah kalplerine nefislerine iyilik güzellik versin ne diyeyim. Kendinden sorumlu herkes.

İyiki buradayım iyiki varsınız kızlar

Benim kız genç kız olucak nerdeyse :KK48: 8.5 yaşında ablası ben çok geç kaldım :KK43:
Tatlım,benim kızımda genç kız oldu. Erkek kardeşi var 14 yaşında. Benim ablam kız kardeşim yok,evin tek kızıyım bir abim birde erkek kardeşim var. Ama çok isterdim bir ablam olsun.
Şimdi kızıma diyorum bir Bebek daha yapalım,belki kız olur kızkardeşin başkadır diyorum ama asla istemiyor :) Oğlum istiyor,eşim istiyor. Aslında bende yaş olarak artık hazır hissetmiyorum kendimi. Ayrıca vücuda bu kadar işlem yaptırdım yazık olacak :)) Eşim sen hamile kal doğur vallahi tekrardan tüm ameliyatlarını yaptıracağım diyor ama yok öyle kolaymı :deli: Herşey maddiyat degil tabi..
Çocuk iyidir güzeldir,evin Neşe'si dir. Ama hayat da kötü.. Bize en büyük kötülüğü hemcinslerimiz yapıyor. Erkekler zinayı,aldatmayı elimin kiri olarak görmüş..
Eşin merhametli iyi bir insansa,çocuk istiyorsanız düşünün tabi. Ama dünya kötü olmuş,bu dünyaya bir çocuk daha vermek .... Büyük konuşmakta istemiyorum ,Allah her zaman hayırlısını versin rabbim diyorum...

Kocaman kız olmuş ne güzel :) kız evlat iyidir. Ben çok istedim ve Allah gönlüme göre verdi :) Eşim önceleri derdi ki ilk çocuğumuz erkek olsa daha iyi olur, kızımıza abilik yapar! Ben de hiç sevmem öyle abilik taslayanları, neyse, ben 12 haftalık hamileyken detaylı ultrasona girmiştim, Florance Nightingale'de. Doktor bayağ uğraştı Ense kalınlığını ölçmek için çünkü içerdeki bebeğim ordan Oraya zıp zıp zıplıyordu. O zıpladıkça eşimin gözleri Kocaman açılıyordu, doktor hanım da o an " maşallah kızınız çok hareketli" diyince ben de bi sevinç çığlığı tabi. Eşimin ise önce bi ağzı açık kaldı, arkasından da " ben zaten hep hissetmiştim kız babası olacağımı" diyor ya... Çıkışta da kız Bebek kıyafetleri almaya gittik o benden hevesli..
İnşallah biz de görürüz Kocaman kız olduğu günleri :) çok uzun yazdım sorry ;)

Tatlım,benim kızımda genç kız oldu. Erkek kardeşi var 14 yaşında. Benim ablam kız kardeşim yok,evin tek kızıyım bir abim birde erkek kardeşim var. Ama çok isterdim bir ablam olsun.
Şimdi kızıma diyorum bir Bebek daha yapalım,belki kız olur kızkardeşin başkadır diyorum ama asla istemiyor :) Oğlum istiyor,eşim istiyor. Aslında bende yaş olarak artık hazır hissetmiyorum kendimi. Ayrıca vücuda bu kadar işlem yaptırdım yazık olacak :)) Eşim sen hamile kal doğur vallahi tekrardan tüm ameliyatlarını yaptıracağım diyor ama yok öyle kolaymı :deli: Herşey maddiyat degil tabi..
Çocuk iyidir güzeldir,evin Neşe'si dir. Ama hayat da kötü.. Bize en büyük kötülüğü hemcinslerimiz yapıyor. Erkekler zinayı,aldatmayı elimin kiri olarak görmüş..
Eşin merhametli iyi bir insansa,çocuk istiyorsanız düşünün tabi. Ama dünya kötü olmuş,bu dünyaya bir çocuk daha vermek .... Büyük konuşmakta istemiyorum ,Allah her zaman hayırlısını versin rabbim diyorum...
Allah hepimizin evlatlarına hayırlı,uzun yıllar versin :KK66:

