• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar iki kız anası olarak yazıyorum biri 7.5 yaşında diğeri 2.5 yaşında muhteşemler yaaa pek süslüler anaları gibi:anneadayı: Hep kız istemiştim rabbim nasip etti darısı olmayanlara nasip olsun....valla fiziğim el verse 3.yüde yaparım ama fizik deforme oluyo bende 2.kızdan sonra kendimi toparlayana kadar ne çektim 90 kiloyla doğuma gittim 30 kilo almıştım şimdi verdim ama arka bacak hamstring kaslarımda aşırı yumuşama oldu sallanıyo gibi:63: Şimdi harıl harıl arka kas çalışıyorum....artık fiziği iyice taş yapıp hayatımı gezmelere çocuklarıma adıycam hayat onlarla güzel....:anne:
Taş gibisin zaten daha ne olsun ya... Beni de heveslendirdin haftada 3 spor yapmaya çalışıyorum :) daha fazlasına yetişmiyor ama vakit

magic angel magic angel canim bende 2 kez denemen taraftariyim madem tutturma şansı öyle daha fazla mantiklisi o. ama işin ehli olan doktorun onunla istişare yapmalısın o ne diyor bu konuda ?
Dr 2 tüpü aynı anda açma kararında ama ben tam tersini düşünüyorum çünkü bir tüpte az değil 4 embriyo var bu şekilde şansımı ikiye katlarım diye düşünüyorum kafam karmakarışık:KK43:

Taş gibisin zaten daha ne olsun ya... Beni de heveslendirdin haftada 3 spor yapmaya çalışıyorum :) daha fazlasına yetişmiyor ama vakit
Teşwkkütler canım:KK14: ama işte bakıyorum kendime spor yapınca mutluyum
İşten gelir gelmez spor kıyafet giyip 45 dakka tempolu yürüme ve koşu yapıyorum peşinden 200 kez ip atlıyorum sonra platea yapıyorum tek sorun bölgem arka bacak popo altındaki yağlar oranın sıkılaşması gerek....dambılla kol çalışıyorummm bakalım inşallah bu yaz hergün yapcam yaptıkça şekle girdikçe yapasın geliyo inanki:21::KK8:

Buda benden olsun:KK70::KK70::KK70:
2016-05-31 13.06.00.webp

Wallahi benim eşim çok ilgisiz bi Ada'm. Hayatı iş iş iş iş....... Evi ve çocuklarıyla ilgili bi Ada'm olsaydı, sırtımdaki yükü alsaydı, bi kere pışpışlasaydı çocukları, bi kere ateşliyken başını bekleseydi, bi kere ödevini yaptırsaydı, bi kere hanım sen dinlen deseydi, bi kere alıp parka götürseydi...... Bi kere..... Bi kere..... Bu bikereler bitmeyecek bende.... İLGİSİZ Bi baba olduğu halde 3. Yü istiyo. İşte sevgili @Demet_demet_demet in de dediği gibi bunları yapsaydı ÇOCUK MOCUK istemezdi. Çünkü sevgili karısı yani ben, herşeye yetişiyor, herşeyi hallediyor. Kusursuz anne, mükemmel insan... Wallahi ben erkek olsam benim gibi karım olsa ben de 3. Yü isterdim. Ooohhhh çocukları büyüten var Nasıl olsa... Sponsor baba işte biyolojik baba... Noooolcak???!!! Ayyyy ne gerilmişim beeeeee:eğlence:

Wallahi benim eşim çok ilgisiz bi Ada'm. Hayatı iş iş iş iş....... Evi ve çocuklarıyla ilgili bi Ada'm olsaydı, sırtımdaki yükü alsaydı, bi kere pışpışlasaydı çocukları, bi kere ateşliyken başını bekleseydi, bi kere ödevini yaptırsaydı, bi kere hanım sen dinlen deseydi, bi kere alıp parka götürseydi...... Bi kere..... Bi kere..... Bu bikereler bitmeyecek bende.... İLGİSİZ Bi baba olduğu halde 3. Yü istiyo. İşte sevgili @Demet_demet_demet in de dediği gibi bunları yapsaydı ÇOCUK MOCUK istemezdi. Çünkü sevgili karısı yani ben, herşeye yetişiyor, herşeyi hallediyor. Kusursuz anne, mükemmel insan... Wallahi ben erkek olsam benim gibi karım olsa ben de 3. Yü isterdim. Ooohhhh çocukları büyüten var Nasıl olsa... Sponsor baba işte biyolojik baba... Noooolcak???!!! Ayyyy ne gerilmişim beeeeee:eğlence:
Kız aynen benimkide 3. İstiyor çocuklarla alakası yok hrp ben büyüttüm sabahlara kadar ben nöbet tuttum yapmaya grlince istiyolar ama bakmaya gelince kaçıyolar...valla çpk yoruldum çoooook artık hayatıma bakocam yoksa kalabalık aile seviyorum amaaaaaaa benindr bi canım var çarşıya gitsem çocuğa bakacak adam yok prşim sıra geliyolar ama ben ne çekiyorum perişan oluyorum

Kız aynen benimkide 3. İstiyor çocuklarla alakası yok hrp ben büyüttüm sabahlara kadar ben nöbet tuttum yapmaya grlince istiyolar ama bakmaya gelince kaçıyolar...valla çpk yoruldum çoooook artık hayatıma bakocam yoksa kalabalık aile seviyorum amaaaaaaa benindr bi canım var çarşıya gitsem çocuğa bakacak adam yok prşim sıra geliyolar ama ben ne çekiyorum perişan oluyorum
Can'ım ağda yaptırmaya gidiyorum yanımda 2 çocukla :KK70:

Ben eşim konusunda çok çok şanslı olanlardanım heralde.
Ödevleri hariç herşeyiyle ilgilenir kızımın olsun, benim olsun.
Eeee böyle adama 2. çocuk yapılmaz mı?:KK53:

Back
X