Kocaman kız olmuş ne güzel :) kız evlat iyidir. Ben çok istedim ve Allah gönlüme göre verdi :) Eşim önceleri derdi ki ilk çocuğumuz erkek olsa daha iyi olur, kızımıza abilik yapar! Ben de hiç sevmem öyle abilik taslayanları, neyse, ben 12 haftalık hamileyken detaylı ultrasona girmiştim, Florance Nightingale'de. Doktor bayağ uğraştı Ense kalınlığını ölçmek için çünkü içerdeki bebeğim ordan Oraya zıp zıp zıplıyordu. O zıpladıkça eşimin gözleri Kocaman açılıyordu, doktor hanım da o an " maşallah kızınız çok hareketli" diyince ben de bi sevinç çığlığı tabi. Eşimin ise önce bi ağzı açık kaldı, arkasından da " ben zaten hep hissetmiştim kız babası olacağımı" diyor ya... Çıkışta da kız Bebek kıyafetleri almaya gittik o benden hevesli..
İnşallah biz de görürüz Kocaman kız olduğu günleri :) çok uzun yazdım sorry :KK66:
Çok güzel yazmışsın,zevkle okudum:KK66:

arzum77 arzum77 sen bilirsin hamilelikte ve doğumdan sonra protezli memelerde büyüme olurmu?
Benim memeler hamilelikte hiç büyümemişti ama inek gibi sütüm vardı.:KK53:
Valla ilk hamileliğinde nüyüme fazla olmadıysa ikincidede fazla olmaz herhalde. Ama her hamilelikte değişik geçiyor,heleki ikinci üçüncü ler ilke göre daha zor. Forumda ameliyat olup emziren arkadaşlarımız oldu,deforme olmadı . Sadece kıvam görüntü daha doğallaştı dediler ;)

İnşallah biz de görürüz Kocaman kız olduğu günleri :) çok uzun yazdım sorry :KK66:
Kiz cocuk bambaskadir
Allah kizinizi size bagislasin.:dua:

Amin teşekkür ederim :) sizinkileri de Allah size bağışlasın. Bi kız bi erkek mi sizin?

arzum77 arzum77 sen bilirsin hamilelikte ve doğumdan sonra protezli memelerde büyüme olurmu?
Benim memeler hamilelikte hiç büyümemişti ama inek gibi sütüm vardı.:KK53:
magic angel magic angel canım bi konu açtım diye yazmıştın ama bulamıyorum!?
Benim de çok merak ettiğim bi konu; hamilelikte silikonlu meme ne olur sorusu... Pek de yanıt bulamadım

Kızlar iki kız anası olarak yazıyorum biri 7.5 yaşında diğeri 2.5 yaşında muhteşemler yaaa pek süslüler anaları gibi:anneadayı: Hep kız istemiştim rabbim nasip etti darısı olmayanlara nasip olsun....valla fiziğim el verse 3.yüde yaparım ama fizik deforme oluyo bende 2.kızdan sonra kendimi toparlayana kadar ne çektim 90 kiloyla doğuma gittim 30 kilo almıştım şimdi verdim ama arka bacak hamstring kaslarımda aşırı yumuşama oldu sallanıyo gibi:63: Şimdi harıl harıl arka kas çalışıyorum....artık fiziği iyice taş yapıp hayatımı gezmelere çocuklarıma adıycam hayat onlarla güzel....:anne:

Benim kizim cok istiyor bir kiz kardes:(
Ama ben pek eglenceli bir anne degilim
Bu konuda kendimi yetersiz goruyorum
Cocuklar oynayarak ogrenirler
Iki oda dolusu oyuncagi var onunla oynayan bir annesi yok
Esim sagolsun eglenceli bir tiptir o onlarla oynar.:)
Ama ben malesef o yuzden baska cocuga olumlu bakamiyorum:(

magic angel magic angel canım bi konu açtım diye yazmıştın ama bulamıyorum!?
Benim de çok merak ettiğim bi konu; hamilelikte silikonlu meme ne olur sorusu... Pek de yanıt bulamadım
Canım ben dondurulmuş embriyolara ilgili konu açtım meme değil:KK53:benim sayfamdan bulabilirsin açtığım konuları :KK66:

magic angel magic angel canim bende 2 kez denemen taraftariyim madem tutturma şansı öyle daha fazla mantiklisi o. ama işin ehli olan doktorun onunla istişare yapmalısın o ne diyor bu konuda ?

Back
X